Home   Blog   Uitnodiging: doe je mee met het Dromen als Kracht Webinar voor HSP op 21-10-2022?

Uitnodiging: doe je mee met het Dromen als Kracht Webinar voor HSP op 21-10-2022?

Hoe heb jij de afgelopen nacht gedroomd; werkten jouw dromen in je voordeel of nadeel? HSP staan extra open voor dromen ten opzichte van niet-HSP; ze ervaren voor- en nadelen rondom dromen intenser.

Lang zaten mijn dromen mij in de weg als HSP.

Misschien herken je dit ook wel:

 • Ben je in de ochtend van slag van heftige nare dromen?
 • Heb je geen idee waarom je droomt wat je droomt en is de betekenis onduidelijk?
 • Heb je geen grip op je dromen en overkomen ze je?
 • Beïnvloeden dromen je de rest van je dag en leven negatief?
 • Durf je niet te slapen omdat je bang bent voor nachtmerries?

Gelukkig ontdekte ik dat dit ook anders kan.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om als HSP ook prettig te dromen, fijn wakker te worden van dromen, grip op en inzicht in je dromen te hebben en ze je te laten ondersteunen in je dagelijkse leven. Dromen kunnen je bijvoorbeeld helpen om met je ziel in contact te komen en bezield te leven, inzicht te krijgen in hoe je energieker wordt en je hoogsensitiviteit als kracht inzet.

Veel HSP ontbreekt het aan de juiste kennis en vaardigheden hierover. Ze denken bijvoorbeeld dat dromen hen overkomen en dat je hier geen invloed op hebt. Dat is een misverstand.

Als je 90 jaar wordt heb je circa 7,5 jaar gedroomd. Jij kunt kiezen hoe jij deze droomtijd benut. Wil jij dat jouw dromen in jouw voordeel werken en hier alles uithalen wat hier in zit?

Dan ben je van harte welkom bij mijn Dromen als Kracht Webinar voor HSP.

Je ontdekt in dit Webinar o.a.:

 • Wat je helpt om droomproblemen zoals nachtmerries te transformeren
 • Wat je helpt om de betekenis van je dromen te achterhalen
 • Voordelen die dromen je kunnen bieden
 • 8 misverstanden rondom dromen
 • Wat je helpt om de vruchten van je dromen te plukken; dit geeft energie!
 • Nog meer!

Het webinar is speciaal voor vrouwelijke HSP gemaakt. Je kunt ook meedoen als je merkt dat je nu geen dromen hebt, maar wel interesse hebt om de voordelen van dromen te benutten.

Om mee te kunnen doen heb je nodig:

 • Een internetverbinding
 • Een PC/laptop, tablet of Smartphone
 • Geluid om mij te horen (jij hebt zelf geen microfoon nodig, omdat je niet terug hoeft te praten. Ik hoor en zie jouw gezicht dus niet in beeld). Ben je doof/slechthorend en wil je meedoen? Neem even contact op.

Update 22 oktober:

Het is nu niet meer mogelijk om mee te doen met het webinar. Wil je op de hoogte blijven van wanneer dit webinar nog een keer wordt gegeven? Vraag het gratis E-book ‘20 tips om bezield te leven als hoogsensitieve vrouw‘ (PDF) aan en ik houd je op de hoogte :).

Groetjes,
Femke

Heb je hier iets aan gehad? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullende artikelen:

Paravisie mei 2021 cover

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven