Home   Spiegelbeeld Magazine – artikel hooggevoeligheid en vermoeidheid door Femke de Grijs

Spiegelbeeld Magazine – artikel hooggevoeligheid en vermoeidheid door Femke de Grijs

Spiegelbeeld Magazine is een onafhankelijk tijdschrift voor spiritualiteit, wetenschap, gezondheid & milieu. In dit nummer schreef ik een gastartikel over hooggevoeligheid en vermoeidheid.

Spiegelbeeld Magazine mei 2013 cover met de tekst: hooggevoeligheid en vermoeidheid

Aanvullende blogs:

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.Reacties:

“Je doet mooi werk en je artikel in Spiegelbeeld over HSP is heel goed omschreven. Ik herken mijzelf hier ook in.”

Deze reactie komt van Pauline, uit de Facebook groep Samen alternatief. Ze deelde mijn berichtje over dat ik dit artikel schreef en vertelde er bovenin haar ervaring bij:
reactie naar aanleiding van Spiegelbeeld Magazine artikel door Femke de Grijs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven