Quantum Touch

Quantum Touch is een manier van energiewerk (bewust werken met energie). Het heeft de intentie om levensenergie te versterken. Quantum Touch is een vorm van healing.

Hoe is Quantum Touch ontstaan?

Nadat Richard Gordon healer Robert Rasmussen aan het werk had gezien, was hij hier zo onder de indruk dat hij Quantum Touch ontwikkelde.

Quantum-Touch werkt vanuit quantum- of subatomisch niveau. Het bewustzijn kan vanuit dit niveau dingen zoals atomen, moleculen, cellen, weefsels en botten veranderen.

Quantum Touch Behandeling

Door speciale concentratie en- ademhalings- en lichaamsbewustzijns oefeningen verhoogt de behandelaar zijn/haar trilling. De handen van de behandelaar worden op de client gelegd, vaak op de plek waar een klacht is. Het zelfgenezend vermogen van de client wordt hierbij aangesproken. Met andere woorden: niet de behandelaar ‘heelt’, maar de client! De behandelaar biedt slechts een specifieke trilling aan, waardoor de client kan transformeren.

Deze methode is enigszins vergelijkbaar met Reiki. De bedoeling is dat de behandelaar door het gebruik van speciale technieken niet uitgeput raakt, vaak voelt men zich sterk en energiek na het verzorgen van een behandeling.

Quatum Touch kan heel goed worden gecombineerd met andere methodes, zoals Shiatsu of Energy Healing.

Quantum Touch Therapeuten

Quantum Touch is voor iedereen te doen en te leren; zowel kinderen als volwassenen.

Er bestaan diverse manieren om Quantum Touch te leren, bijvoorbeeld uit een boek of via een cursus, workshop of opleiding. Zo worden er via Quantum Touch Nederland Therapeuten opgeleid.

Quantum touch ervaringen

Per ‘toeval’ belandde ik bij deze vorm van alternatieve vorm van genezing, doordat een kennis eerder een workshop had gevolgd. Ik volgde de Quantum Touch Basis Workshop. Al jaren ‘wist’ en ‘voelde’ ik dat ik meer kon met mijn handen en door Quantum Touch kon ik hier eindelijk iets bewust mee doen. Dat wat ik innerlijk al wel ergens wist, kreeg handen en voeten, mede door de theoretische hand-out en boek van Richard Gordon. Later ontdekte ik dat er nog meer boeken over bestonden:

Klik hieronder op een boek & vind er meer informatie over, en bestel het direct veilig via bol.com:

quantum-touch-richard-gordon    transformatie-door-quantum-touch-herriot    quantum-touch-2-0-richard-gordon    quantum-touch voor iedereen-yolande-van-rosmalen

Quantum Touch was een van de allereerste manieren waarop ik contact kwam met energiewerk. Quantum Touch werkt relatief lichamelijk: ik miste bij Quantum Touch het zielsaspect en een goede aansluiting met HSP. Verder sprak het ademhalingsaspect mij minder aan: dat voelde vaak ‘too much’. Daarom ben ik deze methode later zelf door gaan ontwikkelen, tot mijn Succesformules voor HSP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *