Page content

Volle maan kalender

Ongeveer 1 keer per maand is het volle maan.

Voor veel hooggevoelige mensen wordt dit als zeer intens ervaren; sommige HSP slapen er zelfs slecht door. In deze blog geef ik tips wat je ertegen kan doen. Verder vind je via die link nog meer nuttige informatie over de maan, zodat je in plaats van er last van hebt, de vruchten ervan kan plukken!

Hieronder ontdek je op welke dag en tijd er sprake is van een volle maan. De tijden zijn weergeven in Nederlandse tijd. Achter de datum en tijd vind je het ‘soort’ volle maan dat er plaatsvindt op het Noordelijk halfrond: elke volle maan in een jaar heeft namelijk een eigen uniek energie. In het Volle Maan Jaarprogramma voor hoogsensitieve vrouwnย leer je meer over welke maan er plaatsvindt op het zuidelijk halfrond.

Onderaan de volle maan kalender kun je de data en tijden in 1 handig PDF-bestandje gratis downloaden en printen. Deel deze informatie met andere HSP via Facebook zodat iedereen een fijne volle maan heeft!

2017:

Door op deze link te klikken, kun je de gratis volle maankalender (PDF) downloaden en printen, zodat je het overzicht makkelijk in huis kunt ophangen en je een fijne volle maan hebt hebt :).

Laat hieronder in een reactie weten of je deze informatie handig vindt! Ik stel het ook erg op prijs als je dit bericht met uitleg deelt op Facebook.

Hooggevoelig en Moe? Nu niet meer ๐Ÿ™‚
Vul hieronder je naam & e-mailadres in en ontvang een PDF met 20 HSP tips voor meer energie!
Privacywaarborg: ik zal in geen geval jouw gegevens aan derden verstrekken.

  Comment Section

  6 reacties op “Volle maan kalender


  Door niencke op 15 maart 2016

  Hi femke, masha danki voor het overzicht en info vwb de manen, dat wist ik helemala nog niet! Woon op Curacao dus denk dat ik helaas niet mee kan doen aan de volle maan meditaties ivm tijdverschil ๐Ÿ˜‰


  Door Femke de Grijs op 18 april 2016

  Hoi Niencke,

  Dat is geen probleem. Als je hierboven je gegevens achterlaat (of wellicht heb je dat al gedaan) dan houd ik je op de hoogte hoe je vanuit Curacao mee kan doen :).

  Groetjes,
  Femke


  Door doreen op 12 januari 2017

  Hi Nienke.

  Ga je ook een nieuwe kalender maken van 2017? Is het onderstaande boek gratis? Groetjes Doreen


  Door Femke de Grijs op 18 januari 2017

  Hi Doreen,

  Ik denk dat je mij bedoelt? Dat staat nog op mijn planning ;). De PDF met de kalender en de PDF met 20 tips voor meer energie voor HSP is gratis.

  Groetjes,
  Femke


  Door Inge op 16 mei 2016

  Fijn overzicht Femke! De data voor de nieuwe maan zijn misschien ook handig om toe te voegen?


  Plaats een reactie


  *