Mijn nummer 2: Spiritualiteit werkt bij vermoeidheid, praktische tips om je levenslust te koesteren – Anne-Christine Staals

Mijn recensie:

Dit relatief dunnen boekje is geschreven door Anne-Christine Staals, zij heeft 3 jaar last gehad van Chronische Vermoeidheid. In haar boekje, dat is geschreven vanuit een holistische visie deelt zij wat haar heeft geholpen bij haar vermoeidheid. In 1 zin: een fantastisch boek! Ik wou dat ik het was tegengekomen tijdens mijn Chronische Vermoeidheid. Het kan zorgen voor een hoop herkenning en hoop geven : ).

Wat vind ik de voor en nadelen van dit boek?

  • Mooie vormgeving; prachtige foto’s.
  • Hooggevoeligheid wordt kort aangehaald.
  • Holistische benadering.
  • Zeer leesbaar; informatie wordt afgewisseld met de ervaringen van Christine en af en toe worden er leestips of een citaat weergeven. Daar houd ik van!
  • Sommige begrippen worden niet duidelijk uitgelegd;
    Zo wordt een bepaalde methode een voortdurende meditatie genoemd maar er wordt dan niet uitgelegd wat meditatie precies is, dat gebeurt pas later in het boek. Een verwijzing daarnaar was fijn geweest. Het boek heet ‘Spiritualiteit werkt bij vermoeidheid’. Er wordt niet duidelijk uitgelegd wat spiritualiteit is, net zoals wat Ghata’s zijn is.
  • De zonnegroet uit de yoga wordt aangeraden om te doen, deze kan te intensief zijn en had mij betreft beter genuanceerd kunnen worden, zoals ‘begin met een stukje van de zonnegroet’ of iets dergelijks.

Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com>>>
Spiritualiteit werkt bij vermoeidheid Anne-Christine Staals

Heb je dit boek al gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *