Home   HSP Boekenrecensies   Boeken over hoogsensitiviteit   Boeken met holistische visie   Mijn nummer 1: Leven met hooggevoeligheid, van opgave naar gave – Susan Marletta Hart

Mijn nummer 1: Leven met hooggevoeligheid, van opgave naar gave – Susan Marletta Hart

Mijn recensie:

Dit is een zeer uitgebreid boek over hooggevoeligheid, zo gaat trainster Susan Marletta Hart in op hooggevoelige kinderen, ADHD en nieuwetijdskinderen. De kennis van Elaine Aron wordt vanuit een holistische visie uitgediept. Dit boek kan voor veel herkenning zorgen, en vind ik daarom met name een aanrader als je net hebt ontdekt dat je hooggevoelig bent.

Wat vind ik de voor en nadelen van dit boek van Susan Marletta Hart?

  • De tips vind ik niet zo overzichtelijk weergegeven; ik mis vooral enters.
  • Ik vind het boek niet heel praktisch; ik mis veel ‘doe’ oefeningen. Daar is haar vervolg boek Voluit leven met hooggevoeligheid geschikter voor!

Wil je dit boek hebben?

Ik werk samen met bol.com. Dit artikel bevat daarom affiliate links. Als je via de links in dit artikel bij bol.com dit boek/iets anders bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor en steun je mij. Dit waardeer ik zeer! Jij betaalt niets extra. Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com>>>

leven met hooggevoeligheid van opgave naar gave Susan Marletta Hart

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Meer lezen? Bekijk hier mijn ervaringen met:

Heb je dit boek Leven met hooggevoeligheid al gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

2 reacties op “Mijn nummer 1: Leven met hooggevoeligheid, van opgave naar gave – Susan Marletta Hart”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Susan Marletta Hart avatar

    Dank je wel voor je bespreking Femke!

Scroll naar boven