Q&A sessie over dromen en HSP (opname)

dromenvanger

HSP hebben een gevoeliger zenuwstelsel. Zij kunnen dromen intenser ervaren ten opzichte van niet-HSP. Dit biedt tal van mogelijkheden, HSP kunnen dromen bijvoorbeeld bewust inzetten om voluit te leven.

Mathijs en ik gaven 21-2-2022 een live Q&A sessie over dromen, om je te inspireren om de vruchten van je dromen te leren benutten. Bekijk hier de ingekorte opname, we hebben het over:

 • Hoeveel je droomt
 • Voordelen van dromen
 • Hoogsensitiviteit en dromen
 • Antwoord op deze 6 vragen:
  Vraag 1) “Ik heb geen dromen, kan ik dit veranderen?”
  Vraag 2) “Ik kan mijn dromen niet goed onthouden. Kan ik leren om alles te onthouden?”
  Vraag 3) “Wat betekenen mijn dromen?”
  Vraag 4) “Wat kan ik doen tegen angst in dromen?”
  Vraag 5) “Hoe weet ik zeker dat er een overleden dierbare in mijn droom aanwezig is?”
  Vraag 6)
  “Ik kan dromen vaak wel duiden maar soms ook helemaal niet. Ik heb een paar keer gehad dat er een naam doorkwam, 1 keer van een plaats in Noorwegen, ik heb dit na mijn droom opgezocht en ook een keer een Abt van een monnikenorde. Kan dit met vorige levens te maken hebben gehad? Kan dat überhaupt in dromen. En kun je ook collectieve informatie oppikken? En ik zie nooit mezelf in de droom maar kijk door mijn ogen.”

Onder de video vind je nog meer aanvullende informatie:

YouTube video

Algemene informatie over:

Meer weten?

Doe mee met de Helende Dromen Cursus voor hoogsensitieve vrouwen! Klik hier voor meer informatie en hoe je mee kunt doen>>>

Helende dromencursus door Femke de Grijs

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven