Hoogsensitiviteit als kracht – Carolina Bont

Mijn recensie:

Carolina Bont benadert in haar boek hoogsensitiviteit als een kwaliteit en een manier om je intuïtieve bewustzijn te versterken. Zij geeft in haar boek tips hoe je je intuïtie kan versterken, dit kan helpen om te onderscheiden wat qua prikkels van jezelf of van een ander is. Het boek geeft oefeningen om je bewuster te worden van jezelf, zoals wat chakra oefeningen. Er wordt op verschillende aspecten van het leven ingegaan; zoals liefdesrelaties en kinderen.Ook staan er voorbeelden van andere HSP in.

Wat vind ik de voor en nadelen van dit boek?

  • Centraal staat met name het energetische, spirituele concept van intuïtie in dit boek. Als je hierin geïnteresseerd bent als HSP, dan is dit boek een aanrader.
  • Er gaat een hoofdstukje over energieverlies.
  • Ik miste soms wetenschappelijke onderbouwing (die er zeker is), ben je zeer wetenschappelijk en/of nuchter ingesteld, dan kun je beter een boek van Aron lezen. Houd je juist niet van allerlei onderbouwingen, dan is dit boek een aanrader!

Wil je dit boek hebben?

Ik werk samen met bol.com. Dit artikel bevat daarom affiliate links. Als je via de links in dit artikel bij bol.com dit boek/iets anders bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor en steun je mij. Dit waardeer ik zeer! Jij betaalt niets extra. Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com>>>

hoogsensitiviteit als kracht Carolina Bont

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Meer lezen? Bekijk hier mijn ervaringen met:

Heb je Hoogsensitiviteit als kracht van Carolina Bont gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven