HSP psycholoog Femke de Grijs logo

“Jaren tobde ik met vermoeidheid.

Ik weet als geen ander wat helpt om energieker te worden”

Afzender: Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jaren voelde me ‘anders’. Tot ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben: er ging een wereld voor mij open. Ik begreep waarom ik me jaren zo ‘anders’ had gevoeld. Allerlei onverklaarbare dingen vielen op zijn plek. Zo begreep ik waarom ik zo snel van slag en leeggezogen kon raken na een bezoekje aan de supermarkt… Met het gegeven dat ik een HSP was deed ik weinig, ik las er wat over en daar bleef het bij. Op een gegeven moment raakte ik uitgeput.

De Ziekte van Pfeiffer, een vitamine D, ijzer-en B12-tekort werden gevonden. Alles werd behandeld, behalve (ondanks veel aandringen) mijn vitamine B12-tekort. Artsen konden op een gegeven moment niets meer vinden…

Ze spraken over het Chronisch Vermoeidheidssyndroom en stuurden me door naar een kliniek voor mensen met chronische vermoeidheid. Dit was voor mij het omslagpunt. Ik voelde dat ik het ergens anders moest zoeken. Ik deed er van alles aan om beter te worden…

“Ik leerde mijn hoogsensitiviteit beheersen en blokkades overwinnen”

Zo leerde ik mijn hoogsensitiviteit inzetten als kracht (zodat het energie geeft, in plaats van kost), overwon ik moemakende blokkades en werd mijn vitamine B12-tekort juist (met injecties) behandeld.

Ik bloeide op en besloot mijn geheimen te delen:

  • Uit jarenlange ervaring weet ik wat wel én niet helpt om energieker te worden.
  • Ik ontwikkelde mijn eigen, unieke methode.
  • Ik begeleid je graag aan de hand van een holistische visie. Ik voel dat er meer is tussen hemel en aarde en ik ga ervan uit dat jij méér Bent dan een lichaam en vermoeidheid. Ik schreef hier onder meer over in mijn boeken en diverse tijdschriften.
Libelle interviewt Femke de Grijs: "Ik heb mijn leven terug"

Ik help hoger opgeleide vrouwen graag op deze wijze:

Ik leer je graag hoe jij hoogsensitiviteit beheerst en inzet als kracht met mijn begeleiding. Duizenden HSP gingen je voor! Hieronder vind je er meer informatie over:

Training

Voor vrouwen die vermoeden of twijfelen of ze een HSP zijn:

  • Ontdek hoe je floreert in je werk

Compleet Jaartraject

Voor vrouwelijke HSP: 

  • Ontdek hoe je energieker wordt!

Cursus

Lucide dromencursus, voor vrouwelijke HSP: 

  • Ontdek hoe je fijne dromen hebt

Ik wens je alle goeds!
Hartelijke groet,

handgeschreven naam: Femke de Grijs

P.S. Raadpleeg bij klachten ook altijd een arts. Zelf liep ik vast in het reguliere circuit, dit maakte moedeloos. Toch klom ik hier uit op en werd ik energieker. Mijn methode en hulp deel ik graag met jou, zodat ook jij kan bloeien!

Scroll naar top