Home   Blog   Nieuwtje: LINDA interviewde Mathijs en mij over onze reizen: “Dit is nu onze levensstijl”

Nieuwtje: LINDA interviewde Mathijs en mij over onze reizen: “Dit is nu onze levensstijl”

Femke de Grijs en Mathijs van der Beek op de website van LINDAnieuws.nl

Mathijs en ik reizen de wereld over. Vandaag werden we hier door LINDA over geïnterviewd.

logo van Linda.nl

Klik hier om het artikel te bekijken. Ik wens je veel inspiratie en leesplezier :).

Liefs,

Femke

Over Femke de Grijs

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullende blogs:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top