”Ineens Was Jarenlange Onverklaarbare Vermoeidheid Verklaarbaar”

Heb je last van onverklaarbare vermoeidheid, voel je je zonder reden snel geraakt door bepaalde gebeurtenissen of mensen in je leven die energie slurpen?

vrouw ligt op bed

Je kunt meer inzicht leren verkrijgen in deze klachten en in het Nu leven, zodat je meer energie ervaart.

Inzicht in de oorzaak van je klachten

Je klachten kunnen wellicht fysieke, emotionele en/of mentale oorzaken hebben. Raadpleeg daarom ook altijd een arts. Loop je vast in het reguliere circuit? Dit kan moedeloos maken. Ik weet er alles van!

Vanuit een holistische visie is alles energie en willen je klachten je wat vertellen. Vaak spelen er (onbewuste) beperkende gedachten die energie vreten en moe maken. Door deze gedachten grondig te onderzoeken, kun je blokkades overwinnen.

Vorige levens ontdekken

Het kan zijn dat je beperkende gedachten hebt die energie vreten, zijn ontstaan in andere tijden zoals vorige levens. Vaak heeft een mens meerdere vorige levens heeft gehad van diverse ‘soorten’, zoals levens als ‘dader’, ‘slachtoffer’ en levens waar iemand met talenten heeft gewerkt. Soms zijn vorige levens nog niet goed afgerond, waardoor je nu te maken kunt hebben met situaties en gedachten die je toen hebben gediend, maar die in dit leven niet meer nodig zijn.

 • Heb je wel eens een gevoel van een deja vu of herkenning bij bepaalde:
  – Mensen; heb je wel eens spontaan het gevoel dat je iemand ‘veel langer’ kent of herkent?
  – Spullen of kleding, bijvoorbeeld in een museum of rommelmarkt?
  – Tijden of talen, bijvoorbeeld als je hierover leest of TV kijkt?
 • Heb je bij sommige mensen, spullen of tijden onverklaarbare emoties zoals boosheid of verdriet?
 • Heb je wel eens flarden van vorige levens waargenomen in dromen, of droom je steeds over onverklaarbare andere tijden of landen?

Je kunt zelf bewust werken met vorige levens en oude energetische rommel opruimen, in bijvoorbeeld meditatie.

Met de Vorige Levens Afronden MP3:

 • Leer je vorige levens ontdekken
 • Leer je vorige levens herinneren
 • Leer je vorige levens en bijbehorende gedachten en emoties goed afronden, zodat je meer in het Nu leeft, energieker en productiever bent.
vorige levens afronden HSP MP3 Femke de Grijs

Let op: beluister deze MP3 niet als:

 • Je vorige levens niet als reële mogelijkheid en informatiebron ziet
 • Je bij voorbaat niet van meditatie CD’s/MP3’s en ontspanningsoefeningen houdt
 • Je er niet van houdt om naar een stem te luisteren die je een uitleg geeft

Luister alvast een stukje:

Totale duur: 35:50 minuten.

Wat anderen zoal zeggen over deze MP3…

 • “Deze MP3 heeft me geholpen dingen te begrijpen, te accepteren en los te laten. Ik voel me sinds ik hieraan gewerkt heb echt een stuk beter.”
 • ”Ik vind hem mooi!”
 • ”Erg mooi, ben er blij mee”
 • ”Als ik naar MP3 ga luisteren, dan ga ik gemakkelijk liggen en raak al snel geheel ontspannen , ook mijn gedachten kan ik loslaten.”
 • ‘’Een fijne MP3 om te luisteren.’’
 • ‘’Ik vond de muziek erg prettig en de stem ook. Mooie MP3, ik ben er zeker wel tevreden over.”
ervaring van luisteraar van de Vorige levens afronden CD van Femke de Grijs

Wat vindt reïncarnatietherapeut Marianne Notschaele-den Boer van deze MP3/CD?

Reïncarnatietherapie & vorige levens

Marianne Notschaele den Boer

“Er zijn vele manieren om vorige levens inzichtelijk te maken en (emotioneel) af te ronden. Het beluisteren van cd’s met speciale oefeningen, is er een van. Femke gaf me de gelegenheid haar cd ‘Vorige Levens Afronden’ (opname van 35 minuten) te beluisteren via een MP3-download.

Stem

Via haar website kun je een stukje beluisteren van deze opname. Dat is fijn, want zo kun je zelf bepalen of je haar stem prettig vindt om naar te luisteren. Als een stem je aanspreekt, raak je gemakkelijker in een diepere trancestaat dan wanneer je naar een stem luistert die je tegenstaat. Zelf prefereer ik een mannenstem, liefst die van Brian Weiss, maar dat is slechts een persoonlijke voorkeur. Femke heeft op bijzonder prettige wijze, in het Nederlands, deze geleide meditatie ingesproken. Haar zachte, vriendelijke stem wordt aangevuld met een aangenaam achtergrondmuziekje.

Technisch en therapeutisch gezien is de geleide meditatie dik in orde. Deze opname stelt je in staat om tijdens een gerichte ontspanningsoefening vorige levens te ontdekken, inzichten op te doen en daarna die levens weer af te sluiten. Voor zowel beginners als gevorderden is de cd prettig om naar te luisteren. Hoogsensitieve personen zullen deze opname zeker waarderen en er mooie inzichten aan overhouden.

Goede mix

Ben je al bekend met dergelijke meditatie-cd’s ’terug naar vorige levens’, dan doet deze opname je misschien denken aan een mixje van Doreen Virtue (muziek in combinatie met zachte stem, lieflijk, liefdevolle wezens), Dick Sutphen (Akashakronieken/boeken als metafoor), Brian Weiss (hypnotisch terugtellen via trappen en ruimtes), Jan van de Heijde (persoonsinformatie verkrijgen via ankering) en Roger Woolger (afronden van emoties/inzichten).

Femke heeft een eigen draai aan de opname weten te geven dankzij haar zachte, lieflijke stem, een vleugje yoga-achtergrond (‘je voelt je dieper in de mat wegzakken’/lichaamsfocus) en aandacht voor hart-energie en liefde delen.

Voor wie geschikt?

De cd ‘Vorige Levens Afronden’ is geschikt voor iedereen die interesse heeft in spirituele bewustzijnsontwikkeling, meditatie en vorige levens, maar specifiek voor hoogsensitieve personen met lichamelijke klachten (zoals extreme vermoeidheid) die nog niet eerder kennis namen van informatie uit hun vorige levens. Dankzij deze cd kun je bijvoorbeeld achterhalen welke ‘energievretende gedachten’ uit vorige levens je nu nog in de greep houden.

Het is niet zo, dat beluisteren van deze geleide meditatie je meteen afhelpt van jarenlange extreme vermoeidheidsklachten, maar je kunt wel degelijk inzichten verkrijgen over hoe een gezondheidsprobleem verbonden is geraakt met een oude ervaring. Gelukkig biedt Femke de Grijs aanvullende coaching, andere cd’s en ebooks aan over dit onderwerp, speciaal voor hsp-ers met vermoeidheidsklachten.”

Marianne Notschaele-den Boer, Reïncarnatietherapeut, www.vorigelevens.nl

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zat mijn hoogsensitiviteit mij in de weg. Ik benutte mijn potentie niet, leefde niet écht en ervoer geen werkelijke zingeving. Ik had last van onverklaarbare vermoeidheid en heftige emoties. Dit vrat onbewust energie en maakte moe.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren en leerde de vruchten van hoogsensitiviteit plukken, kreeg inzicht in onafgeronde vorige levens en ronde deze af. Hierdoor kon ik mijn droom leven. Samen met mijn partner reis ik de wereld over en help ik hoogsensitieve vrouwen om voluit te leven.

Ik deel mijn kennis graag met je, zodat ook jij kan bloeien! Hartelijke groet,

handgeschreven naam: Femke de Grijs

Klaar om inzicht in vorige levens te krijgen en ze goed af te ronden?

Deze CD is enkel verkrijgbaar als MP3 versie bij het Complete HSP Jaartraject Van Vermoeid naar een leven waarin jij Bloeit! Met het Jaartraject ontdek je hoe je energieker word. Klik hier voor meer informatie over het Jaartraject en hoe je mee kan doen.

cover van het Jaartraject Van vermoeid naar een leven waarin jij bloeit
Scroll naar boven