huidverzorging ingrediënten

Huidverzorging do’s en don’ts voor hoogsensitieve personen

Circa 15-20% van de bevolking is een hoogsensitief persoon (HSP) en herkent zich in deze HSP kenmerken. HSP staan extra open voor prikkels, ook voor prikkels van huidverzorging. HSP kunnen deze prikkels intenser ervaren ten opzichte van niet-HSP. Zo kunnen ze snel last krijgen van huidverzorgingsproducten. Misschien krijg je een jeukende of geïrriteerde huid na …

Huidverzorging do’s en don’ts voor hoogsensitieve personen Lees verder »

anti-rimpelcreme

Waarom je als HSP beter geen Anti-rimpel crème kunt kopen

Erger jij je als HSP aan rimpels en wil je deze wegsmeren met een anti-rimpel crème? Dan is deze blog voor jou. In deze blog ontdek je waardoor rimpels ontstaan, waarom het smeren van anti-rimpel crème zinloos is en wat je beter wel kunt doen als je rimpels hebt.

vrouw is aan het lezen op e-reader

Oproep: waar wil jij als HSP een blog over lezen?

Via mijn site inspireer ik je als hoogsensitieve vrouw graag op het vlak van hoogsensitiviteit en het krijgen van een energieker leven. Dat doe ik bijvoorbeeld via mijn blogs, video’s, kennisbank, boekrecensies en artikelen in de media.

safety razor met scheerkwast

Safety razor review: mijn ervaringen als vrouwelijk HSP met duurzamer scheren

Daar ging er weer één in de prullenbak: een wegwerpscheermes. Voorheen kon ik er een paar keer mee doen, maar in de loop der tijd werkten ze steeds minder goed en ging ik er meer gebruiken. Kennelijk was mijn haar veranderd. Het begon mij tegen te staan dat ik zoveel plastic weggooide.

cover van viva 43 uit 2019

Paranormaal begaafd? In Viva 43- 2019 vertel ik er meer over :)

Lang worstelde ik met paranormale waarnemingen. Ik ben dankbaar dat ik leerde hoe ik hier de vruchten van kon plukken. Het tijdschrift Viva interviewde mij erover. Het artikel ligt nu t/m 28-10-2019 in de winkel, in nummer 43. Het is ook online via Blendle te lezen. Je kunt hier alvast een stukje lezen.

artsen die opereren

Operatie als HSP? Neem deze tips mee!

Staat je als HSP een operatie te wachten en zie je hier tegen op? Ben je er bijvoorbeeld gestrest over en zenuwachtig voor, of bang dat er iets mis gaat? Pieker je erover, lig je er ’s nachts van wakker en sta je hierdoor moe op?

Scroll naar top