Home   Blog   Hoe overleef je een feestje als HSP? Mijn tips deel ik via Happinez!

Hoe overleef je een feestje als HSP? Mijn tips deel ik via Happinez!

logo van Happinez

Vind je feestjes lastig als HSP? Je bent niet de enige.

Voor Happinez schreef ik er een artikel met tips over. Klik hier om de 9 manieren waarop een feestje ook écht een feest voor je is als HSP te bekijken.

Ik wens je veel leesplezier!

Liefs,
Femke

Heb je hier iets aan gehad? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullende artikelen:

Deze blog werd gepubliceerd op 26 juni 2019 en werd geüpdatet op 11 september 2021

2 reacties op “Hoe overleef je een feestje als HSP? Mijn tips deel ik via Happinez!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Danielle avatar
  Danielle

  Hallo Femke, het verbaast mij als hsp’er zo dat er vaak over hoogsensitiviteit als karaktereigenschap wordt gesproken.. Niet door jou vlgs mij. Het bepaalt mijn karakter wel aan allerlei kanten, maar is het niet meer mijn bron? Geestelijk en fysiek? Ben benieuwd hoe jij dat ervaart.

  1. Femke de Grijs avatar
   Femke de Grijs

   Hoi Danielle,

   Wat leuk dat je daar benieuwd naar bent! Algemene informatie over hoogsensitiviteit en wat dit zoal inhoudt deel ik op mijn site, bijvoorbeeld in deze blog en test. In mijn begeleiding kan ik er dieper op in gaan. Ik hoop dat ik je zo voldoende heb geïnformeerd en wens je verder een fijne dag :).

   Groeten,
   Femke

Scroll naar boven