Home   HSP Kennisbank   Maan   Volle maan betekenis   De invloed van de Volle Sneeuwmaan van 24 februari 2024 op HSP!

De invloed van de Volle Sneeuwmaan van 24 februari 2024 op HSP!

volle maan met sneeuw

Ongeveer elke 28 dagen is er sprake van een volle maan. In 1 jaar kunnen er circa 13 volle manen verschijnen. Elk van die 13 volle manen heeft een eigen, unieke energie en betekenis. Vooral HSP kunnen (onbewust) extra openstaan voor deze energie en deze intens ervaren. Hieronder vind je informatie over 1 van die volle manen: de Sneeuwmaan. Ontdek hoe je er de vruchten van kan plukken!

Synoniemen voor deze volle Sneeuwmaan zijn: Hongersmaan en Stormmaan.

Datum van de Sneeuwmaan:

Deze volle maan vindt plaats in februari/maart. De eerstvolgende verschijnt in Nederland op: 24 februari 2024.

Thema:

Ontkiemen, schoonmaken.

Kenmerken:

Gedurende deze tijd van het jaar valt er over het algemeen de meeste sneeuw op het noordelijk halfrond (zoals in de Alpen), vandaar dat deze periode ernaar vernoemd is.

Wat kun jij tijdens Sneeuwmaan? Tips:

Tip 1. Sta bewust stil bij jouw plannen; wat wil jij laten ontkiemen? Wees je bewust van je potentie. Sommige mensen houden ervan om deze periode op te ruimen: zowel in hun huis als hoofd.

Tip 2. Slaap je slecht tijdens volle maan? Tips wat je ertegen kan doen!

Tip 3. Zorg voor rust:

Meer weten?

Tip 4. Wees voorbereid op wanneer het volle maan is. Zo kan je er op inspelen. Vind hier volle maankalender van dit jaar en ontdek op welke tijden de volle manen plaatsvinden!

Tip 5. In het Volle Maan Jaarprogramma voor hoogsensitieve vrouwen help ik je verder om de vruchten te plukken van de volle maan!

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullende artikelen:

Vind je deze informatie handig? Laat het hieronder in een reactie weten, of deel dit bericht met uitleg op Facebook, zodat zoveel mogelijk HSP een fijne volle maan hebben!

7 reacties op “De invloed van de Volle Sneeuwmaan van 24 februari 2024 op HSP!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Jildau avatar
  Jildau

  Ik voel dat veel mensen heftiger reageren, inclusief mij.alles komt ook intensiever binnen.

 2. Brigit avatar
  Brigit

  Ik heb er geen last van maar mijn zoon wel je kan merken dat de volle maan in zicht is.

 3. M van steelant avatar
  M van steelant

  Heb een vermoeden van grieperige maar voelen heel sterke dat het schoonmaak binnen in mijn is

  1. diny avatar
   diny

   heb griep gehad en voel me nu nóg slapper…..

 4. Ingrid avatar
  Ingrid

  Ben al dagen emotioneel en verdrietig, over loslaten en vernieuwing.

Scroll naar boven