‘’Meer energie als HSP?
Ontdek mijn beproefde Energie Formule!’’

Mijn naam is Femke de Grijs, ik heb een achtergrond als Toegepast Psycholoog en ben auteur van diverse boeken. Meer dan de helft van mijn leven houd ik me bezig met hooggevoeligheid en sindsdien heb ik miljoenen mensen bereikt met mijn materie.

Ik vind dit super tof ben dankbaar dat ik mijn droom leef. Zo heb ik verder een hond waar ik heerlijk mee wandel, woon ik samen met mijn vriend en reis ik wanneer ik daar zin in heb. Ik kan gaan en staan waar en wanneer ik maar wil en heb vrijheid en overvloed in mijn leven. Toch ging het lang niet goed met mij…

‘’Niemand wist waarom ik zo moe was’’

Als kind had ik minder energie dan anderen. Tijdens mijn studie begon ik daar echt onder te lijden. Verjaardagen zei ik af. Werk deed ik op wilskracht en ik leefde onder de armoedegrens. Ik zag zeker 10 artsen. Van alles kwam voorbij zoals de ziekte van Pfeiffer, een vitamine B12, D- en ijzertekort. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Op een gegeven moment vonden ze niets meer. Er werd gesproken over het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS).

Ik was bang om een kasplantje te worden en arbeidsongeschikt te raken…

‘’Ik ontdekte hoe mijn gevoel energie gaf’’

Tijdens mijn middelbare school had ik al ontdekt dat ik HSP was, maar ik had hier verder niets mee gedaan. Ik wilde vooral niet ‘zweverig’ gevonden worden. Ik leefde vanuit mijn hoofd en voldeed aan de verwachtingen van anderen. Ik cijferde mezelf weg.

Artsen stuurden mij naar een kliniek voor mensen met CVS: alles in mij zei ‘nee!’. Ik voelde ik dat ik nu écht iets met die hooggevoeligheid moest doen; alles was beter dan op bed liggen. Ik was doodop en besloot het roer om te gooien…

Ik ontdekte dat mijn slopende vermoeidheid werd veroorzaakt door hoogsensitiviteit, die ik nog niet goed beheerste. Afsluiten voor prikkels was een drama. Ik nam alles over alsof ik een spons was; ik kon bijvoorbeeld moeilijk onderscheiden wat bij mijzelf en wat bij een ander qua emoties hoorde. Na een gesprek kon ik ‘leeggezogen’ zijn. Van het minste of geringste zoals een negatieve energie van een ander, kon ik van slag raken. Doordat ik mijn hooggevoeligheid niet goed beheerste was ik niet alleen uitgeput, maar ook een enorme piekeraar en vreselijk onrustig, gestrest en neerslachtig.

Uiteindelijk leerde ik mijn hooggevoeligheid beheersen en bloeide ik op!

Hoe zou het zijn als ook jij:

 • Uitgerust en boordevol levenslust wakker wordt?
 • Een stabiel en hoger energieniveau hebt, waardoor je gemakkelijker een stabiel en hoger inkomen kan creëren en financiële vrijheid hebt?
 • Betere relaties hebt en kan onderhouden, in plaats van steeds maar af te zeggen omdat je te moe bent, of irritaties hebt omtrent vermoeidheid?
 • In de avond leuke dingen doet, omdat jij nog energie hebt en lekker in je vel zit?
 • Jouw volledige hooggevoelige potentieel inzet en blij wordt van je hooggevoeligheid?
 • Jouw wensen realiseert en dromen in de praktijk brengt?
 • Voluit leeft en gaat, staat en doet wat jij (in plaats van je uitputting) het allerliefste wilt?

‘’Jaren werkte ik aan de HSP Energie Formule’’

Ik ontdekte dat om energieker te worden, het nodig is om je hooggevoeligheid te leren beheersen en in te zetten als kracht en eventuele andere (onbekende) energievreters te ontdekken en transformeren.

Ik heb na al die jaren een vaste Formule ontwikkeld die elke HSP kan toepassen, zodat je snel positieve resultaten behaalt. Al mijn HSP kennis en ervaring heb ik gebundeld in 1 groot online HSP Jaar Programma: ‘Van vermoeid naar een leven waarin jij Bloeit!’, dat nu volledig is geüpgraded!

Alle materie die ik aan anderen leer pas ik ook zelf toe, omdat ik alleen iets aan anderen wil leren wat ik ook daadwerkelijk zelf heb toegepast en waarvan ik zeker weet dat het werkt.

In dit Complete Jaar Programma ontdek je:

Aan de hand van kennis en tools die direct toepasbaar zijn en snel resultaten geven hoe je je hooggevoeligheid in je voordeel inzet en:

 • De effectieve Blijvend Meer Energie Strategie
 • Hoe je helder hebt wat écht goed bij jou past (en gemakkelijk energie onderscheidt)
 • Hoe je zelfverzekerder wordt door de Zelfvertrouwen Blauwdruk
 • Hoe jij jouw eigen koers vaart, in plaats van die van anderen
 • De Formule hoe je je gemakkelijk afsluit en goed beschermt tegen energievreters en voorkomt dat je negatieve energie overneemt
 • Hoe je als HSP gemakkelijk met kritiek en andermans gevoelens, meningen en eisen omgaat en bij jezelf blijft
 • Hoe je jouw grenzen moeiteloos ervaart en de beste manier om fijn (zonder schuldgevoel) ‘nee’ te zeggen
 • Hoe je balans hebt, bijvoorbeeld tussen geven en ontvangen
 • Hoe je energiegevende relaties (met ouders, kinderen, vrienden en in de liefde) creëert en onderhoudt
 • Welke fouten je met je hooggevoeligheid maakt en hoe je deze transformeert, zodat je overvloed hebt
 • Hoe je moeiteloos (perfectionisme) loslaat en ontspant
 • Wat je absoluut niet moet doen, zodat je moeheid en overprikkeling voorkomt
 • Hoe je gemakkelijk met veranderingen omgaat
 • De Lekkerder Slapen Methode (zodat je uitgerust opstaat)
 • Hoe je productiever bent

‘’Het effect van blijven meer energie hebben is groot!’’

Hoe zou het effect van blijvend meer energie hebben op jezelf, mensen om je heen (je collega’s, familie en relatie) en inkomen zijn?!

online-programma-van-vermoeid-naar-een-leven-waarin-je-bloeit

In dit Online Programma begeleid ik je 12 maanden lang om energieker en productiever te zijn. Dit programma is heel compleet!

Na aankoop kun je meteen de 1e maand volgen. Elke maand krijg je telkens toegang tot nieuwe lesstof. Je kunt dus meteen met het geleerde aan de gang – voor iedereen die niet langer wil wachten om snel energieker te zijn! Ook kun je besluiten om er later mee aan de slag te gaan, je laat dan gewoon je inloggegevens in je mailbox staan.

DIRECT TOEGANG

>>>Klik hier om direct toegang te krijgen!>>>
 

7 Speciale Bonussen (ter waarde van € 1038,00)!

Om je succes te garanderen wil ik je graag een aantal bonussen geven:

1. Online Volle maan Jaarprogramma voor hoogsensitieve vrouwen (ter waarde van € 657,00)

Ontdek met dit programma waar je een jaar toegang toe hebt hoe de volle maan als HSP in je voordeel werkt en energie geeft!


2. Een jaar Online Support (ter waarde van € 137,00)

Mocht je vragen hebben over de lesstof, dan heb je 24/7 de mogelijkheid om deze te stellen. Met deze bonus help ik je hier graag bij, zodat je kunt gaan stralen met je hooggevoeligheid!


3. Twee E-books (PDF) (ter waarde van € 127,00)

In het ‘Werkboek voor meer energie – Praktische oefeningen voor hoogsensitieve personen’ ontdek je aan de hand van 20 wetenschappelijk onderbouwde oefeningen die zijn afgestemd op HSP hoe je meer energie krijgt.

Ontdek in ‘Yin Yoga energiegevende lichaamsoefeningen voor hoogsensitieve personen‘ welke lichaamsoefeningen uit de yoga jou helpen energie te krijgen en krijg meer inspiratie met de ‘Do it Yourself’ Inspiratiekaartjes.


4. Drie MP3′ s (ter waarde van € 117,00)

Vorige levens afronden HSP CD Femke de Grijs Bij jezelf blijven CD

Ontdek met de MP3 ‘Bij Jezelf blijven‘ hoe je bij je eigen energie blijft. De Ontspanningsoefeningen MP3 helpt je om te ontspannen. De Vorige Levens Afronden MP3 helpt je om oude blokkades (zoals emoties) te transformeren, zodat je in het Nu leeft en energieker bent!

Klaar om te bloeien?

DIRECT TOEGANG

>>>Klik hier om direct toegang te krijgen!>>>

Dit zeggen andere mensen over het Online Programma:

”Beter inzicht in de oorzaak van mijn Vermoeidheid”


‘Ik wist van tevoren niet goed wat ik van het programma moest denken. Sinds enige tijd ben ik erachter gekomen dat ik hooggevoelig ben en bezoek ik af en toe websites over dat onderwerp, op zoek naar meer informatie.

Op die manier kwam ik ook Femkes website tegen en ben ik Femkes blog gaan volgen. Femkes holistische visie spreekt me erg aan, dus toen ik dit Online Programma voorbij zag komen leek mij dat een uitgelezen kans om een begin te maken met het aanpakken van mijn vermoeidheid.

Ik heb een goede eerste indruk het programma. Ik vind de opzet overzichtelijk en de teksten helder. Het programma geeft mij een beter inzicht in de oorzaak van mijn vermoeidheid.

Julian

”Goed verzorgd”


‘Ik hoopte dat dit een oplossing zou kunnen zijn voor mijn vermoeidheid. Ik sta overal voor open en wil me gewoon beter gaan voelen. Dus ik ben er met een open blik in gegaan. Pak alles aan dat kan en hoop dat dit werkt. Ik heb al heel veel geprobeerd en telkens liep het uit tot niets, maar toch ben ik hier weer met een fris blik ingegaan. Het ziet er allemaal goed verzorgd uit.

Ik ben net bij de eerste oefening. Dus voor mijn gevoel ga ik nu pas echt beginnen. Ik heb tot nu toe vooral veel herkenning gehad tijdens het lezen. Dit is al erg prettig, omdat het in mijn omgeving soms aanvoelt alsof ik de enige ter wereld ben die zo is. En die soms zo heftig reageert op bepaalde situaties.’

Rhianne, https://www.facebook.com/rhianne.vanbeemdelust

”Constructiever met gevoeligheid aan de slag”


‘Ik heb al eens een boek gelezen van Elaine Aron (geloof ik). Dus ik was al redelijk goed bekend met de voor- en nadelen van HSP. Vorig jaar oktober attendeerde een goede vriendin mij erop dat ik HSP ben. Zij is het ook en herkende het direct. Toen ik erover ging lezen en er met haar over sprak, viel heel mijn leven op zijn plek. Ik snapte toen ineens waarom ik bepaalde dingen heb gedaan en waarom ik ze op die manier heb gedaan.

Een boek lezen, aantekeningen maken en nadenken over HSP heb ik afgelopen jaar veel gedaan. Ik verwacht dat ik er met dit programma constructiever mee aan de slag kan en meer gestructureerd. Zeker omdat er een periode van maanden overheen gaat. Dan wordt het meer onderdeel van het leven.’
Jan Robben, http://twitter.com/JanRobben

 • ‘Femke benadert dit programma vanuit een ander gezichtspunt dan hetgeen ik kende. Ik ben nu met maand 4 begonnen en ik weet zeker dat ik al heel veel aan het Online Programma gehad. Want als het even niet mee zit vraag ik me toch automatisch al af wat ik erover heb geleerd in het Online Programma. Door dit programma voel ik me gestimuleerd. Ik vond het erg leuk. En omdat ik het programma nog niet af heb hoop ik er nog veel aan te hebben.’
 • ‘Het constante moe zijn, ervaar ik als heel vervelend en slopend. Door middel van dit Online Programma hoop ik de vermoeidheid een stuk te verminderen. Ik vind het zeker interessante stof en zal het deze maand zeker nog meerdere keren doorlezen. Ik heb bijvoorbeeld eerlijk antwoord gegeven op de vragen bij een opdracht en dit gaf me veel inzicht.’
 • ’De tekst is helder en duidelijk, kort en krachtig beschreven. De opdrachten (voor zover ik die gedaan heb) zijn opdrachten met veel effect.
 • ‘Ik doe soms dit Online Programma nog eens over. Het is tof dat je er oneindig naar kan kijken. Telkens leer je weer andere dingen bij!’
 • Sabine: ‘Wat ik vooral zo mooi vind, is dat ik vermoeid en neerslachtig begon maar naarmate ik verder las, dit gevoel steeds meer begon om te draaien in een positief en energieker gevoel! Het eindigt gewoon ook positief, vol vertrouwen, energie en hoop.’

Wat je krijgt als je deelneemt:

Succesformules en tools die meteen toepasbaar zijn en snel resultaten geven om hooggevoeligheid in te zetten als kracht, zoals:

 • Een digitaal werkboek, met praktische adviezen en waardevolle tips die helpen om te Bloeien. Zodat je meer energie verkrijgt en behoudt, in zowel je privé- als werkleven! Hier zijn in tegenstelling tot medicijnen, geen bijwerkingen aan verbonden.
 • Videos die je helpen om het optimale uit hooggevoeligheid te halen.
 • Audiofragmenten die helpen om energieker te zijn.
 • Praktische oefeningen waarmee je leert hoe je hooggevoeligheid vóór je laat werken. Hierdoor kun je het maximale uit de lesstof halen en meteen met het geleerde aan de slag.
 • Kant en klare checklists en stappenplannen die je helpen om snel stappen te zetten en de vruchten te plukken van hooggevoeligheid. Dit gaat je enorm veel tijd schelen. Je hoeft geen tijd te verspillen om zelf het wiel uit te vinden!

Bespaar tijd en energie!

Bespaar met dit Online Programma tijd! Je kunt dit programma volledig in je eigen tempo en waar jij maar wilt (bijvoorbeeld vanuit je eigen vertrouwde omgeving, zoals thuis) doen. Ideaal voor als je moe bent, je hoeft de deur namelijk niet uit en hebt geen last van ‘groepsdruk’. Je hebt alleen een computer of tablet nodig met internet. Het Online Programma is na bestelling direct te volgen.

Let op: dit programma is speciaal gemaakt voor vrouwen. Het programma is niét voor je geschikt als je niet van aanpakken houdt. Ook kun je er beter niet aan beginnen als je niet openstaat voor een holistische visie.

Niet Goed Geld Terug Garantie

Ik wil graag dat je meer dan tevreden bent over de inhoud van dit Online Programma. Ik bied je daarom een 7 dagen niet goed, 100% geld terug garantie t/m de 4e les. Als dit programma niet aan je verwachtingen voldoet, laat me dit dan t/m de 4e les (inleiding maand 1) per e-mail weten binnen 7 dagen. Je krijgt dan direct je geld terug. Je kunt dus starten zonder risico en zit nergens aan vast!

Let op: de deuren sluiten 28 april 20u!

De investering van dit programma is €4400,- Echter, om te vieren dat dit vernieuwde programma is verschenen geldt er een lanceringsactie en is je investering tijdelijk €1427,- (inclusief btw). Bespaar dus €2973,00!

Let op: er is slechts plek voor 10 deelnemers. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt :).

Je kunt hieronder direct met het Online Programma aan de slag. Klik hieronder op ‘direct beginnen’ en je ontvangt het Online Programma meteen.

DIRECT BEGINNEN

Op vrijdag 28 april 2017 om 20:00u sluiten de deuren van dit Online Programma: hierna is het programma tijdelijk niet meer beschikbaar. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent! Als je het programma eenmaal hebt, heb je onbeperkt toegang en kun je op elk moment wanneer het jou uitkomt met het programma aan de slag.

De deuren sluiten over:

Laden...

Veelgestelde vragen over het Online Programma:

Vraag 1. Wanneer begint het programma?

Het programma begint meteen na aanmelding! Je krijgt een e-mail in je inbox met inloggegevens van het programma. Vervolgens krijg je elke maand toegang tot nieuwe lesstof. Zo kun je stap voor stap met de lesstof aan de gang.

Vraag 2. Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt in totaal 12 maanden. Iedere maand krijg je toegang tot nieuwe lesstof, hiervan word je per mail op de hoogte gebracht. Elke HSP is uniek; ik adviseer daarom om de exacte planning naar eigen inzicht in te vullen. In het programma geef ik tips hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Vraag 3. Ik heb nu even geen tijd en kan niet meteen starten, kan ik ook later met de lesstof aan de gang?

Ja, zeker! Je laat dan gewoon de inloggegevens in je inbox staan, en gaat er mee aan de slag op het moment dat het je het beste uitkomt.

Vraag 4. Hoe lang kan ik online gebruik blijven maken als ik hieraan deelneem?

Eenmaal aangeschaft heb je levenslange, onbeperkte toegang tot het Online programma. Je kunt dus op elk moment dat het jou uitkomt met het Online Programma aan de slag. Met andere woorden, er is geen enkele tijdsdruk om ‘snel door de stof’ heen te gaan.

Vraag 5. Ik twijfel of ik hooggevoelig ben. Is het programma alleen voor HSP, of ook voor mensen zoals ik?

Het programma is speciaal gemaakt voor HSP. Twijfel je of je hooggevoelig bent, dan raad ik je aan om eerst de Online Introductietraining ‘Ben ik HSP en wat kan ik ermee?’ te volgen. Met deze training krijg je antwoord op de vraag of je hooggevoelig bent en ontdek je onder meer wat dit inhoudt.

Vraag 6. Ik ben niet hoogopgeleid. Is het programma dan voor mij geschikt?

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van hoger opgeleide vrouwen, dit zijn vrouwen met een hbo/academisch werk- en denkniveau. Dit niveau kan dus ook aanwezig zijn, zonder allerlei ‘papiertjes’. Het taalgebruik in het Online Programma is op deze vrouwen afgestemd; op mijn site krijg je hier een indruk van. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op mijn blog en filmpjes; als deze manier je aanspreekt, en je daadwerkelijk stappen wilt zetten om energieker te zijn en openstaat voor nieuwe kennis en ideeën sluit het programma goed bij jou aan.

Vraag 7. Ik ben een man, kan ik dan wel meedoen?

Ik ben gespecialiseerd en richt mij op het begeleiden van vrouwen. Zo schrijf ik bijvoorbeeld blogs voor vrouwen over hooggevoeligheid en zwangerschap en geboorte, menstruatie en anticonceptie. Mannen zijn enkel welkom in dit Online Programma als ze het gevoel hebben dat deze begeleiding hen erg aanspreekt en er ook voor open staan om dingen over vrouwen te weten te komen.

Vraag 8. Wat is een holistische visie?

Ik ga ervan uit dat jouw lichaam, emoties en gedachten met elkaar samenwerken. Ik neem waar dat jij je lichaam, emoties en gedachten hebt, maar niet Bent. Ik erken een spirituele kern (sommigen noemen dat ‘ziel’) in ieder mens. Ook ga ik uit van het bestaan van andere tijden (zoals vorige levens) en lichtwezens zoals engelen. Op mijn site krijg je hier een indruk van.

Vraag 9. Ik heb nog nooit een Online Programma gevolgd. Hoe werkt dat?

Na je investering ontvang je direct een e-mail met een inlognaam, wachtwoord en toegangslink en verdere instructie hoe je het Online Programma kan volgen. Je hebt geen enkele technische kennis nodig. Het enige dat nodig is, is dat je weet hoe je een video kan laten afspelen en op een link kan klikken.

Vraag 10. Geef je dit programma ook in het ‘echt’, dus in real life?

Nee. Dit is de enige mogelijkheid waarop ik je graag intensief begeleid.

Vraag 11. Blijft dit het programma hetzelfde, of pas je het in de toekomst steeds aan?

Ik realiseer me dat kennis en inzichten over hooggevoeligheid en vermoeidheid veranderen. Ik begrijp dat deze ontwikkelingen voor jou niet altijd bij te houden zijn, dat is ook niet je vak. Daarom doe ik het voor je! Ik zoek naar nieuwe kennis en inzichten en test, verbeter en update de lesstof.

Je loopt automatisch voorop met mijn Meegroeigarantie; dit houdt in dat je automatisch mee groeit met de nieuwste HSP ontwikkelingen. Als er in de toekomst updates worden doorgevoerd (bijvoorbeeld een extra video o.i.d.), dan kun je daar ook gebruik van maken. Je houdt als deelnemer dus altijd gratis toegang tot eventuele nieuwe, geüpdatete en uitgebreidere lesstof. Het is goed om te weten dat het Online Programma steeds duurder wordt; omdat er steeds uitgebreidere updates worden aangeboden, wordt de prijs steeds hoger.

Vraag 12. Kan ik een bonus die bij dit programma zit (zoals het Yin Yoga E-book) ook los bestellen?

Nee. Deze krijg je enkel cadeau bij het Online Programma.

Vraag 14. Kan ik zelf het geld overmaken om toegang te krijgen tot dit Online Programma?

Ja, dit kan per factuur. Bij deze methode komt er € 12,97 (incl. 21 % Btw) administratiekosten bij, vanwege de extra werkzaamheden die dit met zich meebrengt. Als je dit wilt, stuur dan een bericht via http://femkedegrijs.com/contact/ Ik neem dan contact met je op.

Tot slot: graag zie ik je deelname tegemoet. Je bent van harte welkom en het waard om te bloeien! Liefs,

P.S. Raadpleeg bij klachten voor de zekerheid ook een arts. Mijn programma is een aanvulling op de reguliere zorg (en geen vervanger). Dit programma is gemaakt naar aanleiding van mijn eigen ervaringen, waarin ik vastliep in de reguliere zorg. Ik deel mijn succesformules graag, zodat ook jij kan bloeien!

DIRECT TOEGANG

>>>Klik hier om direct toegang te krijgen!>>>