Home   Blog   Social media en hooggevoeligheid lastig? 5 tips om overprikkeling te voorkomen

4 gedachten over “Social media en hooggevoeligheid lastig? 5 tips om overprikkeling te voorkomen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    1. Hier ook een hsp-er.
      Ik heb sinds een paar weken na lang overwegen mijn fb account definitief verwijderd en dat had ik al veel eerder moeten doen. Wat een rust geeft dat in mijn hoofd. Ik kan weer helderder denken en kom dichterbij mezelf..ik leef meer!!. voor mij was fb echt een enorme trigger/stoorzender want ik was er over de hele dag meermaals mee bezig..met gevolg dat ik weinig tot nuttige dingen toe kwam .Zoveel prikkels en info waar je niets mee kan..ik ben blij dat ik me er niet meer mee bezig hou en tot mijn grote verbazing mis ik het niet eens! Mensen die voor mij belangrijk zijn..daar hou ik vanzelf contaxt mee en andersom via ontmoetingen en telefoon.. Heerlijk en kan t iedere hsp-er aanraden.

Scroll naar boven