Engelenkaart trekken: gratis kaartleggen en inspiratie voor HSP!

veer

Engelenkaart trekken en de betekenis achterhalen, bijvoorbeeld ter inspiratie?

Dat kan! Trek hier gratis een Engelenkaart uit het Engelenorakel.
 

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullende blogs

Deze blog werd gepubliceerd op 15 september 2012 en werd geüpdatet op 4 november 2021

3 reacties op “Engelenkaart trekken: gratis kaartleggen en inspiratie voor HSP!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Draagana avatar
  Draagana

  hoi Femke, ik ben 10 min.geleden naar de toilet gegaan(in mijn huis),voormijn voeten op de vloer lag een wit viertje bijna 5sm groot, ik heb geen vogols, en deuren zijn diecht,hoe kan dat?

 2. Draagana avatar
  Draagana

  ik ben Draagana,ik heb vraag gesteld, hoelang duurt voor dat ik antword krijg?

  1. ASHA avatar
   ASHA

   Engelen laten je weten dat ze bij je zijn

Scroll naar boven