Home   ParaVisie – interview met Femke de Grijs: “Hoogsensitiviteit is geen toeval”

ParaVisie – interview met Femke de Grijs: “Hoogsensitiviteit is geen toeval”

ParaVisie interviewt Femke de Grijs over hoogsensitiviteit cover


Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Meer weten?


10 gedachten over “ParaVisie – interview met Femke de Grijs: “Hoogsensitiviteit is geen toeval””

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Myrthe Henzen

  Hallo Femke,
  Dankjewel voor het delen van dit prachtige interview.
  Heel mooi en knap vind ik het dat je zo eerlijk en oprecht verteld over je zoektocht naar je missie op aarde en naar jezelf.
  Ik ben er dankbaar voor dat jij je eigen koers bent gaan varen en informatie en ervaringen deelt op internet.
  Dit omdat het lezen van je verhalen mij helpt in mijn zoektocht naar wie ik ben.

  Groeten, Myrthe

 2. Hey Femke,
  Bedankt voor alle info. Ik ben 57 moeten worden voordat iemand mij zei dat ik hoog sensitief ben; ik had er zelf nog niet over gehoord. Ineens vallen heel wat puzzelstukjes op hun plaats en waarom ik zowel als ‘raar’ werd ervaren maar ook waarom ik complimentjes kreeg over iets wat voor mij vanzelfsprekend is!
  Vriendelijke groetjes, Ann

 3. Hallo Femke, Ik lees al geruime tijd jouw rubrieken over HSP. Ook ik zoek al geruime tijd naar de oorzaak van voortdurende moeheid; het ijzertekort in mijn bloed etc. Wat mij interesseert is jouw melding van een mogelijke uitputting van de bijnier. Ik heb over twee maanden in het ziekenhuis een afspraak met mijn interniste, en zal haar vragen mij te informeren hoe we medisch de bijnier kunnen testen en behandelen. Ik zal je bij gelegenheid hierover informeren. Ga door met je geweldige werkzaamheden.
  Met vriendelijke groeten,

  JOhn.

 4. Hey Femke,
  Ik begon te lezen over hsp in het online blad van womanshealth. Kwam toen op jouw website terecht en werd gepakt door de tekst die ging over andermans gevoelens voelen ( en niet goed onderscheid kunnen maken tussen die van jezelf en die van de ander) Ik realiseerde mij een week geleden, terwijl ik in gedachten verzonken was; “dit zijn volgens mij niet mijn eigen gevoelens! Ik voel niet mijn gevoelens”
  Ik ben al enige tijd gefocust op mijn herstel en groei van binnen en voor mij hoort de kennismaking met hsp nu bij die reis.
  Dank voor je wat je hier allemaal deelt. 🙂

 5. Hoi Femke,
  Bedankt dat ik jouw interview mocht lezen.
  Heel mijn leven ben op zoek wat mijn missie is hier op aarde.
  Hopelijk ga ik hier in de komende tijd achterkomen.
  Dank je wel

Scroll naar boven