Home   ”Van Balen naar Stralen met Hooggevoeligheid: het is mogelijk!”

”Van Balen naar Stralen met Hooggevoeligheid: het is mogelijk!”

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en HappinezMijn naam is Femke de Grijs. Als kind voelde ik dat uitgestippelde wegen zoals het ‘huisje, boompje, beestje’ niet bij mij pasten. Het waren voor mij schijnzekerheden.

Toch heb ik lang uit mijn hoofd geleefd. Ik was bang dat anderen mij gek zouden vinden en onderdrukte mijn hooggevoeligheid en paranormale waarnemingen.

Op een gegeven moment kreeg ik last van allerlei vage klachten, zoals uitputting. Mijn klachten bleken te worden veroorzaakt doordat ik mijn hooggevoeligheid niet goed beheerste en mijn lichaam chronisch ziek is. Mijn vader kreeg op een gegeven moment een hersenbloeding. Ik was mij er zó bewust van het leven ook over kan zijn.

”Ik voelde dat het tijd was voor een ommezwaai in mijn leven”

Doen wat ‘normaal’ is en gebaande paden betreden kon voor mijn gevoel niet de bedoeling van mijn leven zijn. Ik leerde mijn hooggevoeligheid inzetten als kracht, mijn ziekte werd behandeld en ik bloeide op.

”Alles uit je leven halen wat erin zit geeft energie!”

Ik wil alles uit mijn leven halen wat erin zit. Mijn dromen najagen, mijn hart volgen. Voluit leven, genieten. Voor mijn gevoel is dat waar het leven om draait: écht leven. Liefde ervaren en laten stromen. Met het gevoel dat de wereld aan je voeten ligt!

Samen met mijn vriend verkochten we ons huis, deden we bijna al onze spullen weg en leven we als digitale nomaden. We reizen met onze hond de wereld over en gaan en staan we waar we willen.

De geheimen achter het succes van hooggevoeligheid delen

Vanuit mijn jarenlange ervaring help ik vanaf 2007 als professional hoger opgeleide hoogsensitieve vrouwen naar meer energie. Dit doe ik vanuit een holistische visie en mijn eigen ontwikkelde unieke methode, waar niemand anders mee werkt.

Als auteur van diverse boeken heb ik mijn ervaring en kennis (zoals uit diverse opleidingen op het gebied van communicatie, zelfontwikkeling en lichtwezens) geïntegreerd. Ik heb bijvoorbeeld een achtergrond als Toegepast Psycholoog.

Ik heb miljoenen mensen bereikt en duizenden vrouwelijke HSP geholpen. Ik ontwikkelde mijn succesformules en deel ze graag met jou, zodat ook jij kan Bloeien!

Femke de Grijs in de media

Geregeld verschijn ik in de media. Zo schrijf ik af en toe voor magazines. Zo gaaf dat ik je ook op die manier kan helpen! Klik hier voor een overzicht van waar ik in de media verscheen>>>
cover van Libelle, waarin Femke de Grijs vertelt over B12-tekortlogo van Happinez
voorkant Margriet nummer 1 uit 2016 waar Femke de Grijs in staat

Scroll naar top