Home   HSP Boekenrecensies   Boeken over hoogsensitiviteit   Boeken met holistische visie   Hoogsensitiviteit als kracht – Carolina Bont

Hoogsensitiviteit als kracht – Carolina Bont

Mijn recensie:

Carolina Bont benadert in haar boek hoogsensitiviteit als een kwaliteit en een manier om je intuïtieve bewustzijn te versterken. Zij geeft in haar boek tips hoe je je intuïtie kan versterken, dit kan helpen om te onderscheiden wat qua prikkels van jezelf of van een ander is. Het boek geeft oefeningen om je bewuster te worden van jezelf, zoals wat chakra oefeningen. Er wordt op verschillende aspecten van het leven ingegaan; zoals liefdesrelaties en kinderen.Ook staan er voorbeelden van andere HSP in.

Wat vind ik de voor en nadelen van dit boek?

  • Centraal staat met name het energetische, spirituele concept van intuïtie in dit boek. Als je hierin geïnteresseerd bent als HSP, dan is dit boek een aanrader.
  • Er gaat een hoofdstukje over energieverlies.
  • Ik miste soms wetenschappelijke onderbouwing (die er zeker is), ben je zeer wetenschappelijk en/of nuchter ingesteld, dan kun je beter een boek van Aron lezen. Houd je juist niet van allerlei onderbouwingen, dan is dit boek een aanrader!

Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com>>>

hoogsensitiviteit als kracht Carolina Bont

Heb je Hoogsensitiviteit als kracht van Carolina Bont gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

Meer lezen? Bekijk hier mijn ervaringen met:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top