Home   Flair België – interview met Femke de Grijs in het artikel Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Flair België – interview met Femke de Grijs in het artikel Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Misschien voel of zie je dingen die anderen niet zien? Van kinds af aan heb ik dat ook en ik vond dat erg lastig. Gelukkig kan het ook een prachtige kwaliteit zijn, die veel voordelen heeft :). Het Belgische tijdschrift Flair interviewde mij hierover.

voorkant van het tijdschrift Flair uit België waar Femke de Grijs instaat

blank
blank

Meer weten?


5 reacties op “Flair België – interview met Femke de Grijs in het artikel Ik zie, ik zie wat jij niet ziet”

   1. blank

    Lieve Femke , dan ben je dus paranormaal begaafd
    Ja meestal gaat dat samen . Mooi . Als kind is dat allemaal heel akelig en verwarrend. Zeker in mijn jeugd lang geleden sprak daar niemand over. Fijn dat het nu bespreekbaar is, al zijn nog veel mensen hartstikke bang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top