Home   HSP Boekenrecensies   Boeken over hoogsensitiviteit   Boeken met holistische visie   Mijn nummer 2: Werkboek voor hoog sensitieve personen – Ted Zeff

Mijn nummer 2: Werkboek voor hoog sensitieve personen – Ted Zeff

Dr. Ted Zeff beschrijft in dit Werkboek voor hoog sensitieve personen wekelijkse tips, waarmee je een jaar aan de slag kunt. De tips zijn ingedeeld aan de hand van thema’s, zoals dat je een paar weken bewust bezig gaat met je lichaam, werk en relaties.

Wat vind ik de voor en nadelen van dit Werkboek voor hoog sensitieve personen?

  • Ted Zeff geeft aan dat je het beste zelf kunt kijken welke oefeningen er bij je passen en niets tegen je zin in moet doen; daar sluit ik mij bij aan. Het vraagt als HSP van je dat je voelt wat er echt bij je past. Echter, als je je hoogsensitiviteit nog niet optimaal beheerst kan dit lastig zijn. De oefeningen zijn er vooral op gericht om overbelasting te voorkomen. Er staat niet een hele duidelijke oefening/oefeningen in die je kunt doen als je overprikkeld bent.

Wil je dit boek hebben?

Ik werk samen met bol.com. Dit artikel bevat daarom affiliate links. Als je via de links in dit artikel bij bol.com dit boek/iets anders bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor en steun je mij. Dit waardeer ik zeer! Jij betaalt niets extra. Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com>>>
werkboek voor hoog sensitieve personen Ted Zeff

Klik hier om de Engelstalige versie van dit boek (The Highly Sensitive Person’s Companion) te bestellen via bol.com>>>

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Meer lezen? Bekijk hier mijn ervaringen met:

Heb je dit Werkboek voor hoog sensitieve personen van Ted Zeff al gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven