Home   Blog   Hoe overleef je een feestje als HSP? Mijn tips deel ik via Happinez!

Hoe overleef je een feestje als HSP? Mijn tips deel ik via Happinez!

logo van Happinez

Vind je feestjes lastig als HSP? Je bent niet de enige.

Voor Happinez schreef ik er een artikel met tips over. Klik hier om de 9 manieren waarop een feestje ook écht een feest voor je is als HSP te bekijken.

Ik wens je veel leesplezier!

Liefs,
Femke

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullende artikelen:

Deze blog werd gepubliceerd op 26 juni 2019 en werd geüpdatet op 11 september 2021

2 reacties op “Hoe overleef je een feestje als HSP? Mijn tips deel ik via Happinez!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Danielle avatar
  Danielle

  Hallo Femke, het verbaast mij als hsp’er zo dat er vaak over hoogsensitiviteit als karaktereigenschap wordt gesproken.. Niet door jou vlgs mij. Het bepaalt mijn karakter wel aan allerlei kanten, maar is het niet meer mijn bron? Geestelijk en fysiek? Ben benieuwd hoe jij dat ervaart.

  1. Femke de Grijs avatar

   Hoi Danielle,

   Wat leuk dat je daar benieuwd naar bent! Algemene informatie over hoogsensitiviteit en wat dit zoal inhoudt deel ik op mijn site, bijvoorbeeld in deze blog en test. In mijn begeleiding kan ik er dieper op in gaan. Ik hoop dat ik je zo voldoende heb geïnformeerd en wens je verder een fijne dag :).

   Groeten,
   Femke

Scroll naar boven