Home   Spiegelbeeld Magazine – artikel hooggevoeligheid en vermoeidheid door Femke de Grijs

Spiegelbeeld Magazine – artikel hooggevoeligheid en vermoeidheid door Femke de Grijs

Spiegelbeeld Magazine is een onafhankelijk tijdschrift voor spiritualiteit, wetenschap, gezondheid & milieu. In dit nummer schreef ik een gastartikel over hooggevoeligheid en vermoeidheid.

Spiegelbeeld Magazine mei 2013 cover met de tekst: hooggevoeligheid en vermoeidheid

Aanvullende blogs:

Heb je hier iets aan gehad? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.Reacties:

“Je doet mooi werk en je artikel in Spiegelbeeld over HSP is heel goed omschreven. Ik herken mijzelf hier ook in.”

Deze reactie komt van Pauline, uit de Facebook groep Samen alternatief. Ze deelde mijn berichtje over dat ik dit artikel schreef en vertelde er bovenin haar ervaring bij:
reactie naar aanleiding van Spiegelbeeld Magazine artikel door Femke de Grijs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven