Wil je stappen zetten om bezield te leven als spirituele vrouw?

Geldt het volgende voor jou:

 • Je sensitiviteit zit je in de weg: je neemt bijvoorbeeld gemakkelijk emoties van anderen over?
 • Je benut je potentieel nog niet volop; je ervaart bijvoorbeeld sleur in je werk of leven?
 • Je zit te veel in je hoofd, verliest jezelf in te hard werken en piekert veel?
 • Je hebt het gevoel dat je niet écht leeft en alles uit jezelf en het leven haalt wat erin zit?
 • Herken jij je verder hier in?

Je bent niet de enige: veel vrouwen leven vanuit hun ratio. Het ontbreekt hen aan Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinezkennis en vaardigheden hoe ze de vruchten kunnen plukken van hun sensitiviteit. Jaren was dit ook bij mij het geval. Tot ik ontdekte dat dit anders kan. Je kan alles uit  jezelf  halen wat erin zit en je hoogsensitiviteit/paranormaliteit als kracht leren inzetten. Dit helpt je om voluit te leven en geeft energie!

Ik ben dankbaar dat ik mijn droom leef. Sinds 2007 heb ik duizenden spirituele vrouwen geholpen om te bloeien. Vanaf 2017 reis ik voor onbepaalde tijd de wereld over met mijn levenspartner Mathijs. Hond Juultje reist sinds 2022 mee. Ik help jou ook graag om te stralen!

vrouw danst

Belangrijk: weet dat ik niet iedereen kan helpen.

Ik kan je alleen helpen in het volgende geval, je:

 • Bent een hoogsensitieve/paranormale vrouw. Je neemt helder waar. Je ‘weet’ bijvoorbeeld helder dat je in contact staat met de spirituele wereld, je voelt energie stromen en de aanwezigheid van lichtwezens, je ziet kleuren en/of je hoort intuïtieve boodschappen en dergelijke.
 • Herkent je in de kenmerken van een Oude Ziel.
 • Hebt hbo/academisch werk- en denkniveau. In sommige gevallen hebben vrouwen dit niveau ook zonder allerlei ‘papiertjes’. Het relatief snelle tempo waarin ik vrouwen begeleid en mijn relatief academische taalgebruik is hier bijvoorbeeld op afgestemd. Op mijn site (zie bijvoorbeeld mijn blogs en video’s) krijg je hier een indruk van. Als deze manier je aanspreekt sluit mijn begeleiding goed bij jou aan.
 • Hebt veel interesse hebt in spiritualiteit, een holistische visie en nieuwe ideeën.
 • Vindt het de moeite waard vindt om (qua energie, concreet in tijd en geld) te investeren in jezelf en het beste uit jezelf en het leven te halen.
 • Wilt graag leren hoe je dingen beter kunnen doen.
 • Bent ambitieus, proactief en super gemotiveerd om stappen te zetten.
 • Neemt verantwoordelijkheid voor jezelf.
 • Voelt diep van binnen dat je nu toe bent aan transformatie.
 • Wilt graag iets moois bijdragen aan de wereld, zodat jij kan doen waarvoor je op aarde bent gekomen.

klaproos

Let op, mijn hulp is niet voor je geschikt als je:

 • Geen hbo/academisch werk- en denkniveau hebt.
 • Niet openstaat voor spiritualiteit (zoals vorige levens en lichtwezens), een holistische visie en nieuwe ideeën.
 • Alles 100% wetenschappelijk bewezen wilt hebben.
 • Niet van aanpakken houdt.
 • Nu niet in jezelf wilt/kunt investeren.

Benieuwd of ik je verder kan helpen?

In mijn begeleiding ga ik graag de diepte in. Spreekt dit je aan? Het lijkt me leuk om je beter te leren kennen en om te onderzoeken hoe ik je het beste kan ondersteunen.

Ik kan helaas niet iedereen helpen. Om te onderzoeken of we samen een goede match zijn en ik je kan begeleiden, vraag ik je om de onderstaande uitgebreide vragenlijst zo eerlijk en volledig mogelijk in te vullen. Dit is gratis en vrijblijvend. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Op basis hiervan voel ik of ik iets voor je kan betekenen en je kan helpen. In dat geval zal ik contact met je opnemen.
  Weet je zeker dat je een HSP bent?
  JaNeeIk twijfel
  Handig om te weten: in de Training Floreer in je werk als hoogsensitieve vrouw kan ik je verder helpen als je twijfelt of je een HSP bent.

  Hoeveel voordelen heb jij de afgelopen 12 maanden van je hoogsensitiviteit ervaren van 0 tot 10 (waarbij 0 'geen' is en 10 heel veel')?

  Hoeveel voordelen wil jij de komende 12 maanden van je hoogsensitiviteit gaan ervaren (waarbij 0 'geen' is en 10 heel veel')?  Sta je open voor een holistische en spirituele benadering (denk aan lichtwezens zoals engelen)?
  JaNeeMisschien
  Let op: als je hier niet voor open staat, kan ik je niet verder helpen.

  Ik reis voor onbepaalde tijd de wereld over. Dat betekent dat ik je (soms persoonlijk) enkel online en/of op afstand (bijvoorbeeld telepatisch) kan helpen, en niet op een andere manier zoals in real life (face to face). Past dit bij jou?
  Ja, helemaalNeeEen beetje

  Hoeveel ben je nu qua geld bereid & in staat te investeren om je doel te bereiken?
  5.000 euro of meerMax. 5.000 euroMax. 3.500 euroMax. 1.000 euroMax. 250 euroMax. 35 euroIk heb nu geen investeringsmogelijkheden
  Let op: als je nu geen investeringsmogelijkheden hebt, kan ik je nu niet helpen via mijn begeleiding.

  Hoeveel ben je nu per week qua tijd bereid & in staat te investeren om je doel te bereiken?
  Een volle dag of meerEen paar uur1 uurMax. 30 minutenMax. 5 minutenIk heb geen tijd

  Heb je nu geen tijd? Je kunt dan hieronder aangeven of/wanneer je verwacht wel tijd te hebben om aan de slag te gaan, dan kan ik hier rekening mee houden:

  Als je nu geen tijd hebt en verwacht geen tijd te hebben, kan ik je niet helpen.


  Scroll naar boven