Voor als jij ondersteuning wilt ontvangen bij het sterven

Ben jij hoogsensitief/paranormaal en:

 • Is jouw geest nog helder, maar functioneert jouw lichaam niet meer optimaal?
 • Merk je dat jouw lichaam aftakelt en niet meer doet wat jij wilt?
 • Heb je een ziekte waarvan artsen aangeven dat deze niet meer te behandelen/genezen is?
 • Weet je dat je lichaam niet meer zo lang te leven heeft en het einde van jouw fysieke lichaam snel nadert? Wellicht ben je nu in een hospice en overweeg je euthanasie/staat dit reeds gepland?
 • Voel je dat er meer is tussen hemel en aarde, heb je een holistische visie en interesse in spiritualiteit?
 • Neem je gemakkelijk subtiele energie zoals liefde waar?

Vanuit mijn hart help ik je graag verder

Vanuit mijn hart ondersteun ik jou bij het sterven.

Ik begeleid je energetisch om:

 • Dichter bij jezelf te komen, contact met jezelf (en je ziel) en (steun van) liefdevolle lichtwezens te ervaren
 • Je verbonden te voelen met jezelf en lichtwezens
 • Onvoorwaardelijke liefde te ervaren
 • Vertrouwen te ervaren
 • Te accepteren wat is
 • Je makkelijker over te geven aan wat is
 • Overbodige ballast (zoals oude emoties die je niet meer dienen) los te laten
 • Rust en ontspanning te ervaren
 • Als je overgaat naar het licht te gaan
rups

Maak gebruik van de liefdevolle hulp van lichtwezens

Als ik je help nodig ik liefdevolle lichtwezens uit om je optimaal te ondersteunen. Bezig zijn met lichtwezens is niét gekoppeld aan religie. HSP en paranormale mensen kunnen de energie van lichtwezens beter waarnemen dan niet-HSP/niet-paranormale mensen, omdat ze extra open staan voor (subtiele) energie. Ook als je geen kennis over en ervaring hebt met lichtwezens kan ik je helpen. Het is wel belangrijk dat je hiervoor openstaat.

engelen vleugels

Praktisch: hoe werkt dit?

Ik kan je op de onderstaande manieren ondersteunen. Je kunt zelf kiezen welke manier jou aanspreekt:

Mogelijkheden hoe ik je kan helpen in de tijd dat je lichaam nog op aarde is:

 • Ik maak een op maat gemaakte energetische boodschap voor jou die jou ondersteunt in jouw proces. Ik stem me hierbij intuïtief op jou af, daarvoor ontvang ik graag per e-mail:
  – je naam/namen
  – een recente foto (bij voorkeur maximaal 24 uur oud) waar je alleen opstaat en ik je ogen duidelijk kan zien
  – indien bekend: je geboortedatum, tijd en plaats
  Je ontvangt jouw op maat gemaakte energetische boodschap per e-mail.
 • Samen met lichtwezens ondersteun ik je energetisch op afstand in stilte. Ik stem me graag intuïtief op jou af, via de bovengenoemde gegevens. De stilte biedt een enorme diepgang.

Mocht je naar aanleiding van de bovengenoemde ondersteuning nog vragen hebben, dan kun je me hierover mailen.

paardebloem

Andere mogelijkheden:

 • Samen met lichtwezens ondersteun ik je op het moment dat je doodgaat om je begeleiden naar het licht. Dit doe ik op afstand in stilte.
 • Nadat je lichaam is gestorven ondersteun ik je energetisch om qua bewustzijn/gewaarzijn helder te blijven, je er aan te herinneren dat je lichaam dood is en je verder ervaringen mag verwerken en nieuwe keuzes mag maken, bijvoorbeeld om te incarneren. Dit doe ik op afstand in stilte. Tibetaanse Boeddhisten doen dit doorgaans 49 dagen nadat het lichaam is gestorven. Alhoewel ik geen Tibetaanse Boeddhist ben, kan ik je wel deze periode helpen als je dat prettig vindt.

Kan ik je helpen?

Ik help je graag verder. Dit doe ik op donatiebasis. Je bent van harte welkom om contact op te nemen.

Over Femke de Grijs

We hebben een BRCA1-mutatie gevonden. Dat geeft een verhoogd risico op borst- en eierstokkanker. We raden aan om een fout-positieve test uit te sluiten” zegt het bedrijf dat mijn DNA heeft geanalyseerd.

Het duurt lang voordat ik via een klinisch geneticus mijn bloed kan laten prikken voor vervolgonderzoek. Ondertussen vind ik een bobbeltje in mijn borst. Ruim 10 maanden leef ik in onzekerheid. Wat als mijn lichaam ziek is en doodgaat?

Ik ontdek wat ‘take nothing for granted’ inhoudt en voel wat werkelijk van waarde is in mijn leven: liefde ervaren, plezier hebben en genieten. De tijd dat ik op aarde ben wil ik niet verspillen, maar volop besteden aan wat er voor mij écht toe doet.

Ik voelde in die periode de diepe wens dat als er uit de vervolgonderzoeken zou blijken dat mijn lijf gezond is en nog op aarde mag zijn, ik anderen wil helpen met essentiële en urgente processen/vragen die met leven en dood te maken hebben. Dit was het geval, daarom help ik jou nu graag verder.

Ik volgde spirituele scholing rondom de dood. Ik ben wat dit onderwerp betreft geïnspireerd door het Tibetaans Boeddhisme. Zo volgde ik retraites bij Andrew Holecek (zoals Graceful Entry: Preparing for a Good Rebirth en Death and the Art of Dying: The Luminous Bardo of Dharmata), deed ik in Londen de workshop Lucid Dreaming, Conscious Dying van Charlie Morley en bij Tenzin Wangyal Rinpoche de cursus Living with joy, Dying in Peace.

De dood zie ik niet als een eindstation, waarna er niets meer is. De dood zie ik als het einde van het fysieke lichaam en als een kans om als ziel/bewustzijn/gewaarzijn verder te groeien.

Ik heb een holistische en spirituele visie en help jou met mijn hoogsensitiviteit en paranormaliteit graag op een intuïtieve manier. Het kan zijn dat ik daarbij gebruik van de kennis die ik heb opgedaan (bijvoorbeeld omtrent het Tibetaans Boeddhisme), maar dit hoeft niet. Ik heb geen religie en ik kan je helpen als jij een holistische en spirituele visie hebt.

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Je bent van harte welkom om contact op te nemen als ik je verder kan helpen

Vul hieronder het formulier in en druk daarna op de knop ‘verzenden‘. Op die manier kan ik je wat beter leren kennen en onderzoeken of ik je verder kan helpen; ik zal dan contact met je opnemen.  Scroll naar boven