Viva – Het leven is (g)een feestje

viva 50 51 2014 femke de grijs
viva 50 51 2014 femke de grijs
viva 50 51 2014 femke de grijs
viva 50 51 2014 femke de grijs
viva 50 51 2014 femke de grijs
Tekst: Mayra Louise m.m.v. Fleur Meijer Foto’s: Rachel Schraven. Visage: Ed Thijsen @ Angelique Hoorn management met dank aan: Jacksons Amersfoort

Wat anderen zoal van dit artikel vonden…

‘Zo genoten van je interview in Viva!’
‘Wat een bijzonder verhaal en wat ben ik blij voor je dat het nu weer goed gaat met je!’
‘Hoi Femke, bedankt! Bedankt voor je blogs en column op je site. Het is bizar, maar steeds als ik op zoek ben naar???? Kom ik steeds bij jou uit. Zo had je het van de week ” toevallig” over de b12 terwijl ik daar net die dag erg mee bezig was. Gisteren zat ik bij de kapper. Ik sla onbewust een tijdschrift open. Tadaa jouw interview over b12 problematiek. Was de Viva trouwens. Dus heel toevallig word ik continu gewezen op b12, mijn hooggevoeligheid, grenzen aangeven, assertief zijn balans houden. Dus bedankt! Ik zie het als een positief duwtje teken van iets hogers. Mijn huisarts wil niet luisteren, gelukkig is daar b12 stichting en heb ik een goed adres gekregen van een internist. 2015 gaat mijn jaar worden van positieve veranderingen! Tnx want onbewust heb jij me hier inspiratie in gegeven.’

femke de grijs b12-tekort interview viva reacties

Meer weten over B12 tekort?

Check de Vitamine B12 Kennisbank: alles wat je moet weten over Vitamine B12 tekort!

1 reactie(s) op "Viva – Het leven is (g)een feestje"

  • Door: anne-maaike op 6 maart 2016

    ja,ik,herken mezelf aardig ,hierin,ik,ben een jonge,moeder,van twee,prachtige,kinderen,of,eigenlijk,jong,volwassenen,ze zijn al,weer,23,jaar en ,bijna,22,jaar,,,,,,,ik,woon,niet naar mijn,zin,zit overal,vervanaf,voel,me,af en toe,echt ,compleet uitgeblust,doe,,,bijna,geen leuke,dingen ,meer,,,,,,,,,,kom,eigenlijk,doordat ik,me zo,moe,voel,bijna,niet meer buiten,terwijl,ik,juit zo,graag,buiten,ben,,,,,,,ben lievere,buitenshuis,dan binnem,aleen met slecht weeer,niet haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *