Home   Blog   Waar kan je als HSP uit België terecht voor hulp?

Waar kan je als HSP uit België terecht voor hulp?

Ben jij een HSP uit België/Vlaanderen?

Vandaag beantwoorden mijn hoogsensitieve partner Mathijs van der Beek en ik de vraag van Michiel: ”In Nederland is HSP al lang bekend maar als dit vernoemd word in België (Vlaanderen) weet niemand wat het betekent. Ook op tv of andere bepaalde centra word dit nooit vernoemd. Weet u misschien waar je best dan terecht kan of hoe is dit in Nederland dan gegaan? Was dit al heel lang bekend?

Klik hieronder op de video om ons antwoord te bekijken:

Meer weten?

Bekijk tips hoe je passende HSP begeleiding vindt!

Over Femke de Grijs

Jarenlang zat mijn hoogsensitiviteit mij in de weg. Ik had het gevoel dat ik aan het overleven, in plaats van leven was.
Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van hoogsensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Samen met mijn partner reis ik de wereld over en…

Ben jij een hoogsensitieve vrouw en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs, video’s en begeleiding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top