Voor als jij ondersteuning wilt ontvangen rondom ziekte als HSP

Ben jij hoogsensitief/paranormaal en:

 • Vermoed je dat je lijf een ziekte heeft en heb je hiervoor onderzoeken (zoals een echo, punctie, MRI-scan of bloedonderzoek) gepland staan?
 • Heeft je lichaam een ziekte en heb je ingrijpende medische behandelingen (zoals een operatie, chemo of bestraling) in je agenda staan?
 • Krijg je binnenkort een allesbepalende diagnose te horen?
 • Ben je aan het herstellen van intense medische behandelingen?

HSP ervaren prikkels rondom ziekte intenser ten opzichte van niet-HSP

HSP en paranormale vrouwen hebben een gevoeliger zenuwstelsel en opener energieveld ten opzichte van niet-HSP/niet-paranormale mensen. Dit heeft voordelen zoals dat je relatief makkelijk contact met je spirituele essentie kan ervaren. Het kan ook nadelen hebben als jij jouw sensitiviteit nog niet optimaal beheerst. Wellicht verlies jij jezelf in prikkels in de buitenwereld. Sensitieve vrouwen kunnen hierdoor bijvoorbeeld medische onderzoeken, diagnoses en ingrepen intens ervaren. Wellicht ervaar je:

 • Spanning in je lijf? Misschien krijg je geen hap door je keel omdat de toekomst onzeker is?
 • Intense emoties en gevoelens zoals:
  -Onzekerheid over of je lijf beter wordt?
  -Zenuwachtigheid/nervositeit of een behandeling aanslaat?
  -Angst, bijvoorbeeld voor een ‘verkeerde’ diagnose en afloop en de dood?
  -Boosheid (misschien denk je: waarom moet mij dit overkomen en ervaar je onrecht)?
  -Verdriet over dat je lijf er anders uitziet en/of niet meer functioneert zoals voorheen en jij niet meer alles kan wat je wil?
  -Wanhoop?
  -Moedeloosheid?
  -Dat je bevroren bent, vastzit of vastloopt?
 • Gepieker?
 • Geen/moeilijk contact meer met Jezelf (je spirituele essentie)?
bladeren die zijn bevroeren

Ontvang energetische ondersteuning rondom (mogelijke) ziekte

Als je zeer sensitief bent is het belangrijk om volledig op jouw eigen energie en spirituele essentie afgestemd te zijn. Jouw essentie is onsterfelijk, in grondslag heel en compleet en kan alles aan. Als je jouw sensitiviteit nog niet optimaal beheerst, kan jij je (onbewust) verliezen in de buitenwereld en ‘ruis’ op deze afstemming ervaren (bijvoorbeeld in de vorm van emoties met lading waarin jij jezelf verliest). Ik help jou graag om de afstemming met Jezelf weer te ervaren, zodat je in je kracht staat ongeacht de omstandigheden.

Alhoewel ik tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie ben geschoold om mensen te helpen door te praten, ben ik bewust gestopt met het geven van reguliere praat-sessies, omdat ik merkte dat dit niet zo effectief was als ik wenste.

Ik heb een holistische en spirituele benadering en ik merkte dat door op een reguliere manier te praten vooral het mentale niveau betrokken en actief werd, terwijl er voor mijn gevoel ook andere niveaus (zoals het spirituele niveau) belangrijk zijn. Daarom ondersteun ik je graag persoonlijk op een andere, diepgaande energetische manier. In mijn begeleiding staat stilte centraal. Deze stilte biedt een enorme diepgang en helpt je om inzichten te vergaren.

Ik ondersteun je energetisch rondom (mogelijke) ziekte zodat je:

 • Bent afgestemd op je eigen (ziels-)energie en jij je Thuis voelt in Jezelf
 • Meer ontspanning en rust ervaart op fysiek, emotioneel en mentaal niveau
 • Meer vertrouwen ervaart
 • Meer onvoorwaardelijke liefde ervaart
 • Makkelijker kan aanvaarden/accepteren wat ís (zoals een ongunstige diagnose/prognose)
 • Leeft vanuit overgave
 • In je kracht staat en balans ervaart, ondanks (mogelijke) fysieke disbalans
 • Je gesteund, gedragen en geborgen voelt door je spirituele essentie, Bron en liefdevolle lichtwezens
lotus

In mijn begeleiding nodig ik liefdevolle lichtwezens uit om je optimaal te ondersteunen. Bezig zijn met lichtwezens is niét gekoppeld aan religie. HSP en paranormale mensen kunnen de energie van lichtwezens beter waarnemen dan niet-HSP/niet-paranormale mensen, omdat ze extra open staan voor (subtiele) energie. Ook als je geen kennis over en ervaring hebt met lichtwezens kan ik je helpen. Het is wel belangrijk dat je hiervoor openstaat.

Ik help je graag tijdens deze 4 fases:

 1. Voor de diagnose van een mogelijke ziekte, bijvoorbeeld als er onderzoeken/een bezoek met de arts gepland staat. Wellicht voel jij je onzeker over je lijf en heb je het gevoel dat je lijf je in de steek laat. Ik kan je energetisch ondersteunen met de voorbereiding op deze fase.
 2. Tijdens onderzoeken/de diagnose van een mogelijke ziekte. Ik kan je bijvoorbeeld energetisch ondersteunen tijdens een onderzoek zoals een MRI-scan, punctie, bloedonderzoek, echo, röntgenfoto/mammografie, of een (telefoon)gesprek waarbij je van een arts de uitslag krijgt.
 3. Tijdens de behandeling van ziekte (bijvoorbeeld als je een operatie, bestraling of chemo hebt) kan ik je energetisch begeleiden.
 4. Vlak na de behandeling van een ziekte en (mogelijk) herstel.
vrouw zit bij water

Mijn begeleiding is een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg (geen vervanging); raadpleeg bij klachten ook een arts.

Praktisch: hoe help ik je precies?

Ik help jou aan de hand van deze onderdelen:

 1. Basisonderdeel 1: Allereerst maak ik een op maat gemaakte energetische boodschap voor jou die jou ondersteunt in jouw proces. In een energetische sessie met lichtwezens ondersteun ik je vervolgens om deze boodschap op alle niveaus te integreren. Hierna is het mogelijk om optioneel verdiepingsonderdeel 2 en/of 3 te ontvangen.
 2. Optioneel verdiepingsonderdeel 2: Samen met lichtwezens ondersteun ik je energetisch tijdens 1 van de hierboven genoemde 4 fasen, zodat jij je bekrachtigd voelt en jij meer in je kracht kunt staan.
 3. Optioneel verdiepingsonderdeel 3: ontvang een op maat gemaakte audio met helende woorden die jou ondersteunt tijdens 1 van de 4 hierboven genoemde fasen.

Hieronder ontdek je meer over deze onderdelen.

Basisonderdeel 1: Krijg inzicht in wat jou verder helpt

Basisonderdeel 1 A: Ontdek in een gemaakte energetische boodschap wat jou ondersteunt

Ik maak graag persoonlijk een op maat gemaakte energetische boodschap voor jou. Hierbij stem ik mij intuïtief af op jou (inclusief jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele energie zoals jouw spirituele essentie). Ik neem intuïtief waar wat jouw goddelijke potentieel is, wat jouw unieke talenten zijn, of/waar blokkades liggen en wat jou verder helpt, in overeenstemming met het goddelijke plan.

De woorden van de op maat gemaakte boodschap zijn energetisch opgeladen met helende energie. Deze unieke boodschap die speciaal op jou is afgestemd heeft de intentie om jou een specifieke positieve en voedende richting te laten zien. Deze richting helpt je om energetisch gezien optimaal uitgelijnd en afgestemd te zijn, zodat je vanuit je spirituele essentie (je ware zelf/goddelijke blauwdruk) leeft en jij meer balans ervaart.

Het doel van het de op maat gemaakte energetische boodschap is om je te inspireren, zodat energie (en jij) in beweging kan komen en optimaal kan stromen en jij in je kracht staat. Dit is niet een boodschap die je even snel wegleest en je vervolgens weer neerlegt. Mijn ervaring is dat de op maat gemaakte energetische boodschap na ontvangst veel tijd en aandacht van jou vraagt en je uitnodigt om in actie te komen. De boodschap kan je bijvoorbeeld uitnodigen om bewust ergens energie (in de vorm van aandacht) aan te schenken en/of in actie te komen, zodat jij verder balans kunt creëren.

pen

Basisonderdeel 1B: Ontvang een energetische integratiesessie

Ik geef je graag een op maat gemaakte energetische integratiesessie. Hierbij ben ik samen in een veld van onvoorwaardelijke liefde met ondersteunende lichtwezens Bewust Aanwezig bij jou en jouw spirituele essentie.

Deze op maat gemaakte sessie bekrachtigt en ondersteunt je om de energie van de energetische boodschap op alle niveaus (zoals op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau) optimaal te laten stromen en te integreren volgens het goddelijke plan, zodat jouw zelfhelende vermogen wordt geactiveerd en je bezield kan leven (ongeacht de omstandigheden).

Deze sessie vindt plaats in stilte, op afstand. Ik communiceer telepathisch met jou en jouw energievelden. De stilte brengt een enorme verdieping. Het helpt je om helderheid te ervaren en om inzichten te krijgen.

sneeuw

Optioneel verdiepingsonderdeel 2: Ontvang een energetische bekrachtiging

Mocht je naar aanleiding van het Basisonderdeel 1 (de energetische boodschap en de energetische integratiesessie) nog verder de diepte in willen rondom de vier hierboven genoemde fasen, dan kan dit met een op maat gemaakte energetische bekrachtiging. Ik kan je bijvoorbeeld energetisch supporten als je een onderzoek hebt of als je een diagnose of behandeling krijgt.

Hierbij ben ik samen in een veld van onvoorwaardelijke liefde met ondersteunende lichtwezens Bewust Aanwezig bij jou en jouw spirituele essentie. Intuïtief stem ik mij af op jou (inclusief jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele energie zoals jouw spirituele essentie). Ik communiceer telepathisch met jou en ik ondersteun je om energetisch gezien uitgelijnd en afgestemd te zijn volgens het goddelijke plan, zodat je bijvoorbeeld:

 • meer contact met je spirituele essentie (je ware zelf/goddelijke blauwdruk) ervaart, beter verbonden bent met Jezelf en je Thuis voelt in Jezelf
 • meer verbinding ervaart met de Bron en je hierdoor gesteund voelt
 • meer verbinding met jouw spirt-team (liefdevolle lichtwezens die jou ondersteunen) ervaart en jij je hierdoor gedragen en geborgen voelt
 • kracht ervaart en je in balans voelt, ondanks (mogelijke) fysieke disbalans
 • meer onvoorwaardelijke liefde ervaart
 • jouw zelfhelende vermogen activeert en energie optimaal laat stromen
 • meer vertrouwen ervaart
 • meer ontspanning ervaart en rust creëert
 • je makkelijker kan overgeven en kan leven vanuit overgave
 • makkelijker kan aanvaarden/accepteren wat er is
 • meer vertrouwen ervaart

De energetische bekrachtiging vindt op afstand plaats in stilte; deze stilte brengt een enorme verdieping. Het ondersteunt je om helderheid te ervaren en om en inzichten te krijgen. Je kunt deze bekrachtiging ook ontvangen als je onder narcose gaat/bent en als je wordt geopereerd; je onbewuste staat dan ‘aan’. Jouw onbewuste bepaalt voor 95% jouw leven en heeft een grote invloed op jouw en jouw fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

Het is mogelijk om optioneel verdiepingsonderdeel 2 + 3 met elkaar te combineren.

lavendel

Optioneel verdiepingsonderdeel 3: beluister in een op maat gemaakte audio naar woorden die jou voeden

Mocht je naar aanleiding van het Basisonderdeel 1 (de energetische boodschap en de energetische integratiesessie) nog verder de diepte in willen, dan kan dit met een op maat gemaakte audio. Je kunt bijvoorbeeld vragen om een audio die je kunt beluisteren:

 1. ter voorbereiding op spannende/ingrijpende onderzoeken, zodat je meer vertrouwen en ontspanning ervaart
 2. tijdens onderzoeken zoals een MRI-scan, zodat je je comfortabel voelt
 3. nadat je een diagnose hebt gekregen om tot rust te komen, te accepteren wat er is en te leven vanuit vertrouwen en overgave
 4. als je een behandeling (zoals een chemo, bestraling of operatie) krijgt, zodat je je gesteund/bekrachtigd, gedragen en geborgen voelt door je spirituele essentie, liefdevolle lichtwezens en de Bron.
 5. om het contact met jouw essentie te verdiepen, zodat je heelheid en een diepgaande balans ervaart (ongeacht de omstandigheden) en de energie van jouw zelfhelende vermogen verder kan stromen
 6. om contact met een ziek deel in je lijf te maken en hier heel bewust helende energie naar te sturen

Intuïtief stem ik mij op jou af. Je ontvangt een op maat gemaakte audio (MP3) die jou ondersteunt in jouw proces op alle niveaus (zoals op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau). Deze MP3 is energetisch opgeladen met helende energie.

Je kunt deze MP3 downloaden en beluisteren wanneer je dat prettig vindt. De audio kan ook worden beluisterd als je onder narcose bent of slaapt: je onbewuste staat dan wel ‘aan’.

Het is mogelijk om optioneel verdiepingsonderdeel 2 + 3 met elkaar te combineren.

koptelefoon

Voor wie is dit wel en niet geschikt?

Je bent van harte welkom als je:

 • Een zeer hoogsensitieve/paranormaal begaafde vrouw bent
 • Hbo/academisch werk- en denkniveau hebt
 • Heel veel interesse hebt in spiritualiteit, een holistische visie en nieuwe ideeën
 • Het de moeite waard vindt om (qua energie, concreet in tijd en geld) te investeren in jezelf en het beste uit jezelf en het leven te halen
 • Verantwoordelijkheid neemt voor jezelf
 • Gemotiveerd bent om stappen te zetten
 • Jij/je lichaam acute ondersteuning kan gebruiken en je diep van binnen een urgentie voelt om hier iets mee te doen. Je herkent je in deze voorbeelden:
  -Je vermoedt een intense (mogelijk levensbedreigende) fysieke ziekte/diagnose die mogelijk enorm veel impact op jou, jouw leven en de toekomst kan hebben.
  -Je hebt recentelijk een intense (mogelijk levensbedreigende) fysieke ziekte/diagnose (zoals kanker of ALS) gekregen die enorm veel impact op jou, jouw leven en de toekomst heeft.
  -Je heb recent een intense ingrijpende lichamelijke disbalans gehad zoals een beroerte, een hartaanval, hartstilstand (wellicht heb je een Bijna Dood Ervaring gehad), een heftig ongeval met lichamelijke schade waardoor bijvoorbeeld zenuwen zijn geraakt en het onzeker is of je in de toekomst nog kan lopen.
  -Je bent onlangs gestart met een revalidatietraject na een beroerte/ernstig ongeval of iets soortgelijks.

Dit is niet voor je geschikt als:

 • Je jezelf lelijk vindt, hier onzeker over bent en je daarom cosmetische ingrepen hebt gepland. Misschien vind je bijvoorbeeld dat je bent geboren met te kleine borsten en heb je daarom een borstvergroting gepland.
 • Je medische onderzoeken/behandelingen hebt gepland die niet gaan om een kwestie van leven en dood en die niet zo extreem veel impact op jou/je leven/toekomst hebben. Denk maar aan het laten behandelen van een wrat of het laten uitspuiten van je oren.
 • Je een chronische fysieke ziekte hebt die niet (meer) levensbedreigend is. Misschien ben je al jaren onder behandeling en is de ziekte onder controle/stabiel. Ik kan bijvoorbeeld niet helpen bij: diabetes, aids, reuma (fibromyalgie), eczeem, astma, artrose, osteoporose, migraine, een vitamine B12-opnamestoornis of prikkelbaar darmsyndroom. Alhoewel epilepsie dodelijk kan zijn, kan ik hier niet bij helpen.
 • Je gezond bent verklaard en ziekte in de toekomst wilt voorkomen (daarvoor is andere begeleiding geschikt). Dit is bijvoorbeeld niet geschikt voor je als je kanker hebt gehad, je ‘schoon’ bent verklaard en jij je prima voelt.
 • Je al jaren aan het revalideren bent na een ernstig ongeval.
 • Je langdurig ziek bent en artsen geen oorzaak kunnen vinden. Je hebt bijvoorbeeld de diagnose Chronisch Vermoeidheidssyndroom (in mijn Jaartraject kan ik je hier wel bij helpen).
 • Je bent geboren met een beperking (zoals blindheid/doofheid) en je enkel hier begeleiding bij wilt krijgen.
 • Je niet van aanpakken houdt en je liever in een slachtofferrol blijft hangen.
 • Je verwacht dat anderen je problemen oplossen. Met mijn begeleiding wil ik je energetisch ondersteunen, zodat je verder zelf stappen kunt zetten. Ik los problemen niet op.
 • Je niet openstaat voor spiritualiteit (zoals vorige levens en lichtwezens), een holistische visie en nieuwe ideeën
 • Je alles 100% wetenschappelijk bewezen wilt hebben
 • Je eventuele confrontatie met jezelf niet wilt aangaan
 • Je niet van stilte houdt/dit te confronterend vindt
 • Je een psychische/psychiatrische stoornis (zoals hypochondrie) hebt, je onder behandeling bent in de GGZ en/of je psychofarmaca gebruikt (zoals antidepressiva en antipsychotica). Ik kan je niet helpen bij zelf toegebracht letsel (automutilatie).

Weet je niet zeker of ik je kan helpen met jouw medicatiegebruik/in jouw situatie?

Neem contact op.

Investering

Mijn hulp vraagt een investering in tijd en geld. Hieronder ontdek je er meer over.

Investering van het Basisonderdeel 1 wat betreft tijd

Doorgaans ben ik 3 uur bezig om jou te helpen met Basisonderdeel 1 (de energetische boodschap + integratiesessie). Dit is inclusief:

 • energetische voorbereiding van de energetische boodschap en de energetische integratiesessie
 • het maken van het energetische boodschap
 • het geven van de energetische integratiesessie
 • het energetisch afronden van de energetische boodschap en de energetische integratiesessie
bloemetjes

Plan voldoende tijd voor jezelf in voor Basisonderdeel 1:

 1. Ik geef jou tips hoe jij het optimale uit het de energetische boodschap en de energetische integratiesessie haalt (en hoe jij jezelf hierop voorbereidt, de boodschap en deze sessie optimaal ontvangt en wat je hierna het beste kan doen); hier ben je in totaal circa 1,5 uur mee bezig. Dit kun je helemaal op je eigen tijd en tempo doen. Als je hier geen/te weinig energie voor hebt kun je dit onderdeel overslaan.
 2. Plan op de dag dat ik je de energetische integratiesessie geef minimaal 2 uur de tijd voor jezelf in waarin je alleen bent en niet gestoord kunt worden door anderen. Je hoeft gedurende deze tijd niets te doen, je mag Zijn (en kunt deze sessie zelfs ontvangen als je slaapt omdat je onbewuste dan ‘aan’ staat). In de tijd ontvang je de integratiesessie en energetische afronding, zodat de energie kan landen.
 3. Plan nadat je de energetische boodschap en de integratiesessie hebt ontvangen tijd in, zodat de energie nog verder kan integreren. Je kunt dit zo intensief maken en hier zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt. Er zijn vrouwen die hier bijvoorbeeld 3-6 maanden of nog langer mee bezig zijn. Mijn ervaring is dat hoe meer tijd hier aan wordt besteed er meer resultaten worden behaald.
weg met bomen

Investering wat betreft prijs

De prijs voor deze individuele, op maat gemaakte ondersteuning is anders dan gebruikelijk. Er is geen vast bedrag. Dit vind ik passen bij ‘nieuwe’ energie (die resoneert met de Nieuwe Aarde) die voor mijn gevoel meer vorm mag krijgen op onze planeet. Ik bied daarom een glijdende schaal van prijzen aan. Je kunt zelf kiezen wat jij je kunt veroorloven of wat kloppend voelt voor jou.

 • Basisonderdeel 1: De investering voor één energetische boodschap + de bijbehorende energetische integratiesessie (waar ik in totaal circa 3 uur mee bezig ben) is € 197,- tot € 450,-
 • Optioneel verdiepingsonderdeel 2: Ik ben circa 1,5 uur bezig met de energetische bekrachtigingsessie (inclusief energetische voorbereiding en afronding). Het tarief hiervoor is € 97,- tot € 297,- Bij langere/zeer langdurige medische onderzoeken/ingrepen (zoals een 14 uur durende operatie) voel ik intuïtief wanneer en hoelang ik je het beste energetisch kan supporten; je kunt in dit soort gevallen met me overleggen wat hiervoor de mogelijkheden zijn.
 • Optioneel verdiepingsonderdeel 3: met een op maat gemaakte energetische opgeladen en ondersteunende audio ben ik doorgaans 3 uur bezig. Dit is inclusief energetische voorbereiding, het inspreken van de audio en professionele nabewerking. Doorgaans is de afspeeltijd van de audio circa 20 minuten. De investering voor de op maat gemaakte audio is € 197,- tot € 597,-

Stappen zetten?

Ik help je graag verder. Je bent van harte welkom om contact op te nemen.

Hoe werkt het?

Na je bestelling ontvang je een mail met daarin een uitnodiging om deze gegevens met mij te delen:

 • je naam/namen
 • een recente foto (bij voorkeur maximaal 24 uur oud) waar je alleen opstaat en ik je ogen duidelijk kan zien
 • indien bekend: je geboortedatum, tijd en plaats

Deze gegevens helpen mij om intuïtief af te stemmen op jouw energie. Zo kan ik de energetische boodschap en de bijbehorende integratiesessie en het optionele bekrachtingsmoment en de optionele audio op maat maken en je zo optimaal mogelijk helpen. Met jouw gegevens ga ik vertrouwelijk om (ik deel ze met niemand).

Ik stuur je de energetische boodschap per e-mail toe. Ik neem graag de tijd voor jou en ik doe mijn best om dit uiterlijk binnen 10 werkdagen te verzorgen. Mocht je de boodschap onverhoopt niet hebben ontvangen binnen deze periode (en deze niet in de spambox en andere mappen zitten), mail me dan even.

Onderdeel 1B (de energetische integratiesessie) en optioneel onderdeel 2 (de bekrachtingssessie) geef ik op afstand. Je kunt dit overal ter wereld ontvangen; er is geen enkele techniek voor nodig.

vrouw staat voor berg

Kan ik je helpen?

Ik help je graag verder. Je bent van harte welkom om contact op te nemen.

Over Femke de Grijs

We hebben een BRCA1-mutatie gevonden. Dat geeft een verhoogd risico op borst- en eierstokkanker. We raden aan om een fout-positieve test uit te sluiten” zegt het bedrijf dat mijn DNA heeft geanalyseerd.

Het duurt lang voordat ik via een klinisch geneticus mijn bloed kan laten prikken voor vervolgonderzoek. Ondertussen vind ik een bobbeltje in mijn borst. Ruim 10 maanden leef ik in onzekerheid. Wat als mijn lichaam ziek is en doodgaat?

Ik ontdek wat ‘take nothing for granted’ inhoudt en voel wat werkelijk van waarde is in mijn leven: liefde ervaren, plezier hebben en genieten. De tijd dat ik op aarde ben wil ik niet verspillen, maar volop besteden aan wat er voor mij écht toe doet.

Ik voelde in die periode de diepe wens dat als er uit de vervolgonderzoeken zou blijken dat mijn lijf gezond is en nog op aarde mag zijn, ik jou graag wil helpen rondom ziekte. Ik ben dankbaar dat dit het geval was. Vanuit een holistische en spirituele benadering, help ik je graag verder.

Sinds 2017 reis ik voor onbepaalde tijd de wereld over reis met Mathijs. Hond Juultje reist sinds 2022 met ons mee. Ik ben hoogsensitief en neem paranormaal waar. Centraal staat tijdens mijn begeleiding mijn intuïtie; daarmee neem ik energie waar die voorbij tijd en ruimte gaat. Zo kan ik je gemakkelijk overal ter wereld (ongeacht de fysieke afstand) helpen.

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Je bent van harte welkom om contact op te nemen als ik je verder kan helpen

Vul hieronder het formulier in en druk daarna op de knop ‘verzenden‘. Op die manier kan ik je wat beter leren kennen en onderzoeken of ik je verder kan helpen; ik zal dan contact met je opnemen.

  Op welke manier wil je geholpen worden? Er zijn meerdere antwoorden mogelijk (als je één of twee Verdiepingsonderdelen wilt volgen dien je ook het Basisonderdeel te volgen):
  Basisonderdeel (energetische boodschap + integratiesessie)Verdiepingsonderdeel 2: energetische bekrachtigingVerdiepingsonderdeel 3: op maat gemaakte audioWeet ik nog niet (ik sta open voor advies).

  LET OP: Weet ik nog niets van jou; heb je nog niet eerder iets over jezelf met mij gedeeld? Wellicht wil je delen hoe het met je gaat en waar je tegen aanloopt, of heb je vragen voor mij omtrent jouw persoonlijke situatie. Tip: deel nu nog even GEEN extra aanvullende informatie over jouw (fysieke, emotionele, mentale en spirituele) gesteldheid/diagnoses en stel nog even geen vragen hierover. Ontvang eerst Basisonderdeel 1.

  Mocht je er daarna nog behoefte aan hebben, dan ben je van harte welkom om meer te delen over jezelf en ook nog eventuele vragen te stellen. Op die manier kan ik je het beste helpen.  Scroll naar boven