Wil je voluit leven als Oude Ziel?

Voel jij als vrouwelijke Oude Ziel diep in jezelf dat je voluit wilt leven en bloeien, maar dat dit nog niet 100% lukt? Wellicht:

  • Leef je vooral uit je hoofd en pieker je?
  • Verlies jij jezelf in vele ambities en hard werken en put dit je uit?
  • Ervaar je een tekort in je leven; voel je bijvoorbeeld geen diepe vervulling in je leven ondanks dat je het materieel gezien voor elkaar hebt?
  • Ben je nog niet optimaal afgestemd op je spirituele essentie, hart en intuïtie?
  • Zit onzekerheid je in de weg en weet je bijvoorbeeld niet goed wat je zelf wilt?
  • Voel jij je anders en een ‘alien’ en niet thuis op aarde?
  • Benut jij jouw potentie nog niet volop? Zit jouw sensitiviteit je in de weg, ben je bijvoorbeeld overgevoelig en snel gekwetst? Onderdruk je emoties en cijfer jij jezelf weg omdat je een ander hier niet mee wil lastig vallen?

Neem zelf de touwtjes in handen

Veel mensen denken dat het leven hen overkomt en dat ze er geen invloed op hebben. Dat is een misverstand. Je kunt zelf de touwtjes in handen nemen en stappen zetten om jouw droomleven te creëren.

Alles is energie. Als je net zoals 1 op de 5 mensen een hoogsensitief persoon (HSP) bent, heb je een gevoeliger zenuwstelsel en opener aura ten opzichte van niet-HSP en sta je extra open voor energie. Als energie niet optimaal stroomt kunnen er blokkades en klachten ontstaan. HSP kunnen dit intenser ervaren.

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Ik help je graag persoonlijk verder. Zo kun je energie optimaal laten stromen. Dit heeft tal van voordelen, het ondersteunt je bijvoorbeeld om:

  • Jezelf (jouw spirituele essentie) waar te nemen
  • Inzicht te krijgen in jouw spirituele essentie, hart en intuïtie en hier beter op afgestemd zijn; dit helpt je bijvoorbeeld om makkelijker keuzes te kunnen maken
  • Beter verbonden zijn met Jezelf (je spirituele essentie)
  • Je frequentie te verhogen. Dit helpt je bijvoorbeeld om beter met emoties en gedachten met lading (zoals angst en gepieker) om te gaan, zodat jij jezelf hier niet in verliest.
  • Te ontspannen en rust te ervaren in je lijf en hoofd
  • Thuis te komen in Jezelf en op aarde
  • Je licht en sensitieve potentieel op aarde te leven vanuit balans (bijvoorbeeld tussen je hoofd en hart) en zelfvertrouwen
  • Energetische ondersteuning van lichtwezens te ontvangen
  • Bezield te leven, vanuit overvloed en vervulling
bloem

Laat je ondersteunen via een Op Maat Gemaakte Energetische Blessing

Ik ondersteun je graag via een op maat gemaakte energetische Blessing. Hierbij ben ik samen in een energetisch veld van liefde met ondersteunende lichtwezens Bewust Aanwezig bij jou en jouw spirituele essentie. Het exacte energetische veld en de aanwezige lichtwezens zijn afgestemd op jou, het kan bijvoorbeeld dat er Boeddha’s aanwezig zijn. De zeer subtiele energetische velden waarmee ik je ondersteun vragen om stilte; zo kunnen ze diepgaand worden ervaren en worden geïntegreerd.

Tijdens de Blessing stem ik mij intuïtief af op jou (inclusief jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele energie zoals jouw spirituele essentie). Ik neem intuïtief waar wat jouw goddelijke potentieel is, wat jouw unieke talenten zijn, of/waar blokkades liggen en wat jou energetisch gezien verder helpt om voluit te leven, in overeenstemming met het goddelijke plan.

De op maat gemaakte Blessing bekrachtigt en ondersteunt je om energie op alle niveaus (zoals op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau) optimaal te laten stromen en te integreren volgens het goddelijke plan, zodat jouw zelfhelende vermogen wordt geactiveerd en je voluit kan leven.

Tijdens de Blessing communiceer ik op telepathisch niveau met multidimensionale aspecten van jou, zoals je ziel en persoonlijkheid. Iedereen kan telepathisch communiceren (ook als je dit niet bewust meekrijgt als persoonlijkheid), mits je hiervoor openstaat.

Deze Blessing vindt plaats in stilte, op afstand. Deze stilte brengt een enorme verdieping. Het helpt je om helderheid en inzichten te krijgen. Deze Blessing is een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg (geen vervanging); raadpleeg bij klachten ook een arts.

Boeddha beeld

Wat anderen hier zoal eerder van vonden:

Over de Blessing zeggen anderen zoal:

  • “Ik vond de Blessing fijn en mooi en voelde echt kippenvel. Ik voelde heel veel lichte energie en allerlei lichtwezens. Na de Blessing voelde ik een grote rust en ontspanning. Ik ben in een veel positievere energie terechtgekomen.”
  • “De Blessing zie ik als een geschenk en hulpverlening vanuit het universum. Enkele dagen na de Blessing voel ik energetisch een verschil. Het voelt zachter, meer dieper vanuit het hartcentrum. Er is meer vrede, zachtheid en liefde. Er is meer connectie met het innerlijke Zelf en er wordt meer geleefd vanuit het ware zelf. Het bewustzijn is verruimd en inzichten worden duidelijker.”
  • “Dit was heel fijn en bijzonder! Ik voelde de aanwezigheid van de lichtwezens; liefde, heel rustig en vredig. Ik voel me geestelijk bevrijd. Ik hier word hier een heel blij mens van.”
  • “Eenmaal geïnstalleerd alras en ‘viel’ ik in een weldadig veld. Dit was vertrouwenwekkend en vredig. Het liet me als een vanzelfsprekendheid gemakkelijk in overgave gaan. Na de Blessing bleef er als het ware een vreugdevolle stemming hangen. Er nam een gevoel van zachtheid en mildheid in mijn wezen plaats en hoewel de aard ervan mild was, is haar uitwerking dat allesbehalve. Deze nieuwe mildheid is naar mijn gevoel van een andere orde dan hetgeen ik kende. Ik ervaarde mijn intuïtie omtrent een grote beslissing en had hier in tegenstelling tot voorheen vrede mee. Dit vervult me met grote dankbaarheid.”
  • “Ik was wat gespannen deze week, maar toch heb ik tijdens de Blessing veel lichamelijke sensaties gehad; alsof ik werd geholpen met blokkades in het lichaam op te lossen. Na de Blessing voelde ik dat ik enorm was ondersteund in het loslaten van spanning. Ook had ik het gevoel dat chakra’ s werden opgeschoond en er een elevation was. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik ondersteund werd en dat ik het mezelf gegund had om hulp te vragen. Het voelde heel fijn. Ik voelde me gezien en in een liefdevolle sfeer opgenomen waarin ik me met vertrouwen aan kon overgeven.”
zonlicht schijnt op vrouw

Dit past goed bij je als je:

  • Een zeer hoogsensitieve/paranormale vrouw bent en je subtiele energie (zoals de energie van liefde) waarneemt. Je neemt helder waar. Je ‘weet’ bijvoorbeeld helder dat je in contact staat met de spirituele wereld, je voelt energie stromen en de aanwezigheid van lichtwezens, je ziet kleuren en/of je hoort intuïtieve boodschappen en dergelijke.
  • Je herkent in de kenmerken van een Oude Ziel.
  • Bereid bent om diep naar binnen te keren, jezelf volledig in de spiegel aan te kijken en een mogelijke confrontatie met jezelf aan wilt gaan.
  • Van stilte houdt.
  • Ambitieus en proactief bent, je van aanpakken houdt en je verantwoordelijkheid neemt voor jezelf.
  • Je veel interesse hebt in spiritualiteit (zoals vorige levens en lichtwezens) en holisme.
sprankeling van vuurwerk

Dit is niet voor iedereen

Dit is niet voor je geschikt als:

  • Je niet zeer hoogsensitief/paranormaal bent en je geen subtiele energie (zoals de energie van liefde) waarneemt.
  • Je niet van aanpakken houdt.
  • Je verwacht dat anderen je problemen oplossen. Met mijn begeleiding wil ik je energetisch ondersteunen, zodat je verder zelf stappen kunt zetten. Ik los problemen niet op.
  • Je eventuele confrontatie met jezelf niet wilt aangaan.
  • Je niet van stilte houdt/dit te confronterend vindt. Als je hierover twijfelt raad ik deelname af.
  • Je liever in de slachtofferrol blijft hangen.
  • Je niet openstaat voor spiritualiteit (zoals vorige levens en lichtwezens), een holistische visie en nieuwe ideeën.
  • Je alles 100% wetenschappelijk bewezen wilt hebben.

Let op: er zijn beperkte plekken beschikbaar

Omdat mijn tijd schaars is kan ik helaas niet altijd iedereen een Blessing geven. Het aantal plekjes is daarom beperkt.

Ben jij er klaar voor om stappen te zetten?

Intuïtief verzorg ik sporadisch beperkt op maat gemaakte Blessings.

Investering Blessing

Ik ben ongeveer 1,5 uur bezig om jou te helpen met de Blessing (inclusief de energetische voorbereiding en afronding hiervan).

De prijs voor deze individuele, op maat gemaakte ondersteuning is anders dan gebruikelijk. Er is geen vast bedrag. Dit vind ik passen bij ‘nieuwe’ energie (die resoneert met de Nieuwe Aarde) die voor mijn gevoel meer vorm mag krijgen op onze planeet. Ik bied daarom een glijdende schaal van prijzen aan voor de Blessing. De exacte prijs wordt t.z.t. (wanneer er een plek vrijkomt) bekend gemaakt.

Houd er rekening mee dat je alleen voor jezelf (en niet voor iemand anders) kan bestellen. Als je dit cadeau aan iemand wilt geven, neem dan contact op om een cadeaubon te bestellen.

Kom op de wachtlijst:

Over Femke de Grijs

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Ik wist dat dit belangrijk voor mij was en dat ik hier later iets mee mocht gaan doen.

Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam (zo zag ik mensen die anderen niet zagen en voelde ik ‘onzichtbare’ energie tussen mijn handen stromen), sloot ik mij hiervoor af. Ik werd bang voor wat anderen mogelijk van mij konden denken en om als gek, heks of zweefteef bestempeld te worden.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (mijn essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur vage fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. Op een gegeven moment liep ik vast in het reguliere circuit. Mijn contract op mijn werk werd niet verlengd. Een collega zei toen: “Nu mag je gaan doen waarvoor je in de wieg bent gelegd”.

preview: Femke de Grijs wordt in ParaVisie Magazine geïnterviewd over hoogsensitiviteit

Innerlijk voelde ik dat dit klopte. Ik ‘wist’ dat ik met mijzelf aan de slag mocht gaan en dat een holistische en spirituele benadering mij verder zou helpen. Ik leerde om naar binnen te keren, in contact te komen met mijn spirituele essentie en de spirituele wereld. Zo ervoer ik innerlijk een oorverdovende stilte, onvoorwaardelijke liefde en alles wat ik zocht. Het gaf een gevoel van thuiskomen. Deze subtiele energie had ik mijn jeugd geregeld ervaren, maar weggestopt. Voor deze ervaringen bestaan geen woorden. Deze energie is voedend en helend.

Ik bloeide op en deel mijn kwaliteiten en deze helende energie graag met spirituele vrouwen. Aan de hand van het Pad van de Stille Inkeer help hen om tot zichzelf (hun essentie) te komen en bezield te leven.

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Reserveer een plek op de wachtlijst:

Veelgestelde vragen:

1. Hoe werkt de Blessing precies?

Na je bestelling ontvang je een mail met daarin een uitnodiging om deze gegevens met mij te delen:
  • je naam/namen
  • een recente foto waar je alleen opstaat en ik je ogen duidelijk kan zien
  • indien bekend: je geboortedatum, tijd en plaats
Deze gegevens helpen mij om intuïtief af te stemmen op jouw energie. Zo kan ik de Blessing op maat maken en je zo optimaal mogelijk helpen. Met jouw gegevens ga ik vertrouwelijk om (ik deel ze met niemand).

2. Is het noodzakelijk om een foto op te sturen?

Ja; een foto helpt me om af te stemmen op jouw energie, zo kan ik zo goed mogelijk helpen.

3. Moet ik technisch zijn/heb ik techniek nodig om de Blessing te ontvangen?

Je krijgt een e-mail in je inbox met inloggegevens; daarmee krijg je toegang tot tips die je helpen om het optimale uit de Blessing te halen. Hier is geen technische kennis voor nodig; als je weet hoe jij jouw email kunt bekijken, heb je voldoende vaardigheden in huis om in te loggen en toegang te krijgen tot de tips. Mocht je hierbij wellicht ondersteuning willen ontvangen, dan help ik je hier graag bij.

Ik geef je in stilte een energetische Blessing op afstand. Je kunt deze Blessing overal ter wereld ontvangen; er is geen enkele techniek voor nodig.

4. Wanneer ontvang ik de Blessing?

Je kunt de Blessing binnen 3 maanden na jouw bestelling inplannen. In overleg plannen we in wanneer jij de Blessing precies ontvangt.

5. Hoeveel tijd dien ik in te plannen voor de Blessing?

Plan voldoende tijd voor jezelf in voor de Blessing:

  1. Ik geef jou tips hoe jij het optimale uit de Blessing haalt (en hoe jij jezelf hierop voorbereidt, de Blessing ontvangt en wat je hierna het beste kan doen); hier ben je in totaal circa 45 minuten mee bezig.
  2. Plan op de dag dat ik je de Blessing geef minimaal 2 uur de tijd voor jezelf in;
    -doe het een half uur voordat de Blessing start rustig aan (bekijk geen beeldschermen meer en sport niet, heb geen vergaderingen en dergelijke).
    -plan minimaal 1 uur de tijd voor de Blessing. In deze tijd ontvang je de Blessing en energetische afronding, zodat de energie kan landen.
    -doe het een half uur nadat de Blessing is afgelopen rustig aan (bekijk geen beeldschermen en sport en werk bijvoorbeeld niet).
  3. Plan nadat je de Blessing hebt ontvangen tijd in, zodat de energie verder kan integreren. Je kunt dit zo intensief maken en hier zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt.  Mijn ervaring is dat hoe meer tijd hier aan wordt besteed er meer resultaten worden behaald.

6. Wat is een holistische visie?

Ontdek hier wat een holistische visie is. Op mijn site krijg je een indruk van deze visie. Als je je hierin kan vinden/ervoor openstaat, sluit de Blessing goed bij je aan.

7. Wat is spiritualiteit?

Ontdek hier wat ik met spiritualiteit bedoel. Op mijn site krijg je een indruk van hoe ik dit in de praktijk vormgeef. Als je je hierin kan vinden/ervoor openstaat, sluit de Blessing goed op je aan.

8. Ik heb geen kennis van holisme en spiritualiteit. Kan ik meedoen?

Ja, mits je hiervoor openstaat.

9. Wat is een Oude Ziel en hoe kom ik erachter of ik er één ben?

Ontdek hier meer over kenmerken van een Oude Ziel. Als jij je hier in kan vinden, ben je van harte welkom om mee te doen.

10. Ik weet niet 100% zeker of ik een Oude Ziel ben, kan ik meedoen?

Ontdek hier meer over kenmerken van een Oude Ziel. Als dit met je resoneert, ben je van harte welkom om mee te doen.

12. Ik neem geen lichtwezens waar, kan ik meedoen?

Ja. Het is wel belangrijk dat je openstaat voor lichtwezens.

13. Wat zijn vorige levens?

Ontdek hier meer over wat vorige levens zijn.

14. Ik neem geen vorige levens waar, kan ik meedoen?

Ja. Het is wel belangrijk dat je hier voor openstaat.

15. Moet ik een religie hebben om de Blessing te kunnen ontvangen?

Nee. Een Blessing kan gekoppeld zijn aan religie, maar dat hoeft niet. Ik geef de Blessing vanuit een holistische en spirituele visie.

16. Ik ben slechthorend/doof, kan ik meedoen?

Ja.

17. Hoevaak kan ik een Blessing bestellen?

Het is al eens een Blessing ontvangen en wil je deze nog een keer ontvangen/nog verder de diepte in? Neem dan contact op.

18. Kan ik een factuur krijgen?

Ja: na het online afrekenen ontvang je digitaal een factuur. Wil jij of je werkgever liever zelf het geld handmatig overmaken? Kies dan tijdens het afrekenen dat je via bankoverschrijving wilt betalen. Je ontvangt dan mijn rekeninggegevens en factuurnummer. Nadat ik het geld heb ontvangen, ontvang je digitaal jouw betaalbewijs en factuur.

19. Bij het afrekenen klopt het aantal niet/staat een item dat ik niet wil. Wat nu?

Klik boven aan de pagina op ‘winkelwagen’:

  • Staat er een ongewenst item in je winkelwagen? Klik op het kruis dat voor het ongewenste item staat. Check of het nu klopt en druk op de blauwe knop ‘doorgaan naar afrekenen’.
  • Klopt het aantal niet? Ga naar het aantal. Je kunt dit aantal handmatig aanpassen (en verwijderen met de backspace toets), of met de pijltjes veranderen (met het pijltje naar boven gaat het aantal omhoog, met het pijltje naar beneden gaat het aantal omlaag). Check of het aantal nu klopt en druk op de blauwe knop ‘doorgaan naar afrekenen’.

20. Kan ik zelf het geld handmatig overschrijven?

Ja, kies tijdens het afrekenen dat je via bankoverschrijving wilt betalen. Je ontvangt dan mijn rekeninggegevens en factuurnummer. Nadat ik het geld heb ontvangen, ontvang je direct digitaal jouw betaalbewijs en factuur.

Meld je aan voor de wachtlijst:

Scroll naar boven