Quantum Touch

hand

Quantum Touch is een manier van energiewerk (bewust werken met energie). Het is een vorm van healing en heeft de intentie om levensenergie te versterken.

Hoe is Quantum Touch ontstaan?

Nadat Richard Gordon healer Robert Rasmussen aan het werk had gezien, was hij hier zo onder de indruk dat hij Quantum-Touch ontwikkelde. Dit werkt vanuit quantum- of subatomisch niveau. Het bewustzijn kan vanuit dit niveau dingen zoals atomen, moleculen, cellen, weefsels en botten veranderen.

Quantum Touch Behandeling

Door speciale concentratie en- ademhalings- en lichaamsbewustzijns oefeningen verhoogt de behandelaar zijn/haar trilling. De handen van de behandelaar worden op de cliënt gelegd, vaak op de plek waar een klacht is. Het zelfgenezend vermogen van de cliënt wordt hierbij aangesproken. Met andere woorden: niet de behandelaar ‘heelt’, maar de cliënt! De behandelaar biedt slechts een specifieke trilling aan, waardoor de cliënt kan transformeren.

Deze methode is enigszins vergelijkbaar met Reiki. De bedoeling is dat de behandelaar door het gebruik van speciale technieken niet uitgeput raakt. Vaak voelt men zich sterk en energiek na het verzorgen van een behandeling.

Quatum Touch kan heel goed worden gecombineerd met andere methodes, zoals Shiatsu of Energy Healing.

Quantum Touch Therapeuten

Deze methode is voor iedereen te doen en te leren; zowel kinderen als volwassenen.

Er bestaan diverse manieren om het te leren, bijvoorbeeld uit een boek of via een cursus, workshop of opleiding. Zo worden er via Quantum-Touch Nederland Therapeuten opgeleid.

Quantum touch ervaringen

Per ’toeval’ belandde ik bij deze vorm van alternatieve vorm van genezing, doordat een kennis eerder een workshop had gevolgd. Ik volgde de Basis Workshop. Al jaren ‘wist’ en ‘voelde’ ik dat ik meer kon met mijn handen en door Quantum Touch kon ik hier eindelijk iets bewust mee doen. Dat wat ik innerlijk al wel ergens wist, kreeg handen en voeten, mede door de theoretische hand-out en boek van Richard Gordon. Later ontdekte ik dat er nog meer boeken over bestonden:

Klik hieronder op een boek & vind er meer informatie over, en bestel het direct veilig via bol.com. Ik werk samen met bol.com. Dit artikel bevat daarom affiliate links. Als je via de links in dit artikel bij bol.com een genoemd boek/iets anders bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor en steun je mij. Dit waardeer ik zeer! Jij betaalt niets extra.

quantum touch Richard Gordon   transformatie door quantum touch Alain en Jody Herriot   quantum touch 2 0 Richard Gordon   quantum touch voor iedereen Yolande van Rosmalen

Quantum Touch was een van de allereerste manieren waarop ik contact kwam met energiewerk. Het werkt relatief lichamelijk: ik miste het zielsaspect en een goede aansluiting met HSP. Verder sprak het ademhalingsaspect mij minder aan: dat voelde vaak ’too much’. Daarom ben ik deze methode later zelf door gaan ontwikkelen, tot mijn Succesformules voor HSP.

Heb je hier iets aan gehad? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullende artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven