Home   Blog   Een prettige menstruatie hebben als HSP? Mijn tips deel ik via Happinez!

Een prettige menstruatie hebben als HSP? Mijn tips deel ik via Happinez!

logo van Happinez

Is je menstruatie een worsteling voor je als HSP, ben je bijvoorbeeld erg vermoeid? HSP kunnen menstruatieklachten intenser ervaren ten opzichte van niet-HSP Voor Happinez schreef ik een artikel met tips die je verder helpt.

Klik hier om de tips te bekijken>>>

Ik wens je inspiratie!

Liefs,

Femke

Over Femke de Grijs

Jarenlang zat mijn hoogsensitiviteit en paranormaliteit mij in de weg. Ik had het gevoel dat ik aan het overleven, in plaats van leven was.
Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullende artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top