Home   Blog   Lichter leven door helder dromen: artikel nu in ParaVisie

Lichter leven door helder dromen: artikel nu in ParaVisie

ParaVisie logo

HSP staan extra open voor prikkels, ook voor prikkels van dromen. Ze kunnen dromen intenser ervaren ten opzichte van niet-HSP. Herkenbaar?

Helder dromen helpt je om lichter te leven en om de vruchten van dromen te plukken. In ParaVisie deel ik er meer over, in de mei uitgave. Deze uitgave is vanaf vrijdag 23 april verkrijgbaar in diverse schappen en nu te bestellen via hun website. Deze vooraankondiging vind je ook op hun website en hier ontdek je wat er nog meer in deze mei uitgave staat:

ParaVisie Magazine artikel voorproefje helder dromen

Ik wens je veel leesplezier!

Paravisie mei 2021 cover

Hartelijke groet,

Femke

Update 15 juni 2021:

Vind hier een kopie van het artikel.

Over Femke de Grijs

Jarenlang zat mijn hoogsensitiviteit mij in de weg. Ik had het gevoel dat ik aan het overleven, in plaats van leven was.
Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van hoogsensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Samen met mijn partner reis ik de wereld over en…

Ben jij een hoogsensitieve vrouw en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs, video’s en begeleiding.

Meer weten?

Bekijk de dromen kennisbank voor HSP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top