Home   ParaVisie interview met Mathijs van der Beek: ‘Opgestegen Meesters staan voor jou klaar’

ParaVisie interview met Mathijs van der Beek: ‘Opgestegen Meesters staan voor jou klaar’

Doen waarvoor je hier op aarde bent geeft energie! Maar misschien voel je als HSP wel dat je hier met een reden op aarde bent maar kan je hier de vinger nog niet echt goed op leggen? En wellicht voel je ook wel dat er meer is tussen hemel en aarde, maar werkt dit nog niet goed praktisch in je voordeel?

Mijn vriend Mathijs van der Beek houdt zich bezig met Opgestegen Meesters. Zij kunnen je onder andere helpen om je missie te leven.

Voor één van mijn favoriete tijdschriften, Paravisie interviewde ik Mathijs hierover. In het artikel ontdek je onder meer:

  • Wie opgestegen meesters zijn en waar ze je bij kunnen helpen
  • Tips die je helpen om met opgestegen meesters te werken

cover van ParaVisie met de tekst Werken met Opgestegen meesters (in dit artikel interviewt Femke de Grijs Mathijs van der Beek over opgestegen meesters)


Heb je hier iets aan gehad? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullend artikel:

Interessant? Deel en reageer!

[phxoptin id=1446189054]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven