Quantum Touch

hand

Quantum Touch is een manier van energiewerk (bewust werken met energie). Het is een vorm van healing en heeft de intentie om levensenergie te versterken.

Hoe is Quantum Touch ontstaan?

Nadat Richard Gordon healer Robert Rasmussen aan het werk had gezien, was hij hier zo onder de indruk dat hij Quantum-Touch ontwikkelde. Dit werkt vanuit quantum- of subatomisch niveau. Het bewustzijn kan vanuit dit niveau dingen zoals atomen, moleculen, cellen, weefsels en botten veranderen.

Quantum Touch Behandeling

Door speciale concentratie en- ademhalings- en lichaamsbewustzijns oefeningen verhoogt de behandelaar zijn/haar trilling. De handen van de behandelaar worden op de cliënt gelegd, vaak op de plek waar een klacht is. Het zelfgenezend vermogen van de cliënt wordt hierbij aangesproken. Met andere woorden: niet de behandelaar ‘heelt’, maar de cliënt! De behandelaar biedt slechts een specifieke trilling aan, waardoor de cliënt kan transformeren.

Deze methode is enigszins vergelijkbaar met Reiki. De bedoeling is dat de behandelaar door het gebruik van speciale technieken niet uitgeput raakt. Vaak voelt men zich sterk en energiek na het verzorgen van een behandeling.

Quatum Touch kan heel goed worden gecombineerd met andere methodes, zoals Shiatsu of Energy Healing.

Quantum Touch Therapeuten

Deze methode is voor iedereen te doen en te leren; zowel kinderen als volwassenen.

Er bestaan diverse manieren om het te leren, bijvoorbeeld uit een boek of via een cursus, workshop of opleiding. Zo worden er via Quantum-Touch Nederland Therapeuten opgeleid.

Quantum touch ervaringen

Per ’toeval’ belandde ik bij deze vorm van alternatieve vorm van genezing, doordat een kennis eerder een workshop had gevolgd. Ik volgde de Basis Workshop. Al jaren ‘wist’ en ‘voelde’ ik dat ik meer kon met mijn handen en door Quantum Touch kon ik hier eindelijk iets bewust mee doen. Dat wat ik innerlijk al wel ergens wist, kreeg handen en voeten, mede door de theoretische hand-out en boek van Richard Gordon. Later ontdekte ik dat er nog meer boeken over bestonden:

Klik hieronder op een boek & vind er meer informatie over, en bestel het direct veilig via bol.com:

quantum touch Richard Gordon   transformatie door quantum touch Alain en Jody Herriot   quantum touch 2 0 Richard Gordon   quantum touch voor iedereen Yolande van Rosmalen

Dit was een van de allereerste manieren waarop ik contact kwam met energiewerk. Het werkt relatief lichamelijk: ik miste het zielsaspect en een goede aansluiting met HSP. Verder sprak het ademhalingsaspect mij minder aan: dat voelde vaak ’too much’. Daarom ben ik deze methode later zelf door gaan ontwikkelen, tot mijn Succesformules voor HSP.

Aanvullende artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top