“Jaren tobde ik met Vermoeidheid.
Ik weet als geen ander wat Helpt om energieker te worden”

Afzender: Femke de Grijs

Jaren voelde me ‘anders’. Tot ik ontdekte dat ik hooggevoelig ben: er ging een wereld voor mij open. Ik begreep waarom ik me jaren zo ‘anders‘ had gevoeld. Allerlei onverklaarbare dingen vielen op zijn plek.
Zo begreep ik waarom ik zo snel van slag en leeggezogen kon raken na een bezoekje aan de supermarkt… Met het gegeven dat ik HSP was deed ik weinig, ik las er wat over en daar bleef het bij. Op een gegeven moment raakte ik uitgeput.

De Ziekte van Pfeiffer, een vitamine D, ijzer-en B12-tekort werden gevonden. Alles werd behandeld, behalve (ondanks veel aandringen) mijn vitamine B12-tekort. Artsen konden op een gegeven moment niets meer vinden…

Ze spraken over het Chronisch Vermoeidheidssyndroom en stuurden me door naar een kliniek voor mensen met Chronische vermoeidheid. Dit was voor mij het omslagpunt. Ik voelde dat ik het ergens anders moest zoeken. Ik deed er van alles aan om beter te worden…

 

“Ik leerde mijn hooggevoeligheid beheersen en blokkades overwinnen”

Daarnaast werd eindelijk mijn vitamine B12-tekort juist (met injecties) behandeld.

Ik Bloeide op en besloot mijn Geheimen te delen:

  • Uit ervaring weet ik wat wel én niet helpt om energieker te worden.
  • Ik ontwikkelde mijn intuïtie, nam snel energievreters en moemakende blokkades waar en wat er nodig is om deze te overwinnen en ontwikkelde mijn eigen methode.
  • Dit alles doe ik aan de hand van een holistische visie; ik ga ervan uit dat jij méér Bent dan een lichaam en vermoeidheid! Ik schreef hier onder meer over in mijn boeken en diverse tijdschriften.

Ik help vrouwen graag op deze wijze:

Ik leer je graag hoe jij hooggevoeligheid beheerst en inzet als kracht met Online Programma’s (waar jij waar en wanneer jij maar wilt mee aan de slag kan, zoals vanuit huis). Hieronder vind je er meer informatie over:

Introductietraining

Voor vrouwen die vermoeden of twijfelen of ze HSP zijn:

  • Ontdek of je HSP bent en hoe je het in je voordeel inzet!

Meer informatie

Compleet Online Jaarprogramma

online-programma-van-vermoeid-naar-een-leven-waarin-je-bloeit

Speciaal voor vermoeide vrouwelijke HSP

  • Ontdek hoe je meer energie krijgt!

Meer informatie

Ik wens je alle goeds!
Liefs
Femke de Grijs
P.S. Raadpleeg bij klachten ook altijd een arts! Zelf liep ik vast in het Reguliere Circuit, dit maakte moedeloos. Toch klom ik hier uit op en werd ik energieker. Mijn Methodes en hulp deel ik graag met jou, zodat ook jij kan Bloeien!