Libelle – “Ik heb mijn leven terug”

vitamine b12-tekort femke de grijs in libelle

libelle

libelle

Interview: Rosa Koelemeijer. Fotografie: Brenda van Leeuwen. Research: Renee Lamboo. Productie: Bloom Creative. Visagie: Manous Nelemans. Styling: Inge de Ridder, Anna Marie Janssen (ass).

Wat anderen zoal  van dit artikel vonden..

‘Heel goed verhaal.’

‘Bedankt voor je artikel in Libelle (en ook in Viva) en voor het delen van je ervaringen met anderen. Ik heb ze met bewondering en respect gelezen.

‘Bedankt voor je verhaal in Libelle!’

libelle b12 tekort reacties femke de grijs

Behind the scenes: een verslag over hoe de foto en het interview tot stand kwam

In 2014 veranderde er veel voor mij. Ik werd hierover geïnterviewd & ‘gefotoshoot’ door het tijdschrift ‘Libelle’.

Hierbij deel ik wat foto’s hoe het er aan toe ging. De foto’s zijn gemaakt door mijn vriend. Het was erg bijzonder om in een sfeer van kerst terecht te komen (en om kerstkransjes aangeboden te krijgen ;).

Femke de Grijs haar styling

Hier wordt mijn haar gedaan en tegelijkertijd ‘mijn’ jurk (afkomstig van de stylingafdeling van Libelle) gestoomd. Ik moest me verder nog omkleden (mijn broek en sokken werden omgewisseld voor een panty en schoenen in kerstsfeer (dit keer wel mijn eigen schoenen :). Er was wat haast geboden, want het zonlicht was buiten mooi ;).

Hieronder zie je wat ik verder aan had (ook het mutsje en jasje zijn van Libelle) en wat voor soort foto’s er zijn gemaakt (je ziet niet hoeveel mensen er omheen stonden ;);  mijn vriend, 2 stylistes, een visagiste, fotograaf, en dame van de productie). Er werden telkens foto’s gemaakt als de zon scheen (als die verdwenen was, waren we daarop aan het wachten).

Femke de Grijs Libelle fotoshoot

Libelle Fotoshoot Femke de Grijs

Femke de Grijs fotoshoot Libelle

Tijdschrift Libelle Femke de Grijs

Aanvullende artikelen over B12 tekort:

2 reactie(s) op "Libelle – “Ik heb mijn leven terug”"

 • Door: bouman van bergen op 13 oktober 2015

  In plaats van de injecties zou ze ook de methylcobalamine B12 kunnen innemen.
  Dit is en zuigtablet waarin de B12 zit enn de intrinsic factor die de B12 nodig heeft om opgenomen te worden in het lichaam.
  Veel mensen hebben een maagprobleem en missen dan de intrinsic factor en de B12 wordt dan niet opgenomen.
  Ook mensen die maagbeschermers gebruiken kunnen de intrinsic factor dus niet leveren voor de B12!
  Dus deze ook de B12 methylcobalamine innnemen.
  En dan gaat alles weer perfect!!
  groetjes van Miriam

  1. Door: Femke de Grijs op 13 oktober 2015

   Dag Miriam,

   Helaas werken zuigtabletten bij mij niet perfect. Vanwege mijn opnamestoornis heb ik injecties nodig. In o.a. deze blog ga ik er dieper op in: https://www.femkedegrijs.com/b12-tekort-misverstanden/

   Liefs,
   Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *