Proeflezers gezocht voor nieuw online programma voor vrouwelijke HSP!

Momenteel ben ik bezig met een nieuw online programma voor vrouwelijke HSP dat helpt bij het creëren van een energieker leven. Ik ben bezig met de laatste puntjes op de i en…Ik ben proeflezers/correctoren aan het vinden!

Herken jij je hierin:

  • Ben jij heel erg nauwkeurig in het Nederlands qua spelling en stijl (je bent bijvoorbeeld docent Nederlands, tekstredacteur of journalist)?
  • Vind jij het leuk om t/m zondag 30 oktober op de laatste digitale conceptversie (planning is dat ik deze zaterdag 22 oktober af heb en toestuur) digitaal feedback te geven (bij voorkeur via de optie in Word ‘Controleren’ en ‘wijzigingen bijhouden’ en/of ‘nieuwe opmerking’) op een deel van het nieuwe online programma? Het gaat om ca. 100 A-viertjes.

Ik hoor het graag! Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden t/m vrijdag 21 oktober 07:30u, hierna zal ik contact opnemen met diegenen die zich hebben aangemeld. Ik kies intuïtief proeflezers uit.

Update 21 oktober 2016: bedankt voor het aanbod om te helpen! Je kunt je niet meer opgeven om proef te lezen. Vandaag zal ik contact opnemen met de mensen die hebben gereageerd via het formulier :).

Update 19 april 2017: Benieuwd wat het is geworden? Check het hier!

2 reactie(s) op "Proeflezers gezocht voor nieuw online programma voor vrouwelijke HSP!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *