Home   Blog   Vorige levens verhalen bekijken? 5 inspirerende tips voor HSP!

Vorige levens verhalen bekijken? 5 inspirerende tips voor HSP!

the fountain

Vorige levens verhalen zijn verhalen rondom vorige levens. In deze blog vind je diverse inspirerende films en docu’s, waarin verhalen en ervaringen worden gedeeld rondom vorige levens.

Hoogsensitiviteit in relatie tot vorige levens

Ongeveer 1 op de 5 mensen is een hooggevoelig/hoogsensitief persoon (HSP) en herkent zich in deze HSP kenmerken. Als hoogsensitiviteit nog niet goed wordt beheerst, kun je last hebben van allerlei onverklaarbare fysieke, emotionele en mentale klachten zoals chronische vermoeidheid.

Een oorzaak is van deze vage klachten en vermoeidheid kan naast hoogsensitiviteit ook het hebben van onafgeronde vorige levens zijn. Door hier inzicht in te krijgen en deze goed af te ronden, kun je energieker en productiever worden.

HSP mensen kunnen bovendien als zij hun hoogsensitiviteit goed beheersen, vaak ook gemakkelijk vorige levens waarnemen. Vaak staan ze hier (onbewust) extra open voor. Het kan heel inspirerend zijn om naar films over vorige levens te kijken.

Hieronder volgen wat kijktips van films die over leven in verschillende tijden gaan:

Reïncarnatie overleden kind
Becoming who I was en Surviving the death gaan in op de reïncarnatie ervaringen van kinderen.

The Time Travelor’s Wife:

Klik op de afbeelding van de DVD om de Time Travelor’s Wife te bestellen:

the time travelors wife DVD

The Fountain:

Klik op de afbeelding van de DVD om The Fountain te bestellen:

the fountain DVD

Cloud Atlas:

Heb ik nog niet gezien, ik ben zeer benieuwd!

Update
Ik heb de film gezien. Alhoewel ik reïncarnatie en films die daarover gaan een heel interessant onderwerp vind, was de film helaas niet ‘mijn ding’. Ik vond het lastig om te volgen (ideaal als je een speurneus bent en graag wil uitzoeken hoe dingen in elkaar zitten) en moest goed opletten. Je zou de film meerdere keren kunnen bekijken, om alle details te snappen. Ook vond ik de film een hoog ‘science fiction’ gehalte hebben. Ik zou het zelf wat meer omschrijven als een ‘mannenfilm’. Al is die term natuurlijk relatief ;).

Klik op de afbeelding van de DVD om de Cloud Atlas te bestellen:
Cloud Atlas DVD

Tip: Becoming who I was:

Padma Angdu, een jongen uit India heeft waarnemingen uit een vorig leven in Tibet als ‘hoge’ leraar. Hij wil terugkeren naar Tibet. Een oudere leraar gaat voor Padma zorgen en samen besluiten ze om naar Tibet te gaan, waar Padma zich in zijn vorige leven bevond.

Ik vond de film heel mooi gemaakt.
play-button van Becoming who I was
Klik hier om de film te bekijken>>>

Tip: Surviving death (docuserie van Netflix):

In aflevering 6 van deze docuserie van Netflix wordt dieper in gegaan op reïncarnatie.

Aan bod komen kinderen die zich vorige levens herinneren; soms komen zij in contact met mensen waarmee zij in hun vorige leven in contact stonden. Interessant om te kijken!

Meer weten over je eigen vorige levens?

In het Complete HSP Jaartraject ‘Van vermoeid naar een leven waarin jij bloeit!’ leer je middels de bonus MP3 ‘Vorige levens afronden‘ hoe je energievretende blokkades (die mogelijk uit andere tijden, zoals uit vorige levens kunnen komen) overwint. Zodat je in het Nu leeft en energiek bent!

cover van het Jaartraject Van vermoeid naar een leven waarin jij bloeit

Klik hier voor meer informatie over het Complete Jaartraject en hoe je deel kunt nemen>>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Ik heb jaren lang last gehad van uitputting, zonder te weten waar dit door kwam. Onafgeronde vorige levens zaten mij onder andere in de weg. Toen ik mijn vorige levens goed verwerkte, werd ik energieker.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van hoger opgeleide vrouwelijke HSP die last hebben van vermoeidheid. Ik leer ze hoe ze energieker worden.

Ik help je vanuit een holistische visie. Met mijn intuïtie neem ik snel energievretende blokkades (die uit vorige levens kunnen) waar, en ‘zie’, ‘voel’ en/of ‘weet’ ik wat er nodig is om deze te overwinnen zodat ook jij meer energie krijgt. Ik besloot om deze intuïtieve methode te delen, zodat jij ook zelf kunt waarnemen wat je vorige levens zijn en eventuele blokkades uit vorige levens kunt transformeren. Dat geeft energie!

Reïncarnatie ervaringen en meer:

Reïncarnatieverhalen Nederland:

P.S. Welke vorige levens verhalen in filmvorm vind jij inspirerend? Laat het hieronder weten, dat is altijd nuttig voor anderen!

3 reacties op “Vorige levens verhalen bekijken? 5 inspirerende tips voor HSP!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. hele mooie films ook nog…dat soort dingen trek me ook altijd.ook als kind altijd interesse in het paranormale..dank je voor de puzzelstukjes Femke!

  2. Interessant!
    Op de een of andere manier ben ik er van overtuigd dat ik in een eerder leven Joods was in de periode van de tweede wereld oorlog. Alsof er diep in mij nog een stukje van die Joodse identiteit zit. In dit leven nergens in mijn directe omgeving met de Joodse relige/het Joodse leven te maken gehad. Ik ken ook geen Joodse mensen. Ik ben Rooms Katholiek opgevoed. Maar wanneer ik iets hoor, lees en/of zie wat met Joods zijn te maken heeft dan lijk ik wel een soort heimwee te voelen ergens. Een soort herkenning..(moeilijk uit te leggen..)

Scroll naar top