Yin yoga principles & practice – Paul Grilley

Mijn ervaringen met dit boek:

  • Een prettig leesbaar Engels boek, waarin Paul Grilley heel helder en uitlegt wat Yin Yoga inhoudt en hoe je dit zelf kan toepassen. Yin yoga is op zichzelf niet compleet doordat yang aanvullend is op yin. Ontspanning (yin energie) bestaat niet zonder inspanning (yang energie), echter in onze maatschappij zijn we vaak zo gewend aan inspanning in ons leven dat we moeilijk kunnen ontspannen en bijvoorbeeld last hebben van stress. Juist daarom is het belangrijk om extra aandacht te geven een ontspanning; yin energie.
  • In dit boek komt theorie, zoals over de ademhaling en meditatie zeer duidelijk aan bod. Yoga is meer dan alleen maar lichaamshoudingen uitvoeren. Ook wordt er aandacht besteed aan het energetische aspect van je lichaam: Yogadocent Paul Grilley legt uit wat meridianen en chakra’s zijn en wat voor invloed die op je hebben. Hij geeft praktische tips hoe je yin yoga kunt toepassen, met duidelijke illustraties en foto’s. Ook worden er wat yang oefeningen uitgelegd en zijn er mantra’s en meditatieoefeningen in dit boek te vinden. Absoluut een aanrader als inleidend boek, je een holistische visie hebt en meer wilt weten over deze vorm van yoga!
  • Ik vind het jammer dat er nog geen Nederlandse vertaling van dit boek is.

Wil je dit boek hebben?

Ik werk samen met bol.com. Dit artikel bevat daarom affiliate links. Als je via de links in dit artikel bij bol.com dit boek/iets anders bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor en steun je mij. Dit waardeer ik zeer! Jij betaalt niets extra. Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com >>>

yin yoga principles and practice 10th anniversary edition Paul Grilley

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Meer lezen? Bekijk hier mijn ervaringen met:

Heb je dit boek al gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

Eén reactie op “Yin yoga principles & practice – Paul Grilley”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Els avatar
    Els

    Jammer dat er geen Nederlandstalige versie van is ?

Scroll naar boven