“Eindelijk begreep ik waarom ik zo van slag raakte door opmerkingen van anderen. Ik was niet gek, maar HSP!”

Afzender: Femke de Grijs

Als kind voelde ik me al ‘anders‘. Van het minste of geringste, zoals een onaardige opmerking, harde geluiden of negatieve sfeer kon ik dagen van slag raken. Grote groepen mensen of verjaardagen vond ik een ramp. Alles kwam keihard binnen, maar ik dacht dat dit bij iedereen zo was…

Ik wilde niet ‘raar’ gevonden worden en opvallen en leefde daarom jarenlang vanuit mijn hoofd. Ik verstopte mezelf, onderdrukte mijn gevoel en voldeed aan de verwachtingen van anderen. Toch pikte ik gevoelens van anderen op en nam ze over als een spons. Ik werd heel gemakkelijk van mijn sokkel geblazen en overspoeld door emoties die van hot naar her gingen…

Op een gegeven moment ontdekte ik dat ik niet ‘raar’ was maar een hoogsensitief persoon (HSP), net als 1 op de 5 mensen. Indrukken of prikkels komen bij HSP extra intens binnen. Een openbaring.

Toch (h)erkennen veel mensen hoogsensitiviteit ondanks wetenschappelijke onderbouwing niet. Weten dat ik HSP was, was 1. Er daadwerkelijk wat mee doen was een ander verhaal…

Eerlijk gezegd vond ik ‘labels’ en etiketten stom. Ik deed daarom niets met hooggevoeligheid. Tot ik op een gegeven moment zó neerslachtig en uitgeput raakte, dat ik besloot om het roer om te gooien.

“Jarenlang werkte ik aan de Ideale Blauwdruk voor een Succesvol HSP leven”

Bijna meer dan de helft van mijn leven ben ik bewust bezig met hooggevoeligheid. In tegenstelling tot sommige mensen, geloof ik niet dat hooggevoeligheid een ziekte is, of iets is dat je ‘weg’ moet krijgen. Ik geloof dat hooggevoeligheid een kracht en prachtige energiegevende kwaliteit is, die tal van voordelen heeft. Zo kunnen HSP intens genieten en anderen vaak optimaal helpen, omdat ze anderen goed aanvoelen.

De realiteit is echter dat het veel HSP aan kennis en vaardigheden ontbreekt, zoals bij mij het geval was. Ik had moeite mijn hooggevoeligheid te beheersen en bij mijn eigen energie te blijven. Net als andere HSP kon ik me niet goed afsluiten voor prikkels en ‘verloor’ ik me in de buitenwereld en in anderen. Dit kan tot allerlei klachten zoals stemmingswisselingen en moeheid leiden.
Dit leerde ik gelukkig transformeren. Ik leerde mijn hooggevoeligheid goed beheersen en bij mijn eigen energie te blijven en ik begon in plaats van te balen, te stralen met mijn hooggevoeligheid. Ik werd energieker, productiever en kon mijn droom leven.

Zo nam ik een hond en kon ik weer reizen. Met mijn achtergrond als Toegepast psycholoog en auteur van diverse boeken en artikelen in tijdschriften kon ik honderdduizenden HSP bereiken en vele HSP helpen.

Ook jou help ik graag. Zodat je nog lekkerder in je vel zit, je de dingen doet waarvoor je gekomen bent en de wereld nog mooier wordt. Ik geloof dat jij de wereld iets prachtigs te bieden hebt met je gevoeligheid. Let’s shine! Ik bundelde mijn geheimen in de Online Introductietraining ‘Ben ik HSP en wat kan ik ermee’.

Met deze Introductietraining ontdek je:

 • Wat hooggevoeligheid werkelijk inhoudt
 • Of en in welke mate jij (hoog)sensitief bent, aan de hand van de HSP 2017 Test
 • Hoe je hooggevoeligheid en intuïtie positief inzet als kracht en erop vertrouwt
 • Beter hoe je zelf in elkaar zit en hoe je aan anderen uitlegt dat je sensitief bent
 • Hoe je energie, zoals emoties van jezelf en een ander onderscheidt
 • De beste formule hoe je je goed afschermt en geen last meer hebt van irritante prikkels
 • Hoe je voorkomt dat je dingen snel aantrekt
 • Hoe je voorkomt dat je negatieve energie (emoties en onaardige opmerkingen) overneemt
 • Hoe je emotioneel in evenwicht bent en het beste met veranderingen kan omgaan
 • Wat voor werk er bij jou past en energie geeft, zodat je gemakkelijk geld kunt verdienen

DIRECT TOEGANG

>>>Klik hier om direct toegang te krijgen!>>>
 

Wat je krijgt als je deelneemt:

Kennis en tools die direct toepasbaar zijn en snel resultaten geven, zoals:

 • Een digitaal werkboek, met kennis over wat hooggevoeligheid precies inhoudt en uitleg en tips voor een mooier, leuker leven dat je voldoening geeft.
 • Filmpjes.
 • Audiofragmenten die je helpen om bij je eigen energie te komen en te ontspannen.
 • Praktische oefeningen in PDF, waarbij je ontdekt hoe je hooggevoeligheid inzet als voordeel en er energie van krijgt. Deze PDF’s zijn er voor maximale kennisoverdracht. Hierdoor kun je het maximale uit iedere les halen en meteen met het geleerde aan de slag.

Deze training is speciaal voor je gemaakt als je:

  • Vermoedt dat je hoogsensitief bent, maar dit nog niet zeker weet.
  • Sinds kort weet dat je hoogsensitief bent, maar nog niet goed weet wat je hier nou verder mee kunt en hoe dit in je voordeel kan werken.
  • Openstaat voor nieuwe kennis en ideeën en een holistische visie.
  • Vrouw en hoger opgeleid bent.

Bespaar jezelf met de online training reistijd- en prikkels!

Veel HSP zitten als zij hun hooggevoeligheid niet beheersen niet lekker in hun vel. De deur uitgaan kan dan lastig zijn. Daarom ontwikkelde ik als allereerste ter wereld online trainingen speciaal voor HSP. Je hoeft voor deze training nergens naar toe te gaan en volgt de online training, vanaf elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet met internet nodig. Je kunt de training bijvoorbeeld lekker veilig vanaf thuis volgen.

Je kunt de training bovendien op je eigen tijd en tempo doen. Je bespaart jezelf een hoop reistijd en reisprikkels; geen drukke files, volle bussen, treinen of harde wind en regen met omklappende paraplu op de fiets.

Inclusief 2 Speciale Bonussen (t.w.v. € 191,00):

Bonus 1. Een jaar online support (ter waarde van € 137,00)

Mocht je vragen hebben over de lesstof, dan heb je met deze bonus de mogelijkheid om hier hulp bij te krijgen. Jij weet als geen ander wat het is om sensitief te zijn en waar je mee worstelt. Via de besloten training kom je bovendien direct in contact met gelijkgestemde medecursisten, die snappen hoe jij je voelt. Die (h)erkenning is fijn en het is prettig om samen over hooggevoeligheid te praten. Daarnaast kun je elkaar natuurlijk helpen door elkaar te supporten, zodat je leven leuker en makkelijker wordt!

Bonus 2. Stappenplan: ‘Hoe je als niet HSP-er het beste kunt omgaan met een HSP’ (ter waarde van € 57,00)

Je ontdekt hoe je als ‘niet hoogsensitief persoon’ het beste kunt omgaan met je hoogsensitieve partner, collega of vriend(in). Zodat je een fijne relatie hebt.

Hoe zou het zijn als HSP-zijn in je voordeel werkt en je…

 • Je eigen koers vaart en droomleven leeft (i.p.v. hoe je denkt dat het hoort)?
 • Meer vreugde en voldoening in je leven hebt?
 • Meer energie hebt en dingen kan doen die er voor jou toe doen?
 • Productiever bent?

Klaar om te stralen?

De investering van deze Online Introductietraining is € 297,- (inclusief BTW). Je kunt direct met de online training aan de slag. Klik hieronder op ‘direct toegang’, en je ontvangt de training meteen.

DIRECT TOEGANG

>>>Klik hier om direct toegang te krijgen!>>>

Garantie

Ik wil graag dat je meer dan tevreden bent over de inhoud van deze online training. Als deze training niet aan je verwachtingen voldoet, laat me dat dan weten binnen 7 dagen per e-mail. Ik geef je dan een tegoedbon ter waarde van 100% van deze training. Deze tegoedbon kun je binnen 12 maanden gebruiken voor een ander product dat ik aanbied op mijn site, deze vind je onder het kopje ‘Cursus’. Omdat je met deze training automatisch alle lesstof van maand 1 tot je beschikking krijgt en deze direct kan downloaden, is een teruggave in geld niet mogelijk. Een 100% tegoedbon geef ik je echter graag.

DIRECT TOEGANG

>>>Klik hier om direct toegang te krijgen!>>>
 

Wat anderen zoal zeggen over deze training:

”Heel erg interessant!”

”Ongelofelijk, wat veel herkenning zeg! En ook steeds denken, zijn er echt meer mensen die dit hebben!?! Heel erg interessant dus! Mooi dat je dit voor anderen hebt uitgewerkt. Dit zal zeker dankbaar ontvangen worden! Het is een aanrader :- )”

Suus Reep (www.twitter.com/suusreep)

”Herkenning”

”Fijn om weer wat over HSP te lezen, geeft weer een herkenning : )! Ik ga ook zeker wat van de oefeningen zelf doen!! Ik weet zeker dat het heel veel mensen zal gaan helpen, dus geweldig dat je dit doet!”

Janneke (www.twitter.com/vaesje020)

Deze training is tevens genoemd in de tijdschriften ParaVisie (augustus 2016) en Happy in Shape (nr. 2 – 2016):

 • ”De informatie die ik in de Introductietraining heb gevonden heeft mij geholpen om te zien en te ervaren welke energie bij mij hoort en wat van anderen is. Ik voel daardoor weer veel meer kracht en energie! Het heeft me bewuster gemaakt en sterker. Dank daarvoor!”
 • ”Al doende kreeg ik inzicht in kwaliteiten waar ik helemaal blij van werd en nog beter zou kunnen ontwikkelen. Ik word er rustig van.”
 • ”Ik ervaar “ineens” veel sterker wat van mij is en wat niet. Speciaal dat dit zo duidelijk wordt, maar ben er heel blij mee.”
 • Cathelijne:”De Online Introductietraining heeft mij erg veel inzicht gegeven in hoe ik de wereld ervaar en verwerk. Alleen het hebben van de kennis hierover lijkt er al voor te zorgen dat ik er beter mee om kan gaan. Ook kan ik het nu beter uitleggen aan mijn omgeving, waardoor zij ook meer begrip hebben voor mijn manier van reageren.”
 • ”Ik krijg ook wel steeds meer het gevoel dat ik het recht heb om te zijn wie ik ben, zoals ik ben. En daar ben ik wel heel dankbaar voor.”
 • ”Ik vond het geweldig leerrijk! Een verrijking. Ook al las ik reeds verschillende boeken, met Femkes oefeningen ging ik een hele stap vooruit. Ik leer mezelf opnieuw, beter en beter kennen. Een heel proces met ups en downs. Femkes Online Introductietraining geeft me veel steun.”

Veel gestelde vragen over de Online Introductietraining

Vraag 1. Hoe lang duurt de training?

De training duurt in totaal 2 maanden. Iedere maand krijg je toegang tot nieuwe lessen, hiervan wordt je per mail op de hoogte gebracht. Iedere vrouw is uniek. Ik raad daarom aan om de exacte planning naar eigen inzicht in te vullen. In de training geef ik ideeën hoe je dat het beste kunt aanpakken. Met jouw inloggegevens kun je op ieder moment zelf besluiten wanneer je met de training aan de slag wilt. Je kunt dus besluiten om later of langer dan 2 maanden met de training aan de slag te gaan, je laat dan gewoon jouw inloggegevens in je mailbox staan.

Vraag 2. Ik kan niet meteen starten, wat nu?

Met jouw inloggegevens kun je op ieder moment zelf besluiten wanneer je met de training aan de slag wilt. Je kunt dus besluiten om later of langer dan 2 maanden met de training aan de slag te gaan, je laat dan gewoon jouw inloggegevens in je mailbox staan.

Vraag 3. Hoe lang kan ik online gebruik blijven maken als ik hieraan deelneem?

Eenmaal aangeschaft heb je Levenslange Toegang tot Online Introductietraining. Je kunt dus op elk moment dat het jou uitkomt met de training aan de slag. Met andere woorden, er is geen enkele tijdsdruk om ‘snel door de stof’ heen te gaan.

Vraag 4. Ik ben niet hoogopgeleid. Is deze training dan geschikt voor mij?

De training is voor iedereen die twijfelt of zij hooggevoelig is, of sinds kort heeft ontdekt dat zij HSP is maar nog geen idee heeft hoe zij hier nou energie van krijgt. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van hoger opgeleide vrouwen, dit zijn vrouwen met een hbo/academisch werk- en denkniveau. Dit niveau kan dus ook aanwezig zijn, zonder allerlei ‘papiertjes’.

Het relatief academische taalgebruik in de online training is op deze vrouwen afgestemd; op mijn site krijg je hier een indruk van. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op mijn blog en filmpjes op mijn site; als deze manier je aanspreekt, en je daadwerkelijk stappen wilt maken om energieker te zijn en openstaat voor nieuwe kennis en ideeën, dan sluit de training goed bij jou aan.

Vraag 5. Ik ben slechthorend. Kan ik dan wel meedoen?

Ja; de filmpjes en audiofragmenten zijn ook uitgeschreven. Je kunt dus gewoon mee doen :).

Vraag 6. Ik ben een man. Kan ik dan wel meedoen?

Ik ben gespecialiseerd en richt mij op het begeleiden van vrouwen. Zo schrijf ik bijvoorbeeld blogs voor vrouwen over hooggevoeligheid en zwangerschap en geboorte, menstruatie en anticonceptie. Mannen zijn enkel welkom in deze Online Introductietraining als ze het gevoel hebben dat deze begeleiding hen erg aanspreekt en er ook voor open staan om dingen over vrouwen te weten te komen.

Vraag 7. Ik heb een diagnose gekregen. Kan het zijn dat ik HSP ben?

Interessante vraag! De training helpt je hier verder bij. Raadpleeg bij klachten voor de zekerheid ook een arts: deze training is een aanvulling (geen vervanging) voor de reguliere zorg.

Vraag 8. Ik denk dat ik paranormaal ben. Hoe kom ik erachter en hoe ontwikkel ik dat?

In de training help ik je daarbij. Je ontdekt onder andere:

 • Of je hoogsensitief bent. En als je hoogsensitief bent je wellicht ook paranormaal bent.
 • Of als je paranormaal bent, je wellicht ook hoogsensitief bent.
 • Wat je met je paranormale waarnemingen kan en hoe je deze kan ontwikkelen. Zodat je waarnemingen en gave voor je werkt (en je ondersteunt en energie geeft), in plaats van dat je er last van hebt.
 • Wat je paranormale waarnemingen betekenen.

Vraag 9. Ik wil alleen maar aan mijn vermoeidheid werken, kan dat ook?

Deze Online Introductietraining geeft een introductie en goede basis waarin je onder meer ontdekt of je hooggevoelig bent, wat hooggevoeligheid inhoudt en hoe je je hooggevoeligheid voor je kan laten werken; dit geeft energie. Weet je al dat je HSP bent en/of wil je alleen aan maar je vermoeidheid werken en verder de diepte in, dan raad ik je aan om het Online Programma ‘Van vermoeid naar een leven waarin jij Bloeit!’ te volgen.

Vraag 10. Ik heb nog nooit een online training gevolgd. Hoe werkt dat?

Deze training is een online training, waarin de kennis wordt overgedragen via schriftelijk materiaal en filmpjes. Na je investering ontvang je direct een e-mail met een inlognaam, wachtwoord en toegangslink en verdere instructie hoe je de training kan volgen. Je hebt geen enkele technische kennis nodig. Het enige dat nodig is, is een internetverbinding en dat je weet hoe je een video kan laten afspelen en op een link kan klikken.

Vraag 11. Stel dat ik in de training ontdek dat ik niet HSP, heb ik dan nog wel wat aan de training?

Ja. De training helpt je om ook als je ‘gewoon’ sensitief blijkt te zijn, de vruchten van je sensitiviteit te plukken. Met de training kom je er bijvoorbeeld achter wat voor werk er bij jou past en energie geeft, zodat je gemakkelijk geld kunt verdienen.

Vraag 12. Geef je deze training ook in het ‘echt’, dus in real life?

Nee, deze training geef ik enkel als online training.

Vraag 13. Blijft deze training hetzelfde, of pas je het in de toekomst steeds aan?

Ik realiseer me dat kennis en inzichten over hooggevoeligheid veranderen. Ik begrijp dat deze ontwikkelingen voor jou niet altijd bij te houden zijn, dat is ook niet je vak. Daarom doe ik het voor je! Ik zoek naar nieuwe kennis en inzichten en test, verbeter en update de lesstof.

Je loopt automatisch voorop met mijn Meegroeigarantie; dit houdt in dat je automatisch mee groeit met de nieuwste HSP ontwikkelingen. Als er in de toekomst updates worden doorgevoerd (bijvoorbeeld een extra filmpje o.i.d.), dan kun je daar ook gebruik van maken. Je houdt als deelnemer dus altijd gratis toegang tot eventuele nieuwe, ge-update en uitgebreidere lesstof. Het is goed om te weten dat de Online Introductietraining steeds duurder wordt; omdat er steeds uitgebreidere updates worden aangeboden, wordt de prijs steeds hoger. Houd er ook rekening mee dat de bonussen tijdelijk van aard en beperkt beschikbaar zijn.

Vraag 14. Kan ik zelf het geld overmaken om toegang te krijgen tot de training?

Ja, dit kan per factuur. Bij deze methode komt er € 12,97 (incl. 21 % Btw) administratiekosten bij, vanwege de extra werkzaamheden die dit met zich meebrengt. Als je dit wilt, stuur dan een bericht via http://femkedegrijs.com/contact/ Ik neem dan contact met je op.

P.S. Bespaar met deze online training tijd. Je hoeft geen tijd te verspillen om zelf het wiel uit te vinden!

DIRECT TOEGANG

>>>Klik hier om direct toegang te krijgen!>>>