Ontspannen… wat levert het op?

‘Als je kunt ontspannen in onzekerheid zul je zekerheid vinden,

als je kunt ontspannen in kwetsbaarheid, zul je kracht vinden.

Als je kunt ontspannen in onrust, zul je vrede vinden.’

-Bron onbekend

Er bestaan allerlei definities wat ontspanning precies inhoudt. Vanuit een holistische visie houdt ontspanning in dat je zowel fysiek, emotioneel als mentaal rustig en in balans bent.

Leren ontspannen

Er zijn allerlei manieren om te ontspannen. Ontspannen kun je zelfs leren! Echter: lang niet elke methode sluit aan op vermoeide, hooggevoelige vrouwen. Volg daarom je gevoel en doe wat bij je past!

Leren ontspannen

Yin Yoga Energiegevende lichaamsoefeningen voor hoogsensitieve personen

Er zijn allerlei manieren om te ontspannen. Ontspannen kun je zelfs leren! Echter: lang niet elke methode sluit aan op vermoeide, hooggevoelige vrouwen.

Speciaal daarom maakte ik het boek ‘Yin Yin Yoga -Energiegevende lichaamsoefeningen voor hoogsensitieve personen’. Je ontdekt middels mijn boek oefeningen die helpen om te ontspannen en energie geven. Klik hier voor meer informatie over het boek en hoe je het boek kunt ontvangen.

Over Femke de Grijs

Als ervaringsdeskundige op het vlak van hoogsensitiviteit en vermoeidheid ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vermoeide hoger opgeleide hoogsensitieve vrouwen.

Ik leer ze aan de hand van holistische visie hoe ze energieker worden.

Mijn intuïtie is hierbij leidend: hiermee ontwikkelde ik mijn methode die je helpt om energievreters te transformeren en energieker te zijn!

Aanvullende blogs:

4 reactie(s) op "Ontspannen… wat levert het op?"

 • Door: Marie op 9 november 2017

  Ontspannen is niet altijd even gemakkelijk. Bedankt voor de tips. Ik zit erover te denken om een hier ene boek over te gaan lezen. Welke raad jij aan?

  1. Door: Femke de Grijs op 12 november 2017

   Hi Marie,

   Zie de blog ;).

   Groetjes,
   Femke

 • Door: Jolanda op 5 januari 2019

  Het is heel herkenbaar dat ontspannen belangrijk is voor een HSP. Daarom is het wel fijn om de tips op de website te lezen. Er is veel over geschreven, en lastig om te bepalen welke boeken passend zijn. Erover lezen is één ding, het in de praktijk kunnen toepassen is nog veel belangrijker. Ik neem aan dat in jouw boek ook praktische tips staan?

  1. Door: Femke de Grijs op 5 januari 2019

   Hoi Jolanda,

   Klopt :).

   Groetjes,
   Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *