Home   HSP Boekenrecensies   Boeken over yin yoga en meditatie   The complete guide to yin yoga – Bernie Clark

The complete guide to yin yoga – Bernie Clark

Mijn recensie:

Dit boek is geschreven door yogadocent Bernie Clark. Hij deelt op zijn site diverse filmpjes en oefeningen. Deze oefeningen zijn ook beschreven in dit boek.

Wat vind ik de voor en nadelen van dit boek?

  • Het boek van Bernie Clark is zeer uitgebreid; het bevat 294 pagina’s. Er wordt een introductie gegeven over wat Yin yoga is en hoe je het kunt beoefenen. Er worden 25 yin yoga lichaamshoudingen beschreven (deze zijn ook voorzien van foto’s). Daarnaast zijn er yin en yang yoga series weergeven, net zoals series voor bepaalde lichaamsonderdelen en meridianen.
  • Er wordt aandacht gegeven aan speciale situaties zoals heup, knie en lage rugpijn en zwangerschap en wat voor yoga je daarbij het beste kunt toepassen.
  • Het zou fijn zijn als er een Nederlandse vertaling van dit boek komt.
  • Doordat het boek zo ontzettend uitgebreid is, kun je mogelijk door de bomen het bos niet meer zien. Ik raad het daarom niet aan als je nieuw bent met Yin Yoga, dan is de Yin Yogakit van Biff Mithoefer geschikter (het is dunner en overzichtelijker). Wil je echter allemaal informatie op een rij en diep de materie ingaan, dan is dit boek wel geschikt.

Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com>>>

the complete guide tot yin yoga Bernie Clark

Heb je dit boek al gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

Meer lezen? Bekijk hier mijn ervaringen met:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top