Home   HSP Boekenrecensies   Boeken over hoogsensitiviteit   Boeken met holistische visie   Hoogsensitiviteit als kracht – Carolina Bont

Hoogsensitiviteit als kracht – Carolina Bont

Mijn recensie:

Carolina Bont benadert in haar boek hoogsensitiviteit als een kwaliteit en een manier om je intuïtieve bewustzijn te versterken. Zij geeft in haar boek tips hoe je je intuïtie kan versterken, dit kan helpen om te onderscheiden wat qua prikkels van jezelf of van een ander is. Het boek geeft oefeningen om je bewuster te worden van jezelf, zoals wat chakra oefeningen. Er wordt op verschillende aspecten van het leven ingegaan; zoals liefdesrelaties en kinderen.Ook staan er voorbeelden van andere HSP in.

Wat vind ik de voor en nadelen van dit boek?

  • Centraal staat met name het energetische, spirituele concept van intuïtie in dit boek. Als je hierin geïnteresseerd bent als HSP, dan is dit boek een aanrader.
  • Er gaat een hoofdstukje over energieverlies.
  • Ik miste soms wetenschappelijke onderbouwing (die er zeker is), ben je zeer wetenschappelijk en/of nuchter ingesteld, dan kun je beter een boek van Aron lezen. Houd je juist niet van allerlei onderbouwingen, dan is dit boek een aanrader!

Wil je dit boek hebben?

Ik werk samen met bol.com. Dit artikel bevat daarom affiliate links. Als je via de links in dit artikel bij bol.com dit boek/iets anders bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor en steun je mij. Dit waardeer ik zeer! Jij betaalt niets extra. Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com>>>

hoogsensitiviteit als kracht Carolina Bont

Heb je hier iets aan gehad? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Meer lezen? Bekijk hier mijn ervaringen met:

Heb je Hoogsensitiviteit als kracht van Carolina Bont gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven