Home   HSP Boekenrecensies   Boeken over vermoeidheid   Mijn nummer 1: Brieven van mijn ziel 1 – Chantal van den Brink

Mijn nummer 1: Brieven van mijn ziel 1 – Chantal van den Brink

De recensie over mijn favoriete boek over Vermoeidheid:

Chantal van den Brink krijgt op haar 18e pfeiffer. Deze vermoeidheid gaat niet over. Ze beschrijft in het boek Brieven van mijn ziel 1 op een open en heldere manier haar zoektocht naar herstel.

Wat vind ik de voor en nadelen van Brieven van mijn ziel 1?

  • Chantal had toen ze jong was onder andere een grote interesse in dansen, maar gaf hier destijds mede vanwege haar omgeving geen gehoor. Ze studeerde op Nyenrode en belandde in de ICT. Dit bevalt niet en als iemand haar vraagt om een keer een sollicitatiegesprek te doen bij een ander bedrijf zegt ze daar ‘ja’ tegen. Dit gesprek loopt geheel anders dan verwacht. Organisatieadviseur Henry Koek stelt Chantal tijdens dit sollicitatiegesprek persoonlijke vragen, die achteraf gezien een eerste stap zijn naar een nieuw leven. Ze besluit om onder andere een workshop persoonlijke ontwikkeling te volgen en stap voor stap leert ze waar haar vermoeidheid vandaan komt en komt ze dichter bij zichzelf, haar ziel.Chantal krijgt intuïtieve inzichten, onder andere uit vorige levens, iets wat haar in het begin volkomen nieuw is. Ik vind dit soort stukken prachtig beschreven en zeer herkenbaar; Chantal deelt bijvoorbeeld openhartig haar twijfels en vraagstukken bij dingen die ze tegenkomt. Ze maakt moedige keuzes, onder andere om haar huwelijk te stoppen, afscheid te nemen van haar mooie huis en om een intensieve opleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling te volgen. Ze leert bruggen te slaan tussen de materiële wereld en subtielere dimensies; zoals de dimensie van haar ziel en wie zij in wezen is. Misschien moet je van jezelf altijd veel doen, word je door anderen als ‘zakelijk’ gezien, kom je niet bij jezelf en je eigen gevoel en heb je last van vermoeidheid; dan is dit boek absoluut een aanrader. Het herinnert je er weer aan dat je meer bent dan je lichaam en geeft je hoop dat je mag vertrouwen op jouw dromen en deze mag creëren in de wereld.Het getuigt van moed en een prachtig talent waarin Chantal haar angsten en haar inzichten die haar dichter bij haarzelf hebben gebracht deelt. Een prachtboek! Ik ben zeer benieuwd naar de twee boeken die hier op zullen volgen.
  • Ik had het fijn gevonden als het boek een inhoudsopgave had, ik hou van structuur. Ik hou van cijfers die weergeven zijn op de Romeinse manier en zag dat Deel twee en drie dit niet hebben. Maar, deze kleine puntjes op de i vallen in het niets ; ).

Wil je het boek Brieven van mijn ziel 1 hebben?

Ik werk samen met bol.com. Dit artikel bevat daarom affiliate links. Als je via de links in dit artikel bij bol.com dit boek/iets anders bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor en steun je mij. Dit waardeer ik zeer! Jij betaalt niets extra. Klik hier en ontvang het boek direct veilig via bol.com>>

brieven van mijn ziel 1 Chantal van den Brink

Meer lezen?

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Nog meer lezen?

Heb je Brieven van mijn ziel 1 al gelezen?
Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven