Home   Blog   Kamperen als HSP? Via Happinez deel ik tips!

Kamperen als HSP? Via Happinez deel ik tips!

kamperen met een tent

Eerlijk gezegd wilde ik er jaren niets van weten. Kriebelbeestjes in de tent en ander mogelijk ongemak hielden me tegen. Tot ik voelde dat ik meer in de natuur wilde zijn (iets waar HSP energie van kunnen krijgen). Ik ging kamperen! Gaandeweg ontdekte ik wat je wel en niet helpt als HSP als je wilt kamperen.

Ga je kamperen als HSP? Via Happinez deel ik tips die je helpen om een fijne tijd te hebben.

Klik hier om de tips te bekijken>>>

Ik wens je inspiratie!

Liefs,

Femke

Heb je hier iets aan gehad? Doneer!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Je doet mij een groot plezier met een donatie :). Daarmee ondersteun je mij om nog meer informatieve en inspirerende artikelen te kunnen delen in de toekomst. Doneren kan al vanaf €2,-! Klik hier om te doneren >>>

Over Femke de Grijs

Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Jarenlang zaten mijn hoogsensitiviteit en en paranormaliteit mij in de weg. Ik leefde vanuit mijn hoofd, had het gevoel dat ik niet écht leefde en ervoer geen werkelijke zingeving.

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van mijn sensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Mijn levenspartner Mathijs en ik verkochten ons huis in Nederland. Sinds 2017 reizen wij voor onbepaalde tijd samen met hond Juultje (geboren in 2022) de wereld over en…

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke Oude Ziel en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou aan de hand van een holistische en spirituele benadering, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs en begeleiding.

Aanvullende artikelen:

Deze blog werd gepubliceerd op 2 augustus 2019 en werd geüpdatet op 2 november 2021

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven