Home   Blog   Lichter leven door helder dromen: artikel nu in ParaVisie

Lichter leven door helder dromen: artikel nu in ParaVisie

ParaVisie logo

HSP staan extra open voor prikkels, ook voor prikkels van dromen. Ze kunnen dromen intenser ervaren ten opzichte van niet-HSP. Herkenbaar?

Helder dromen helpt je om lichter te leven en om de vruchten van dromen te plukken. In ParaVisie deel ik er meer over, in de mei uitgave. Deze uitgave is vanaf vrijdag 23 april verkrijgbaar in diverse schappen en nu te bestellen via hun website. Deze vooraankondiging vind je ook op hun website en hier ontdek je wat er nog meer in deze mei uitgave staat:

ParaVisie Magazine artikel voorproefje helder dromen

Ik wens je veel leesplezier!

Paravisie mei 2021 cover

Hartelijke groet,

Femke

Update 15 juni 2021:

Vind hier een kopie van het artikel.

Heb je hier iets aan gehad? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Meer weten?

Bekijk de dromen kennisbank voor HSP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven