Home   HSP Boekenrecensies   Boeken over hoogsensitiviteit   Boeken met holistische visie   Mijn nummer 3: Voluit leven met hooggevoeligheid – Susan Marletta Hart

Mijn nummer 3: Voluit leven met hooggevoeligheid – Susan Marletta Hart

Mijn recensie:

Dit boek Voluit leven met hooggevoeligheid is het vervolg van het boek Leven met hooggevoeligheid. Het is een zeer uitgebreid werkboek met allerlei oefeningen, vanuit een holistische visie. Zo staan er oefeningen in die gekoppeld zijn aan chakra’s met affirmaties (zinnetjes die je tegen jezelf kan zeggen), wat meditatieoefeningen en schrijfoefeningen.

Wat vind ik de voor en nadelen van Voluit leven met hooggevoeligheid?

  • Zeer uitgebreid
  • Holistische visie
  • Er gaan 2 kleine paragrafen beknopt in op burn-out en chronische vermoeidheid
  • Doordat dit boek zo uitgebreid is, bestaat er een kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Als je overprikkeld bent en voor het eerst dit boek openslaat kun je dit wellicht ervaren.

Wil je dit boek hebben?

Ik werk samen met bol.com. Dit artikel bevat daarom affiliate links. Als je via de links in dit artikel bij bol.com dit boek/iets anders bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor en steun je mij. Dit waardeer ik zeer! Jij betaalt niets extra. Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com>>>

voluit leven met hooggevoeligheid Susan Marletta Hart

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Meer lezen? Bekijk hier mijn ervaringen met:

Heb je Voluit leven met hooggevoeligheid van Susan Marletta Hart al gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven