Home   Blog   Engelenkaart trekken: gratis kaartleggen en inspiratie voor HSP!

Engelenkaart trekken: gratis kaartleggen en inspiratie voor HSP!

engel met groene vleugels

Engelenkaart trekken, bijvoorbeeld ter inspiratie?

Dat kan! Trek hier een Engelenkaart.

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en HappinezJaren was ik uitgeput. Ik liep vast in het reguliere circuit. Toen ik ontdekte dat ik hooggevoelig was en dit leerde beheersen, werd ik energieker. Ook knapte ik op toen mijn vitamine B12-tekort juist werd onderzocht (ik heb een opnamestoornis) en behandeld (met injecties).

Ik heb een achtergrond als Toegepast Psycholoog en ben gespecialiseerd in het begeleiden van hoger opgeleide vrouwelijke HSP die last hebben van vermoeidheid.

In help je graag vanuit een holistische benadering, waarin mijn intuïtie centraal staat. Ik werk graag samen met lichtwezens, zoals engelen. Ik ontwikkelde intuïtief mijn unieke methode die je helpt om moe-makende blokkades te overwinnen en meer energie in je leven te hebben. Mijn succesformules deel ik graag met jou!

Aanvullende blogs

3 reacties op “Engelenkaart trekken: gratis kaartleggen en inspiratie voor HSP!”

  1. blank

    hoi Femke, ik ben 10 min.geleden naar de toilet gegaan(in mijn huis),voormijn voeten op de vloer lag een wit viertje bijna 5sm groot, ik heb geen vogols, en deuren zijn diecht,hoe kan dat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top