Home   Flair België – interview met Femke de Grijs in het artikel Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Flair België – interview met Femke de Grijs in het artikel Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Misschien voel of zie je dingen die anderen niet zien? Van kinds af aan heb ik dat ook en ik vond dat erg lastig. Gelukkig kan het ook een prachtige kwaliteit zijn, die veel voordelen heeft :). Het Belgische tijdschrift Flair interviewde mij hierover.

voorkant van het tijdschrift Flair uit België waar Femke de Grijs instaat


Meer weten?


7 gedachten over “Flair België – interview met Femke de Grijs in het artikel Ik zie, ik zie wat jij niet ziet”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

      1. Lieve Femke , dan ben je dus paranormaal begaafd
        Ja meestal gaat dat samen . Mooi . Als kind is dat allemaal heel akelig en verwarrend. Zeker in mijn jeugd lang geleden sprak daar niemand over. Fijn dat het nu bespreekbaar is, al zijn nog veel mensen hartstikke bang

  1. Ik ben geen vrouw maar wel hsp en lichtwerker.
    Alles wat ik nodig heb komt op het juiste moment zolang ik de signalen zie/voel en er iets mee doe. Het is een fijn artikel en zeker omdat je er zo open en onbevangen over praat. Er zijn vast nog veel mensen die zich uit angst afschermen en verstoppen voor zichzelf. Dit kan iets in gang zetten. Bedankt daarvoor!

Scroll naar boven