Home   Blog   Kamperen als HSP? Via Happinez deel ik tips!

Kamperen als HSP? Via Happinez deel ik tips!

rode tent

Eerlijk gezegd wilde ik er jaren niets van weten. Kriebelbeestjes in de tent en ander mogelijk ongemak hielden me tegen. Tot ik voelde dat ik meer in de natuur wilde zijn (iets waar HSP energie van kunnen krijgen). Ik ging kamperen! Gaandeweg ontdekte ik wat je wel en niet helpt als HSP als je wilt kamperen.

Ga je kamperen als HSP? Via Happinez deel ik tips die je helpen om een fijne tijd te hebben.

Klik hier om de tips te bekijken>>>

Ik wens je inspiratie!

Liefs,

Femke

Over Femke de Grijs

Jarenlang zat mijn hoogsensitiviteit mij in de weg. Ik had het gevoel dat ik aan het overleven, in plaats van leven was.
Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van hoogsensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Samen met mijn partner reis ik de wereld over en…

Ben jij een hoogsensitieve vrouw en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs, video’s en begeleiding.

Aanvullende artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top