Home   HSP Boekenrecensies   Boeken over hoogsensitiviteit   Boeken met Christelijke visie   Hooggevoeligheid als kracht – Annemarie Pfeifer

Hooggevoeligheid als kracht – Annemarie Pfeifer

Mijn recensie:

Dit boek is geschreven door therapeut Annemarie Pfeifer voor Christelijke vrouwen, zo worden er soms psalmen aangehaald.

Wat vind ik de voor en nadelen van dit boek van Annemarie Pfeifer?

  • Het boek gaat onder andere in op vermoeidheid in het algemeen, burnout, depressie, groepsdruk en communicatie. Ik vind het wel een aardig inleidend boek en ik kan me voorstellen dat je vanuit een Christelijke visie hier als vrouw wat aan hebt.
  • Er staan geen nummers bij de hoofdstukindeling.
  • In het boek staan er 12 vragen, met daaronder het bericht ‘als je de meeste vragen met ja hebt beantwoord lijd je aan een depressie’. Dat vind ik nogal kort door de bocht.
  • Af en toe vind ik de vertaling wat vreemd, zoals de term ‘iedere geluksvolle dag’.

Wil je dit boek hebben?

Ik werk samen met bol.com. Dit artikel bevat daarom affiliate links. Als je via de links in dit artikel bij bol.com dit boek/iets anders bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor en steun je mij. Dit waardeer ik zeer! Jij betaalt niets extra. Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com>>>

hooggevoeligheid als kracht Annemarie Pfeifer

Heb je hier iets aan gehad? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Meer lezen? Bekijk hier mijn ervaringen met:

Heb je Hooggevoeligheid als kracht van Annemarie Pfeifer al gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven