Home   Libelle – interview met Femke de Grijs: “Ik heb mijn leven terug”

Libelle – interview met Femke de Grijs: “Ik heb mijn leven terug”

cover van Libelle, waarin Femke de Grijs vertelt over B12-tekort

Interview: Rosa Koelemeijer. Fotografie: Brenda van Leeuwen. Research: Renee Lamboo. Productie: Bloom Creative. Visagie: Manous Nelemans. Styling: Inge de Ridder, Anna Marie Janssen (ass).

Behind the scenes: een verslag over hoe de foto en het interview tot stand kwam

In 2014 veranderde er veel voor mij. Ik werd hierover geïnterviewd & gefotografeerd door het tijdschrift Libelle.

logo libelle

Hierbij deel ik wat foto’s hoe het er aan toe ging. De foto’s zijn gemaakt door mijn vriend. Het was erg bijzonder om in een sfeer van kerst terecht te komen (en om kerstkransjes aangeboden te krijgen ;).

Hier wordt mijn haar gedaan en tegelijkertijd ‘mijn’ jurk (afkomstig van de stylingafdeling van Libelle) gestoomd. Ik moest me verder nog omkleden (mijn broek en sokken werden omgewisseld voor een panty en schoenen in kerstsfeer (dit keer wel mijn eigen schoenen :). Er was wat haast geboden, want het zonlicht was buiten mooi ;).

Hieronder zie je een beetje wat ik aan had (ook het mutsje en jasje zijn van Libelle) en wat de setting was (je ziet niet hoeveel mensen er omheen stonden ;);  mijn vriend, 2 stylistes, een visagiste, fotograaf, en dame van de productie). Er werden telkens foto’s gemaakt als de zon scheen (als die verdwenen was, waren we daarop aan het wachten).

Aanvullende artikelen over B12 tekort:


Wat anderen zoal van dit artikel in Libelle vonden…

“Heel goed verhaal.”

“Bedankt voor je artikel in Libelle (en ook in Viva) en voor het delen van je ervaringen met anderen. Ik heb ze met bewondering en respect gelezen.”

“Bedankt voor je verhaal in Libelle!”

ervaring van anderen naar aanleiding van het interview met Femke de Grijs in Libelle over vitamine B12-tekort

2 gedachten over “Libelle – interview met Femke de Grijs: “Ik heb mijn leven terug””

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. bouman van bergen

  In plaats van de injecties zou ze ook de methylcobalamine B12 kunnen innemen.
  Dit is en zuigtablet waarin de B12 zit enn de intrinsic factor die de B12 nodig heeft om opgenomen te worden in het lichaam.
  Veel mensen hebben een maagprobleem en missen dan de intrinsic factor en de B12 wordt dan niet opgenomen.
  Ook mensen die maagbeschermers gebruiken kunnen de intrinsic factor dus niet leveren voor de B12!
  Dus deze ook de B12 methylcobalamine innnemen.
  En dan gaat alles weer perfect!!
  groetjes van Miriam

Scroll naar boven