Home   HSP Kennisbank   Maan   Volle maan betekenis   De invloed van de Boommaan van 15 december 2024 op HSP!

De invloed van de Boommaan van 15 december 2024 op HSP!

volle maan met bomen

Ongeveer elke 28 dagen is er sprake van een volle maan. In 1 jaar kunnen er circa 13 volle manen verschijnen. Elk van die 13 volle manen heeft een eigen, unieke energie en betekenis. Hieronder vind je informatie over de betekenis van 1 van die volle manen: de Boommaan.

Een synoniem voor de Boommaan is dertiende Maan.

Datum van de Boommaan:

Deze volle maan vindt plaats in december. De eerstvolgende verschijnt in Nederland op 15 december 2024.

Thema:

Wedergeboorte.

Kenmerken:

Deze volle maan is de laatste volle maan van de maancyclus. De boommaan komt 1 keer per 3 jaar voor. De term Boommaan heeft te maken met wat wij tegenwoordig Kerstboom noemen.

Wat kun jij doen tijdens boommaan? Tips:

Tip 1. Verbind je bewust met Jezelf en jouw kern of ziel. Deze is tijdloos en oneindig.

Tip 2. Slaap je slecht tijdens volle maan? Tips wat je ertegen kan doen!

Tip 3. Zorg voor rust:

Meer weten?

Tip 4. Wees voorbereid op wanneer het volle maan is. Zo kan je er op inspelen en wordt het niet als donderslag bij heldere hemel ervaren. Download hier gratis de volle maankalender van dit jaar  en ontdek wanneer de volle manen plaatsvinden, zodat je ze in je agenda kunt zetten!

Tip 5. In het Volle Maan Jaarprogramma voor hoogsensitieve vrouwen help ik je verder om de vruchten te plukken van de volle maan!

Heb je hier iets aan gehad? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullende artikelen:

Vind je deze informatie handig? Laat het hieronder in een reactie weten, of deel dit bericht met uitleg op Facebook, zodat zoveel mogelijk HSP een fijne volle maan hebben!

8 gedachten over “De invloed van de Boommaan van 15 december 2024 op HSP!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. zo fijn om dat te weten, ik heb het altijd heel druk en ben dan erg emotioneel bij elke volle
  maan! Bedankt voor de nuttige uitleg.

 2. Hoi Femke,
  Ik wil je even enorm bedanken voor de waardevolle mailtjes die ik van je mag ontvangen. Ze geven me echt steun, kracht en keer op keer nieuwe inzichten. Dank!!!
  Warme groetjes,
  Francis

 3. Dank je Femke voor de tips . Zondag volle maan . Ik hou dat bij in mn agenda , maar jouw uitleg is echt fijn Bedankt , groeten Kim

Scroll naar boven