Home   Blog   Reïncarnatie boeken: 3 leestips voor HSP over vorige levens en seksualiteit

Reïncarnatie boeken: 3 leestips voor HSP over vorige levens en seksualiteit

boeken

Vermoeidheid is een probleem wat vaak voorkomt: misschien kun jij je ook lastig concentreren, of stel je dingen uit en lukt het je niet om je dromen te leven? Relaties en seksualiteit kunnen hierdoor lastig zijn.

Hooggevoeligheid

Circa 15-20% van de bevolking is hooggevoelig/hoogsensitief. Hoogsensitieve personen (HSP) herkennen zich vaak in deze HSP  kenmerken. Hoogsensitieve mensen hebben een gevoeliger zenuwstelsel, waardoor indrukken sneller en ‘dieper’ kunnen binnenkomen. Als er te veel indrukken binnenkomen kan je zenuwstelsel overprikkeld raken, waardoor je last kan hebben van onder andere vermoeidheid. Je kunt leren omgaan met vermoeidheid en zelfs productiever zijn, hierdoor zullen relaties ook prettiger verlopen.

HSP hebben een relatief open energieveld en zijn vaak niet goed in het begrenzen van hun energie. Denk hierbij aan ‘nee’ zeggen en het durven kiezen en doen van dingen die jou inspireren. Als je niet goed ‘begrenst’ en bijvoorbeeld overprikkeld bent kun je last hebben van onverklaarbare indrukken zoals emoties, gedachtes en vermoeidheid. Deze indrukken kunnen van anderen of van  jezelf zijn en uit andere tijden zoals vorige levens komen. Reïncarnatie houdt hier verband mee.

Misschien blijf je verwikkeld in moeilijkheden rondom vermoeidheid en seksualiteit en heb je wel eens het gevoel dat je sommige mensen ‘al langer kent’? Het kan verwarrend zijn om last te hebben van onverklaarbare indrukken. Vaak weten HSP niet wat ze daarmee aanmoeten en kunnen ze een vicieuze cirkel ervaren.

Boeken over reïncarnatie: 3 leestips over vorige levens en seksualiteit

Het kan inzichtelijk zijn om te ontdekken of en wat voor relatie er bestaat met vorige levens, zodat oude energieën kunnen worden afgesloten en je volledig in het Nu kan leven. Dit kan energie geven. Boeken kunnen daarbij ondersteunend zijn.

Hieronder vind je boeken die over reïncarnatie gaan, in relatie tot seksualiteit.

Tip 1 en 2. Liefde voorbij de dood & Door de Poort van Geboorte

In het boek Liefde voorbij de dood van Elleke van Kraalingen staat beschreven hoe zij waarnam hoe haar vriend voor haar ogen verongelukte, en hoe zij hier mee kon blijven communiceren.

Het boek Door de Poort van Geboorte is een vervolg op dit boek. Het beschrijft hoe Elleke waarnam dat haar vriend opnieuw incarneerde, als haar kind. Een aanrader voor als je meer wil weten over het reïncarnatie-proces.

Klik hieronder op het boek waar je interesse in hebt & krijg meer informatie over het boek:
voorkant van het boek Liefde voorbij de dood van Elleke van KraalingenDoor de poort van geboorte Elleke van Kraalingen

Tip 3. Lichte zeden onder de zoden

In het boek Lichte zeden onder de zoden van Marianne Notschaele- den Boer staan verhalen van 16 mensen die hun ervaringen uit vorige levens in relatie tot seksualiteit delen. Denk hierbij aan verhalen over erotiek, seks, misbruik en zwangerschap.

Ik vind het boek op een laagdrempelige manier geschreven en sterk in het inzichtelijk maken hoe huidige gedachten, emoties en gedragingen soms in andere tijden zeer nuttig waren, maar nu niet meer. Een aanrader voor als je interesse hebt in het thema seksualiteit en inzicht wil krijgen in hoe huidige onverklaarbare problemen een oorsprong kunnen vinden in het verleden en hoe deze opgelost kunnen worden.

Klik hier en ontvang het boek via bol.com>>>

lichte zeden onder de zoden Marianne Notschaele den Boer

HSP tip

Juist bij een gevoelig zenuwstelsel is het heel belangrijk om te ontspannen en goed te begrenzen, zodat je en je zenuwstelsel tot rust komt. Het probleem bij vermoeidheid zijn vaak allerlei (on)bewuste gedachten, die ontspannen en begrenzen zoals ‘nee’ zeggen tot een nare ervaring kunnen maken. Door jouw gedachten kritisch te onderzoeken, kunnen deze belemmerende gedachten verdwijnen.

Meer weten?

In het Complete HSP Jaartraject ‘Van vermoeid naar een leven waarin jij bloeit!’ leer je middels de bonus MP3 ‘Vorige levens afronden‘ hoe je blokkades die uit andere tijden (zoals vorige levens) kunnen komen overwint, zodat je in het Nu leeft en energiek bent!

cover van het Jaartraject Van vermoeid naar een leven waarin jij bloeit

Tevens deel ik in het Jaartraject de Strategie om te Stralen rondom Seksualiteit (in plaats van dat je er stress van krijgt en er op leegloopt). Klik hier voor meer informatie over het Complete Jaartraject en hoe je deel kunt nemen>>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en HappinezMet mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog begeleid ik hoger opgeleide vrouwelijke HSP die last hebben van vermoeidheid, zodat ze energieker en productiever worden.

Dit doe ik aan de hand van een holistische visie en intuïtief unieke ontwikkelde methode.

Zodat eventueel ‘oude energieën’ zoals belemmerende gedachten kunnen worden afgerond en je volledig in het Nu kan leven en energieker wordt!

Aanvullende blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top