Home   Blog   Ontspannen… wat levert het op?

Ontspannen… wat levert het op?

ontspannen vrouw

“Als je kunt ontspannen in onzekerheid zul je zekerheid vinden,

als je kunt ontspannen in kwetsbaarheid, zul je kracht vinden.

Als je kunt ontspannen in onrust, zul je vrede vinden.”

-Bron onbekend

Er bestaan allerlei definities wat ontspanning precies inhoudt. Vanuit een holistische visie houdt ontspanning in dat je zowel fysiek, emotioneel als mentaal rustig en in balans bent.

Leren ontspannen

Er zijn allerlei manieren om te ontspannen. Dit kun je zelfs leren! Echter: lang niet elke methode sluit aan op vermoeide, hooggevoelige vrouwen. Volg daarom je gevoel en doe wat bij je past!

Speciaal daarom maakte ik het boek ‘Yin Yin Yoga -Energiegevende lichaamsoefeningen voor hoogsensitieve personen’. Je ontdekt middels mijn boek oefeningen die helpen om te ontspannen en energie geven. Klik hier voor meer informatie over het boek en hoe je het boek kunt ontvangen.

Yin Yoga Energiegevende lichaamsoefeningen voor hoogsensitieve personen

Over Femke de GrijsFemke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Met mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vermoeide hoger opgeleide hoogsensitieve vrouwen.

Ik leer ze aan de hand van holistische visie hoe ze energieker worden.

Mijn intuïtie is hierbij leidend: hiermee ontwikkelde ik mijn unieke methode die je helpt om energievreters te transformeren en energieker te zijn!

Aanvullende blogs:

4 reacties op “Ontspannen… wat levert het op?”

  1. Ontspannen is niet altijd even gemakkelijk. Bedankt voor de tips. Ik zit erover te denken om een hier ene boek over te gaan lezen. Welke raad jij aan?

  2. Het is heel herkenbaar dat ontspannen belangrijk is voor een HSP. Daarom is het wel fijn om de tips op de website te lezen. Er is veel over geschreven, en lastig om te bepalen welke boeken passend zijn. Erover lezen is één ding, het in de praktijk kunnen toepassen is nog veel belangrijker. Ik neem aan dat in jouw boek ook praktische tips staan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top