Vorige levens verhalen: inspirerende film tips voor HSP!

the-fountain

Ongeveer 1 op de 5 mensen is een hoogsensitief persoon (HSP) en herkent zich in deze HSP kenmerken. Als hooggevoeligheid nog niet goed wordt beheerst, kun je last hebben van allerlei onverklaarbare fysieke, emotionele en mentale klachten zoals chronische vermoeidheid.

Een oorzaak is van deze vage klachten en vermoeidheid kan naast hooggevoeligheid ook het hebben van onafgeronde vorige levens zijn. Door hier inzicht in te krijgen en deze goed af te ronden, kun je energieker en productiever worden.

Hooggevoelige mensen kunnen bovendien als zij hun hooggevoeligheid goed beheersen, vaak ook gemakkelijk vorige levens waarnemen. Vaak staan ze hier (onbewust) extra open voor. Het kan heel inspirerend zijn om naar films over vorige levens te kijken.

Er bestaan diverse vorige levens verhalen: dit zijn verhalen over vorige levens. Hieronder volgen wat kijktips van films die over leven in verschillende tijden gaan:

The Time Travelor’s Wife:

Klik op de afbeelding van de DVD om de Time Travelor’s Wife te bestellen:
The time traveler's wife

The Fountain:

Klik op de afbeelding van de DVD om The Fountain te bestellen:
The fountain

Cloud Atlas:

Heb ik nog niet gezien, ik ben zeer benieuwd!

Update
Ik heb de film gezien. Alhoewel ik reïncarnatie en films die daarover gaan een heel interessant onderwerp vind, was de film helaas niet ‘mijn ding’. Ik vond het lastig om te volgen (ideaal als je een speurneus bent en graag wil uitzoeken hoe dingen in elkaar zitten) en moest goed opletten. Je zou de film meerdere keren kunnen bekijken, om alle details te snappen. Ook vond ik de film een hoog ‘science fiction’ gehalte hebben. Ik zou het zelf wat meer omschrijven als een ‘mannenfilm’. Al is die term natuurlijk relatief ;).

Klik op de afbeelding van de DVD om de Cloud Atlas te bestellen:
Cloud atlas DVD

Meer weten over je eigen vorige levens?online-programma-van-vermoeid-naar-een-leven-waarin-je-bloeit

In het Complete HSP Jaartraject ‘Van vermoeid naar een leven waarin jij bloeit!’ leer je middels de bonus MP3 ‘Vorige levens afronden‘ hoe je energievretende blokkades (die mogelijk uit andere tijden, zoals uit vorige levens kunnen komen) overwint. Zodat je in het Nu leeft en energiek bent!

Klik hier voor meer informatie over het Complete Jaartraject en hoe je deel kunt nemen>>>

Over Femke de Grijs

Ik heb jaren lang last gehad van uitputting, zonder te weten waar dit door kwam. Het bleek dat ik een opnamestoornis van vitamine B12 had en ik mijn hooggevoeligheid nog niet goed beheerste. Ook had ik last van onafgeronde vorige levens…

Toen mijn vitamine B12-tekort juist werd behandeld (met injecties) en ik mijn hooggevoeligheid beter leerde beheersen en mijn vorige levens goed verwerkte, werd ik energieker.

Als ervaringsdeskundige op het vlak van hooggevoeligheid ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van hoger opgeleide hooggevoelige vrouwen die last hebben van vermoeidheid. Ik leer ze hoe ze energieker worden.

Ik help je vanuit een holistische visie. Met mijn intuïtie neem ik snel energievretende blokkades (die uit vorige levens kunnen) waar, en ‘zie’, ‘voel’ en/of ‘weet’ ik wat er nodig is om deze te overwinnen zodat ook jij meer energie krijgt. Ik besloot om deze intuïtieve methode te delen, zodat jij ook zelf kunt waarnemen wat je vorige levens zijn en eventuele blokkades uit vorige levens kunt transformeren. Dat geeft energie!

Aanvullende blogs:

P.S. Heb jij een van deze films gezien en wat vond je ervan? Heb je een andere film over vorige levens gezien die je een aanrader vindt? Laat het hieronder weten, dat is altijd nuttig voor anderen!

2 reactie(s) op "Vorige levens verhalen: inspirerende film tips voor HSP!"

 • Door: patrick op 28 mei 2016

  hele mooie films ook nog…dat soort dingen trek me ook altijd.ook als kind altijd interesse in het paranormale..dank je voor de puzzelstukjes Femke!

  1. Door: Femke de Grijs op 28 mei 2016

   Leuk om te horen dat het je ook altijd trekt Patrick! Graag gedaan, fijne dag verder :).

   Groetjes,
   Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *