Home   Blog   Reïncarnatie boeken: 3 boeiende boeken over vorige levens voor HSP

Reïncarnatie boeken: 3 boeiende boeken over vorige levens voor HSP

oude boeken

Reïncarnatie boeken kunnen een hoop inzicht en inspiratie geven. Vind in deze blog 3 boeken over vorige levens en seksualiteit en ontdek wat je hier als HSP mee kunt!

Hoogsensitiviteit en vermoeidheid

Circa 15-20% van de bevolking is hoogsensitief. Hoogsensitieve personen (HSP) herkennen zich vaak in deze HSP  kenmerken. Hoogsensitieve mensen hebben een gevoeliger zenuwstelsel, waardoor indrukken sneller en dieper kunnen binnenkomen.

Overprikkeling

Als een HSP zijn hoogsensitiviteit nog niet goed beheerst en als er te veel indrukken binnenkomen kan je zenuwstelsel overprikkeld raken, waardoor je bijvoorbeeld last kan hebben vermoeidheid. Misschien kun jij je ook lastig concentreren, of stel je dingen uit en lukt het je niet om je dromen te leven? Relaties en seksualiteit kunnen dan voor een HSP lastig zijn. Je kunt leren omgaan met vermoeidheid en zelfs productiever zijn, hierdoor zullen relaties ook prettiger verlopen.

boek met wekker

Begrenzing

HSP hebben een relatief open energieveld en zijn vaak niet goed in het begrenzen van hun energie. Denk hierbij aan ‘nee’ zeggen en het durven kiezen en doen van dingen die jou inspireren. Als je niet goed begrenst en bijvoorbeeld overprikkeld bent kun je last hebben van onverklaarbare indrukken zoals emoties, gedachtes en vermoeidheid. Deze indrukken kunnen van anderen of van  jezelf zijn en uit andere tijden zoals vorige levens komen. Reïncarnatie houdt hier verband mee.

Misschien blijf je verwikkeld in moeilijkheden rondom vermoeidheid en seksualiteit en heb je wel eens het gevoel dat je sommige mensen al langer kent? Het kan verwarrend zijn om last te hebben van onverklaarbare indrukken. Vaak weten HSP niet wat ze daarmee aanmoeten en kunnen ze een vicieuze cirkel ervaren.

Boeken over reïncarnatie: 3 leestips over vorige levens en seksualiteit

Het kan inzichtelijk zijn om te ontdekken of en wat voor relatie er bestaat met vorige levens, zodat oude energieën kunnen worden afgesloten en je volledig in het nu kan leven. Dit kan energie geven. Boeken kunnen daarbij ondersteunend zijn.

Hieronder vind je boeken die over reïncarnatie gaan, in relatie tot seksualiteit.

Tip 1 en 2: Liefde voorbij de dood & Door de Poort van Geboorte

In het boek Liefde voorbij de dood van Elleke van Kraalingen staat beschreven hoe zij waarnam hoe haar vriend voor haar ogen verongelukte, en hoe zij hier mee kon blijven communiceren.

Het boek Door de Poort van Geboorte is een vervolg op dit boek. Het beschrijft hoe Elleke waarnam dat haar vriend opnieuw incarneerde, als haar kind. Een aanrader voor als je meer wil weten over het reïncarnatie-proces.

Klik hieronder op het boek waar je interesse in hebt & krijg meer informatie over het boek en hoe je het kan bestellen:
voorkant van het boek Liefde voorbij de dood van Elleke van KraalingenDoor de poort van geboorte Elleke van Kraalingen

Tip 3: Lichte zeden onder de zoden

In het boek Lichte zeden onder de zoden van Marianne Notschaele- den Boer staan verhalen van 16 mensen die hun ervaringen uit vorige levens in relatie tot seksualiteit delen. Denk hierbij aan verhalen over erotiek, seks, misbruik en zwangerschap.

Ik vind het boek op een laagdrempelige manier geschreven en sterk in het inzichtelijk maken hoe huidige gedachten, emoties en gedragingen soms in andere tijden zeer nuttig waren, maar nu niet meer. Een aanrader voor als je interesse hebt in het thema seksualiteit en inzicht wil krijgen in hoe huidige onverklaarbare problemen een oorsprong kunnen vinden in het verleden en hoe deze opgelost kunnen worden.

Klik hier en ontvang het boek via bol.com>>>

lichte zeden onder de zoden Marianne Notschaele den Boer

Ik werk samen met bol.com. Dit artikel bevat daarom affiliate links. Als je via de links in dit artikel bij bol.com een genoemd boek uit dit artikel/iets anders bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor en steun je mij. Dit waardeer ik zeer! Jij betaalt niets extra.

HSP tip

Als HSP is het belangrijk om je hoogsensitiviteit te leren beheersen en het te leren inzetten als kracht.

Juist bij een gevoelig zenuwstelsel is het heel belangrijk om te ontspannen en goed te begrenzen, zodat je en je zenuwstelsel tot rust komt. Het probleem bij vermoeidheid zijn vaak allerlei (on)bewuste gedachten, die ontspannen en begrenzen zoals ‘nee’ zeggen tot een nare ervaring kunnen maken. Door jouw gedachten grondig te onderzoeken, kunnen deze belemmerende gedachten verdwijnen.

Meer weten?

In het Complete HSP Jaartraject ‘Van vermoeid naar een leven waarin jij bloeit!’ leer je middels de bonus MP3 ‘Vorige levens afronden‘ hoe je blokkades die uit andere tijden (zoals vorige levens) kunnen komen ontdekt en overwint, zodat je in het nu leeft en energiek bent!

cover van het Jaartraject Van vermoeid naar een leven waarin jij bloeit

Tevens deel ik in het Jaartraject hoe jij jouw hoogsensitiviteit beheerst en inzet als kracht en de strategie om te stralen rondom seksualiteit (in plaats van dat je er stress van krijgt en er op leegloopt). Klik hier voor meer informatie over het Complete Jaartraject en hoe je deel kunt nemen>>>

Vond je dit artikel waardevol? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Elk bedrag (klein of groot) is heel welkom. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Als kind stond ik van nature in contact met fijnstoffelijke dimensies. Toen ik erachter kwam dat mijn omgeving niet waarnam wat ik waarnam, werd ik bang voor andermans mening hierover en sloot ik mij hiervoor af.

Jarenlang onderdrukte ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit en leefde ik vanuit mijn ratio. Ik cijferde mijzelf (spirituele essentie) weg en leefde naar de verwachtingen van de buitenwereld. Dit gaf op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten zoals uitputting en somberheid. In het reguliere circuit liep ik vast.

Ik voelde dat ik het roer om mocht gooien, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Zo kwam ik tot bloei. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over.

Ben jij een ambitieuze spirituele vrouw en wil ook bezield leven? Ik help jou graag, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullende blogs

Deze blog werd gepubliceerd op 19 oktober 2012 en werd geüpdatet op 21 april 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven