Home   Viva – interview met Femke de Grijs in het artikel Het leven is (g)een feestje

Viva – interview met Femke de Grijs in het artikel Het leven is (g)een feestje

Viva interviewt Femke de Grijs over vitamine B12-tekort cover
Tekst: Mayra Louise m.m.v. Fleur Meijer. Foto’s: Rachel Schraven. Visage: Ed Thijsen @ Angelique Hoorn management met dank aan: Jacksons Amersfoort.

Aanvullende artikelen over vitamine B12-tekort:


Wat anderen zoal van dit artikel vonden…

ervaring van anderen naar aanleiding van interview van Femke de Grijs in Viva over vitamine B12-tekort

“Zo genoten van je interview in Viva!”

“Wat een bijzonder verhaal en wat ben ik blij voor je dat het nu weer goed gaat met je!”

1 gedachte over “Viva – interview met Femke de Grijs in het artikel Het leven is (g)een feestje”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. ja,ik,herken mezelf aardig ,hierin,ik,ben een jonge,moeder,van twee,prachtige,kinderen,of,eigenlijk,jong,volwassenen,ze zijn al,weer,23,jaar en ,bijna,22,jaar,,,,,,,ik,woon,niet naar mijn,zin,zit overal,vervanaf,voel,me,af en toe,echt ,compleet uitgeblust,doe,,,bijna,geen leuke,dingen ,meer,,,,,,,,,,kom,eigenlijk,doordat ik,me zo,moe,voel,bijna,niet meer buiten,terwijl,ik,juit zo,graag,buiten,ben,,,,,,,ben lievere,buitenshuis,dan binnem,aleen met slecht weeer,niet haha

Scroll naar boven