Home   ParaVisie interview met Mathijs van der Beek: ‘Opgestegen Meesters staan voor jou klaar’

ParaVisie interview met Mathijs van der Beek: ‘Opgestegen Meesters staan voor jou klaar’

Doen waarvoor je hier op aarde bent geeft energie! Maar misschien voel je als HSP wel dat je hier met een reden op aarde bent maar kan je hier de vinger nog niet echt goed op leggen? En wellicht voel je ook wel dat er meer is tussen hemel en aarde, maar werkt dit nog niet goed praktisch in je voordeel?

Mijn vriend Mathijs van der Beek houdt zich bezig met Opgestegen Meesters. Zij kunnen je onder andere helpen om je missie te leven.

Voor één van mijn favoriete tijdschriften, Paravisie interviewde ik Mathijs hierover. In het artikel ontdek je onder meer:

  • Wie opgestegen meesters zijn en waar ze je bij kunnen helpen
  • Tips die je helpen om met opgestegen meesters te werken

cover van ParaVisie met de tekst Werken met Opgestegen meesters (in dit artikel interviewt Femke de Grijs Mathijs van der Beek over opgestegen meesters)


Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullend artikel:

Interessant? Deel en reageer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven