”Van Balen naar Stralen met hoogsensitiviteit: het is mogelijk!”

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en HappinezMijn naam is Femke de Grijs. Als kind voelde ik dat uitgestippelde wegen zoals het ‘huisje, boompje, beestje’ niet bij mij pasten. Het waren voor mij schijnzekerheden.

Toch heb ik lang uit mijn hoofd geleefd. Ik was bang dat anderen mij gek zouden vinden en onderdrukte mijn hoogsensitiviteit en paranormale waarnemingen. Ik was ambitieus. Continu stond ik ‘aan’ en had ik last van stress. Het ontbrak mij aan werkelijke zingeving in mijn leven.

Op een gegeven moment kreeg ik last van allerlei vage klachten, zoals uitputting. Mijn klachten bleken te worden veroorzaakt doordat ik mijn potentie niet benutte (en mijn sensitiviteit niet beheerste) en mijn lichaam uit balans was. Mijn vader kreeg op een gegeven moment een hersenbloeding. Ik was mij er zó bewust van het leven ook over kan zijn.

”Ik voelde dat het tijd was voor een ommezwaai in mijn leven”

Doen wat ‘normaal’ is en gebaande paden betreden kon voor mijn gevoel niet de bedoeling van mijn leven zijn. Ik leerde mijn potentieel benutten (en mijn sensitiviteit inzetten als kracht), mijn lichaam werd behandeld en ik bloeide op.

”Alles uit je leven halen wat erin zit geeft energie!”

Ik wil alles uit mijn leven halen wat erin zit. Mijn dromen najagen, mijn hart volgen. Voluit leven, plezier hebben, genieten. Liefde ervaren en laten stromen. Voor mijn gevoel is dat waar het leven om draait: écht leven.

Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd de wereld over en gaan en staan we waar we willen. Hond Juultje reist vanaf 2022 met ons mee. Ik hou van het gevoel dat de wereld aan m’n voeten ligt!

Femke de Grijs met Schapendoespup van 5 weken

De geheimen achter het succes van sensitiviteit delen

Vanuit mijn jarenlange ervaring help ik vanaf 2007 vrouwelijke Oude Zielen met hbo/academisch werk- en denkniveau om hun droomleven te creëren en voluit te leven. Dit doe ik vanuit een holistische en spirituele visie en mijn eigen ontwikkelde unieke methode, waar niemand anders mee werkt.

Als auteur van diverse boeken heb ik mijn ervaring en kennis (zoals uit diverse opleidingen op het gebied van zelfontwikkeling en lichtwezens) geïntegreerd. Ik heb bijvoorbeeld een achtergrond als Toegepast Psycholoog.

Ik heb miljoenen mensen bereikt en duizenden vrouwen geholpen. Ik ontwikkelde mijn succesformules en deel ze graag met jou, zodat ook jij kan bloeien!

Femke de Grijs in de media

Geregeld verschijn ik in de media. Zo schrijf ik af en toe voor magazines. Ik ben dankbaar dat ik je op die manier kan helpen! Klik hier voor een overzicht van waar ik in de media verscheen>>>
cover van Libelle, waarin Femke de Grijs vertelt over B12-tekortlogo van Happinez
voorkant Margriet nummer 1 uit 2016 waar Femke de Grijs in staat

Scroll naar boven