Home   HSP Boekenrecensies   Boeken over vermoeidheid   Mijn nummer 2: Spiritualiteit werkt bij vermoeidheid, praktische tips om je levenslust te koesteren – Anne-Christine Staals

Mijn nummer 2: Spiritualiteit werkt bij vermoeidheid, praktische tips om je levenslust te koesteren – Anne-Christine Staals

Mijn recensie:

Dit relatief dunne boekje Spiritualiteit werkt bij vermoeidheid, praktische tips om je levenslust te koesteren is geschreven door Anne-Christine Staals, zij heeft 3 jaar last gehad van Chronische Vermoeidheid.

In haar boekje, dat is geschreven vanuit een holistische visie deelt zij wat haar heeft geholpen bij haar vermoeidheid. In 1 zin: één fantastisch boek! Ik wou dat ik het was tegengekomen tijdens mijn Chronische Vermoeidheid. Het kan zorgen voor een hoop herkenning en hoop geven : ).

Wat vind ik de voor- en nadelen van Spiritualiteit werkt bij vermoeidheid?

  • Mooie vormgeving; prachtige foto’s.
  • Hooggevoeligheid wordt kort aangehaald.
  • Holistische benadering.
  • Zeer leesbaar; informatie wordt afgewisseld met de ervaringen van Christine en af en toe worden er leestips of een citaat weergeven. Daar houd ik van!
  • Sommige begrippen worden niet duidelijk uitgelegd;
    Zo wordt een bepaalde methode een voortdurende meditatie genoemd maar er wordt dan niet uitgelegd wat meditatie precies is, dat gebeurt pas later in het boek. Een verwijzing daarnaar was fijn geweest. Het boek heet Spiritualiteit werkt bij vermoeidheid. Er wordt niet duidelijk uitgelegd wat spiritualiteit is, net zoals wat Ghata’s zijn is.
  • De zonnegroet uit de yoga wordt aangeraden om te doen, deze kan te intensief zijn en had mij betreft beter genuanceerd kunnen worden, zoals ‘begin met een stukje van de zonnegroet’ of iets dergelijks.

Wil je dit boek hebben?

Ik werk samen met bol.com. Dit artikel bevat daarom affiliate links. Als je via de links in dit artikel bij bol.com dit boek/iets anders bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor en steun je mij. Dit waardeer ik zeer! Jij betaalt niets extra. Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com>>>

spiritualiteit werkt bij vermoeidheid Anne-Christine Staals

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Meer lezen? Bekijk hier mijn ervaringen met:

Heb je Spiritualiteit werkt bij vermoeidheid, praktische tips om je levenslust te koesteren al gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven