Home   Blog   Paranormaal begaafd? In Viva 43- 2019 vertel ik er meer over :)

Paranormaal begaafd? In Viva 43- 2019 vertel ik er meer over :)

Lang worstelde ik met paranormale waarnemingen. Ik ben dankbaar dat ik leerde hoe ik hier de vruchten van kon plukken. Het tijdschrift Viva interviewde mij erover.

Het artikel ligt nu t/m 28-10-2019 in de winkel, in nummer 43. Het is ook online via Blendle te lezen. Je kunt hier alvast een stukje lezen.

cover van viva 43 uit 2019
Ik wens je inspiratie en ben benieuwd wat je ervan vindt? 🙂

Liefs,
Femke

Veelgestelde vragen

Update 31-10-2019: Ik ben dankbaar voor alle leuke reacties die ik naar aanleiding van dit interview kreeg! Ik kreeg er ook diverse vragen over en deel ze met je, mocht je misschien ook die vragen hebben:

1) Heb je jouw paranormale waarnemingen alleen ‘in real life’ of ook online?
Allebei, als ik iemand ‘in het echt’ zie of hoor (bijvoorbeeld aan de telefoon) en ‘op afstand’, bijvoorbeeld online (zoals via e-mail) of via een andere weg. Zo was ik op een gegeven moment in Nieuw-Zeeland en voelde ik dat er iets met mijn hond niet goed was (later hoorde ik dat ze pijn had aan haar rug en dat een ruggenwervel niet goed zat. Dit is gelukkig goed gekomen :).

2) Kan je me helpen om mijn paranormale gaven te ontwikkelen?
Wellicht. Ik ben gespecialiseerd in het helpen van vrouwen, hier kun je er meer over lezen. Algemene tips deel ik in mijn gratis E-book (PDF) ‘20 tips voor meer energie voor HSP’, blogs en video’s. Wil je verder de diepte in? Dan ben je van harte welkom in mijn begeleiding.

Over Femke de Grijs

Jarenlang zat mijn hoogsensitiviteit mij in de weg. Ik had het gevoel dat ik aan het overleven, in plaats van leven was.
Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van hoogsensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Samen met mijn partner reis ik de wereld over en…

Ben jij een hoogsensitieve vrouw en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs, video’s en begeleiding.

Aanvullende artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top