Wil je serieuze stappen zetten om hoogsensitiviteit in te zetten als kracht en energieker te worden?

Geldt het volgende voor jou als vrouwelijk HSP:

 • Je hoogsensitiviteit zit je in de weg: je bent snel moe, emotioneel uit balans en neemt gemakkelijk emoties van anderen over?
 • Je benut je potentieel nog niet volop, je ervaart bijvoorbeeld sleur in je werk of leven?
 • Je weet niet waar je moet beginnen om de voordelen van hoogsensitiviteit te benutten?

Je bent niet de enige: veel HSP worstelen met hun hoogsensitiviteit. Het ontbreekt hen aan Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinezkennis en vaardigheden hoe ze de vruchten kunnen plukken van hun hoogsensitiviteit. Jaren worstelde ik hier ook mee. Tot ik ontdekte dat dit anders kan. Je kan hoogsensitiviteit inzetten als kracht en alles uit je hoogsensitiviteit en jezelf halen wat erin zit. Dit geeft energie!

Ik heb een achtergrond als Toegepast Psycholoog en ben sinds 2007 professioneel deskundig op dit terrein. Afgelopen jaren heb ik duizenden vrouwelijke HSP geholpen om te stralen met hun hoogsensitiviteit.

Belangrijk: weet dat ik niet iedereen kan helpen.

Ik kan je alleen helpen in het volgende geval, je:

 • Bent een hoogsensitieve/paranormale vrouw.
 • Hebt hbo/academisch werk- en denkniveau. In sommige gevallen hebben vrouwen dit niveau ook zonder allerlei ‘papiertjes’. Het relatief snelle tempo waarin ik vrouwen begeleid en mijn relatief academische taalgebruik is hier bijvoorbeeld op afgestemd. Op mijn site (zie bijvoorbeeld mijn blogs en video’s) krijg je hier een indruk van. Als deze manier je aanspreekt sluit mijn begeleiding goed bij jou aan.
 • Hebt veel interesse hebt in spiritualiteit, een holistische visie en nieuwe ideeën.
 • Vindt het de moeite waard vindt om (qua energie, concreet in tijd en geld) te investeren in jezelf en het beste uit jezelf en het leven te halen.
 • Wilt graag leren hoe je dingen beter kunnen doen.
 • Bent proactief.
 • Neemt verantwoordelijkheid voor jezelf.
 • Bent super gemotiveerd om stappen te zetten.
 • Voelt diep van binnen dat je nu toe bent aan transformatie.
 • Wilt graag iets moois bijdragen in de wereld, zodat jij kan doen waarvoor je op aarde bent gekomen.

Let op, mijn hulp is niet voor je geschikt als je:

 • Geen hbo/academisch werk- en denkniveau hebt.
 • Niet openstaat voor spiritualiteit (zoals vorige levens en lichtwezens), een holistische visie en nieuwe ideeën.
 • Alles 100% wetenschappelijk bewezen wilt hebben.
 • Niet van aanpakken houdt.
 • Nu niet in jezelf wilt/kunt investeren.

Benieuwd of ik je verder kan helpen?

Vul onderstaand formulier zo eerlijk en volledig mogelijk in. Dit is gratis en vrijblijvend. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Op basis hiervan voel ik of ik iets voor je kan betekenen en je kan helpen. In dat geval zal ik contact met je opnemen.  Weet je zeker dat je een HSP bent?
  JaNeeIk twijfel
  Handig om te weten: in de Training Floreer in je werk als hoogsensitieve vrouw kan ik je verder helpen als je twijfelt of je een HSP bent.

  Hoeveel voordelen heb jij de afgelopen 12 maanden van je hoogsensitiviteit ervaren van 0 tot 10 (waarbij 0 'geen' is en 10 heel veel')?

  Hoeveel voordelen wil jij de komende 12 maanden van je hoogsensitiviteit gaan ervaren (waarbij 0 'geen' is en 10 heel veel')?  Sta je open voor een holistische visie en lichtwezens (zoals engelen)?
  JaNeeMisschien
  Let op: als je hier niet voor open staat, kan ik je niet verder helpen.

  Ik raad je aan om eerst alle informatie over mijn 4 begeleidingsvormen volledig door te lezen:
  A- Complete HSP Jaartraject Van vermoeid naar een leven waarin jij bloeit (mijn meest persoonlijke en intensieve begeleidingsvorm van 12 maanden)
  B- Training Floreer in jezelf als hoogsensitieve vrouw (tijdsomvang: 2 maanden)
  C- Lucide dromencursus voor HSP (tijdsomvang: 4 of 12 maanden)
  D- Online Introductieworkshop Bescherm Jezelf als HSP (tijdsomvang: 1 maand)
  Heb je de informatie over deze 4 begeleidingsvormen gelezen?
  Ja, helemaalNeeEen beetje

  Welke begeleidingsvorm(en) spreekt/spreken je aan? (meerdere antwoorden mogelijk)
  Het complete HSP Jaartraject Van vermoeid naar een leven waarin jij BloeitDe Training Floreer in je werk als hoogsensitieve vrouwDe Lucide dromencursus voor HSPDe Online Introductieworkshop bescherm jezelf als HSPWeet ik nog niet (ik sta open voor advies)
  Let op: ik reis voor onbepaalde tijd de wereld over. Dat betekent dat ik je enkel via de bovenstaande online (soms persoonlijke) manieren kan helpen, en niet op een andere manier zoals in real life (face to face).

  Hoeveel ben je nu qua geld bereid & in staat te investeren om je doel te bereiken?
  5000 euro of meerMax. 5.000 euroMax. 2.000 euroMax. 1.500 euroMax. 1.000 euroMax. 500 euroIk heb nu geen investeringsmogelijkheden
  Let op: als je nu geen investeringsmogelijkheden hebt, kan ik je nu niet helpen.

  Hoeveel ben je nu per week qua tijd bereid & in staat te investeren om je doel te bereiken?
  Een volle dag of meerEen paar uur1 uurMax. 30 minutenMax. 5 minutenIk heb geen tijd

  Heb je nu geen tijd? Je kunt dan hieronder aangeven of/wanneer je verwacht wel tijd te hebben om aan de slag te gaan, dan kan ik hier rekening mee houden:

  Als je nu geen tijd hebt en verwacht geen tijd te hebben, kan ik je niet helpen.


  Scroll naar top