Wat leuk dat je de Online Introductieworkshop ‘Bescherm jezelf als HSP’ wilt verlengen.

Check hieronder wat op jou van toepassing is:

Optie 1) Heb je zojuist afgerekend?
Na een geslaagde betaling ontvang je binnen 15 minuten een e-mail met jouw factuur. Dit is een bevestiging dat jouw verlenging geslaagd is en je langer toegang hebt. We kijken er naar uit om je de komende periode verder te helpen!

Optie 2) Wil je zelf het geld overschrijven?
Als je ervoor hebt gekozen om het geld handmatig over te schrijven ontvang je binnen 15 minuten een e-mail met je factuurnummer en mijn Duitse rekeninggegevens. Gebruik het factuurnummer als betaalreferentie. Je bestelling wordt geleverd als de betaling is ontvangen. Na een geslaagde betaling ontvang je tevens digitaal een factuur. De factuur is een bevestiging dat jouw verlenging geslaagd is en je langer toegang hebt. We kijken er naar uit om je de komende periode verder te helpen!

Tip: zet het e-mailadres [email protected] en [email protected] in je contacten/adresboek. Zo voorkom je dat mijn toekomstige e-mail  in de spambox terecht komt.

Check of je mijn mail goed hebt ontvangen:

Dit helpt je ook om in de toekomst mijn e-mail goed te ontvangen. Bekijk eventueel je spambox.

Ik verstuur e-mails via mijn provider: emsrv.eu, het kan zijn dat je dit ziet en als je op een link wilt klikken je ‘enormail‘ ziet staan; dit is veilig.

uitroepteken

Let op: krijg je je mail via Gmail?
Voorkom dat mijn mail in de Reclame-inbox terecht komt. Volg de volgende stappen:
A. Check of dit inderdaad zo is, de Reclame-inbox vind je bovenaan in Gmail:
Gmail Reclamebox locatie
B. Klik op de e-mail in de Reclame-inbox en verplaats hem naar de Primair-inbox.
C. Er komt dan een pop-up-schermpje met de vraag of je dit ook voor toekomstige berichten wil. Klik vervolgens op “Ja”.
Gmail weet dan dat je GRAAG mijn berichten wil ontvangen!

Let op: krijg je je mail via Me of iCloud?
Ik raad je aan om het e-mailadres [email protected] en [email protected]  in je contacten te zetten. Mocht dat niet helpen om mijn mail te ontvangen, dan kun je contact opnemen met de Apple klantenservice en aangeven dat je geen mail van mij ontvangt, maar deze wel graag wilt ontvangen.

Let op: krijg je mail via Hotmail, MSN of Live?
Soms staat de mail niet in de map ‘Postvak IN’ en ‘Prioriteit’, maar in de map ‘Ongewenste e-mail’ (in de zijbalk) of ‘Overige’ (in de bovenbalk, naast je ‘Prioriteit’ inbox).
Outlook locatie map Overige

Outlook map overige

Heb je binnen 15 minuten geen e-mail van mij ontvangen?
Laat me dit dan weten via dit contactformulier.

Hartelijke groet,

Femke

Scroll naar top