Home   Blog   Oproepje: Proeflezers gezocht voor nieuwe online cursus voor vrouwelijke HSP!

Oproepje: Proeflezers gezocht voor nieuwe online cursus voor vrouwelijke HSP!

corrigeren tekst

Momenteel ben ik een nieuwe online Lucide Dromencursus voor hoger opgeleide vrouwelijke HSP aan het maken, die helpt bij het creëren van fijnere dromen en een energieker leven. Ik ben bezig met de laatste puntjes op de i en… ik ben proeflezers/correctoren aan het vinden!

Herken jij je hierin:

  • Ben jij heel erg nauwkeurig in het Nederlands qua spelling en stijl (je bent bijvoorbeeld docent Nederlands, tekstredacteur of journalist)?
  • Vind jij het leuk om t/m zondag 6 december op een deel van de laatste digitale conceptversie van de nieuwe cursus digitale feedback te geven:
    -Bij voorkeur via de optie in Word ‘Controleren’ en ‘wijzigingen bijhouden’ en/of ‘nieuwe opmerking’?
    -Het gaat enkel om feitelijke spel-, grammatica- en stijlfouten. Het gaat niét om het ombouwen van hele zinnen en dergelijke, tenzij dit feitelijke fouten betreft.
    -Je kunt zelf aangeven hoeveel pagina’s je wilt lezen.
    -Planning is dat ik deze conceptversie uiterlijk 27 november toestuur.

Ik hoor het graag! Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden t/m vrijdag 27 november 07:00u, hierna zal ik contact opnemen met diegenen die zich hebben aangemeld. Ik kies intuïtief proeflezers uit.
Update: je kunt je niet meer aanmelden om proef te lezen.

Wil je meer weten over wat Lucide Dromen zijn en wat de Cursus inhoudt?

Bekijk hier meer informatie over de Lucide Dromencursus voor HSP.

Wil je niet proeflezen maar wel op de hoogte zijn van wanneer deze cursus verschijnt?

Laat het hier weten.

Update 17-2-2021

De cursus is verschenen! Hier vind je er meer informatie over.

Over Femke de Grijs

Jarenlang zat mijn hoogsensitiviteit mij in de weg. Ik had het gevoel dat ik aan het overleven, in plaats van leven was.
Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van hoogsensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Samen met mijn partner reis ik de wereld over en…

Ben jij een hoogsensitieve vrouw en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs, video’s en begeleiding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top