Wil je serieuze stappen zetten om hoogsensitiviteit in te zetten als kracht en energieker te worden?

Geldt het volgende voor jou als vrouwelijk HSP:

 • Je hoogsensitiviteit zit je in de weg: je bent snel moe, emotioneel uit balans en neemt gemakkelijk emoties van anderen over?
 • Je benut je potentieel nog niet volop, je ervaart bijvoorbeeld sleur in je werk of leven?
 • Je weet niet waar je moet beginnen om de voordelen van hoogsensitiviteit te benutten?

Je bent niet de enige: veel HSP worstelen met hun hoogsensitiviteit. Het ontbreekt hen aan Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinezkennis en vaardigheden hoe ze de vruchten kunnen plukken van hun hoogsensitiviteit. Jaren worstelde ik hier ook mee. Tot ik ontdekte dat dit anders kan. Je kan hoogsensitiviteit inzetten als kracht en alles uit je hoogsensitiviteit en jezelf halen wat erin zit. Dit geeft energie!

Ik heb een achtergrond als Toegepast Psycholoog en ben al meer dan 12 jaar deskundig op dit terrein. Afgelopen jaren heb ik duizenden vrouwelijke HSP geholpen om te stralen met hun hoogsensitiviteit.

Belangrijk: weet dat ik niet iedereen kan helpen.

Ik kan je alleen helpen in het volgende geval, je:

 • Bent een hoogsensitieve/paranormale vrouw bent die hoger is opgeleid (hbo/academisch werk-  en denkniveau). In sommige gevallen hebben vrouwen dit niveau ook zonder allerlei ‘papiertjes’. Het relatief snelle tempo waarin ik vrouwen begeleid en mijn relatief academische taalgebruik is hier bijvoorbeeld op afgestemd. Op mijn site (zie bijvoorbeeld mijn blogs en video’s) krijg je hier een indruk van. Als deze manier je aanspreekt sluit mijn begeleiding goed bij jou aan.
 • Hebt veel interesse hebt in spiritualiteit, een holistische visie en nieuwe ideeën
 • Vindt het de moeite waard vindt om (qua energie, concreet in tijd en geld) te investeren in jezelf en het beste uit jezelf en het leven te halen
 • Wilt graag leren hoe je dingen beter kunnen doen
 • Bent pro actief
 • Neemt verantwoordelijkheid voor jezelf
 • Bent super gemotiveerd om stappen te zetten
 • Voelt diep van binnen dat je nu toe bent aan transformatie
 • Wilt graag iets moois bijdragen in de wereld, zodat jij kan doen waarvoor je op aarde bent gekomen

Let op, mijn hulp is niet voor je geschikt als je:

 • Geen hbo/academisch werk- en denkniveau hebt
 • Niet openstaat voor spiritualiteit (zoals vorige levens en lichtwezens), een holistische visie en nieuwe ideeën
 • Alles 100% wetenschappelijk bewezen wilt hebben
 • Niet van aanpakken houdt
 • Nu niet in jezelf wilt/kunt investeren

Benieuwd of ik je verder kan helpen?

Vul onderstaand formulier zo eerlijk en volledig mogelijk in. Dit is gratis en vrijblijvend. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Op basis hiervan voel ik of ik iets voor je kan betekenen en je kan helpen. In dat geval zal ik contact met je opnemen.
Let op: als je hier niet voor open staat, kan ik je niet verder helpen.


Let op: ik reis voor onbepaalde tijd de wereld over. Dat betekent dat ik je enkel via de bovenstaande online (soms persoonlijke) manieren kan helpen, en niet op een andere manier zoals in real life (face to face).


Let op: als je nu geen investeringsmogelijkheden hebt, kan ik je nu niet helpen.


Let op: als je nu geen tijd hebt, kan ik je nu niet helpen.


Scroll naar top