Home   HSP Boekenrecensies   Boeken over yin yoga en meditatie

Boeken over yin yoga en meditatie

boeken over yoga en meditatie

Welke boeken over yin yoga en meditatie raad ik aan?

Bij HSP kunnen prikkels ten opzichte van niet-HSP intenser binnenkomen. Het is belangrijk om prikkels te verwerken en te ontspannen; zo voorkom je bijvoorbeeld stress en vermoeidheid.

Prikkels verwerken kan onder andere door yoga en meditatie te praktiseren. Yoga en meditatie kunnen je als HSP helpen om onder andere je volle, piekerende hoofd leeg te maken en je gespannen lijf soepeler te maken.

Niet alle vormen van yoga zijn geschikt voor vermoeide HSP. HSP blijken vaak veel baat te hebben bij Yin Yoga.

Tip:

Zelf miste ik een Nederlandstalig boek over Yin Yoga, dat aansloot op vermoeide HSP. Ik bundelde daarom mijn kennis en schreef speciaal voor vermoeide HSP het boek Yin Yoga Energiegevende lichaamsoefeningen voor hoogsensitieve personen.

Mijn favoriet

Onderstaande boeken van andere auteurs gaan dieper in op Yin Yoga en meditatie. Bekijk mijn ervaringen, aan de hand van de onderstaande recensies. Mijn aanrader heb ik ‘Mijn nummer 1’ genoemd. Over nummer 1 ben ik het meest enthousiast.

8 gedachten over “Boeken over yin yoga en meditatie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Hoi, kan ik jou yin yoga boek nog bestellen? Zou mij erg veel helpen. Ik ben topsporter maar weet nu sinds een paar weken dat ik PCOS heb, een enorme tegenslag en (yin) yoga blijkt erg goed te helpen! Ik hoor graag van u

 2. Hoi Femke,
  Graag zou ik je boek bestellen.
  Ik heb veel baad bij yin yoga.
  Ik ben fitness instructrice , en hooggevoelig.
  Vaak belast ik m’n lichaam te veel. Dan is yin yoga een uitkomst.

  Groet,

  Ina

 3. Tineke de Groot

  Hoi femke
  Ook ik zou graag jouw boek willen bestellen, ik heb namelijk geen e reader en heb bovendien liever een boek.

  1. Hoi Tineke,

   Wat leuk dat je mijn boek graag wilt hebben! Dit boek is alleen verkrijgbaar als E-bookversie (een PDF; je hebt dus geen ereader nodig). Dit E-book krijg je enkel tijdelijk als bonus cadeau bij mijn Complete HSP Jaartraject ‘Van vermoeid naar een leven waarin jij bloeit!’. Momenteel zijn de deuren van dit programma tijdelijk gesloten. Als je hier je gegevens achterlaat houd ik je gratis op de hoogte wanneer het programma en het E-book weer verkrijgbaar zijn hhttps://femkedegrijs.com/jaartraject-voor-hsp-intensive/ :).

   Groetjes,
   Femke

Scroll naar boven