Home   Blog   Persoonlijk: hoe Mathijs & ik elkaar leerden kennen en waarin verschillen we van elkaar?

Persoonlijk: hoe Mathijs & ik elkaar leerden kennen en waarin verschillen we van elkaar?

Ben je benieuwd hoe mijn hoogsensitieve partner Mathijs en ik elkaar leerden kennen en waarin verschillen wij van elkaar? In deze videos geven we antwoord:

Aanvullende blogs

1 reactie op “Persoonlijk: hoe Mathijs & ik elkaar leerden kennen en waarin verschillen we van elkaar?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Beste lieve Femke ,
    Wat een openbaring voor mij en ook voor mij kinderen zo interessant en zo herkenbaar zeker de alleen geboren tweeling , heb heel mij leven het gevoel dat ik iets mist in mij leven en ging zelfs denken nee kan niet ik voel me altijd of ik ontevreden ben ,dat helse eenzaamheid heel mij leven met een masker op ja gaat goed met mij terwijl ik elke dag sterft en kwam jou naam tegen op internet en las jou verhaal mg wat een openbaring, dit geef mij ook aanmoediging om mij verhaal eens op papier te zetten .
    Dankjewel
    Groetjes Caroline

Scroll naar top