Volle maan kalender

Ongeveer 1 keer per maand is het volle maan.

Voor veel hooggevoelige mensen wordt dit als zeer intens ervaren; sommige HSP slapen er zelfs slecht door. In deze blog geef ik tips wat je ertegen kan doen. Verder vind je via die link nog meer nuttige informatie over de maan, zodat je in plaats van er last van hebt, de vruchten ervan kan plukken!

Hieronder ontdek je op welke dag en tijd er sprake is van een volle maan. De tijden zijn weergeven in Nederlandse tijd. Achter de datum en tijd vind je het ‘soort’ volle maan dat er plaatsvindt op het Noordelijk halfrond: elke volle maan in een jaar heeft namelijk een eigen uniek energie. In het Volle Maan Jaarprogramma voor hoogsensitieve vrouwnย leer je meer over welke maan er plaatsvindt op het zuidelijk halfrond.

Onderaan de volle maan kalender kun je de data en tijden in 1 handig PDF-bestandje gratis downloaden en printen. Deel deze informatie met andere HSP via Facebook zodat iedereen een fijne volle maan heeft!

2017:

Door op deze link te klikken, kun je de gratis volle maankalender (PDF) downloaden en printen, zodat je het overzicht makkelijk in huis kunt ophangen en je een fijne volle maan hebt hebt :).

Laat hieronder in een reactie weten of je deze informatie handig vindt! Ik stel het ook erg op prijs als je dit bericht met uitleg deelt op Facebook.

10 reactie(s) op "Volle maan kalender"

 • Door: niencke op 15 maart 2016

  Hi femke, masha danki voor het overzicht en info vwb de manen, dat wist ik helemala nog niet! Woon op Curacao dus denk dat ik helaas niet mee kan doen aan de volle maan meditaties ivm tijdverschil ๐Ÿ˜‰

  1. Door: Femke de Grijs op 18 april 2016

   Hoi Niencke,

   Dat is geen probleem. Als je hierboven je gegevens achterlaat (of wellicht heb je dat al gedaan) dan houd ik je op de hoogte hoe je vanuit Curacao mee kan doen :).

   Groetjes,
   Femke

  2. Door: doreen op 12 januari 2017

   Hi Nienke.

   Ga je ook een nieuwe kalender maken van 2017? Is het onderstaande boek gratis? Groetjes Doreen

   1. Door: Femke de Grijs op 18 januari 2017

    Hi Doreen,

    Ik denk dat je mij bedoelt? Dat staat nog op mijn planning ;). De PDF met de kalender en de PDF met 20 tips voor meer energie voor HSP is gratis.

    Groetjes,
    Femke

 • Door: Inge op 16 mei 2016

  Fijn overzicht Femke! De data voor de nieuwe maan zijn misschien ook handig om toe te voegen?

  1. Door: Femke de Grijs op 16 mei 2016

   Hi Inge,

   Leuk om te horen dat je het een fijn overzicht vindt! De data van de nieuwe maan vind je hier: https://femkedegrijs.com/hsp-kennisbank/maan/maanstanden/ :).

   Groetjes,
   Femke

 • Door: Jasmine De Lille op 13 maart 2017

  Hoi Femke, deze kalender is super! Is niet de eerste keer dat ik rusteloos in bed lig te woelen en dan opsta en de maan zo groot zie staan! Eindelijk ben ik erachter waarom en is het onderlegd door deze kalender! Is er iets wat je eraan kan doen? Of kan je je op een bepaalde manier voorbereiden? Groetjes

  1. Door: Femke de Grijs op 13 maart 2017

   Hoi Jasmine,

   Wat fijn dat je de kalender super vindt! Speciaal voor HSP die de vruchten van de volle maan willen plukken heb ik het Volle Maanjaarprogramma voor HSP ontwikkeld. Met dit programma kan ik je verder helpen met je vragen. Momenteel zijn de deuren van dit programma tijdelijk gesloten. Als je hier je gegevens achterlaat http://femkedegrijs.com/volle-maan/ houd ik je op de hoogte van wanneer de deuren weer open gaan en je van harte welkom bent om mee te doen :).

   Groetjes,
   Femke

 • Door: Lianne op 17 oktober 2017

  Het is 17okt2017. Maar ik zie overdag een volle roze maan. Ergens las ik dat volle maan niet overdag verschijnt. En de datum van vandaag zit tussen de datums in van hierboven over volle manen. Hoe dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *