Persoonlijk: hoe hebben Mathijs & ik elkaar leren kennen en waarin verschillen we van elkaar?

Hoe hebben mijn hooggevoelige vriend Mathijs en ik elkaar leren kennen & waarin verschillen wij van elkaar? In deze videos geven we antwoord:

 

 

1 reactie(s) op "Persoonlijk: hoe hebben Mathijs & ik elkaar leren kennen en waarin verschillen we van elkaar?"

  • Door: Caroline op 17 januari 2018

    Beste lieve Femke ,
    Wat een openbaring voor mij en ook voor mij kinderen zo interessant en zo herkenbaar zeker de alleen geboren tweeling , heb heel mij leven het gevoel dat ik iets mist in mij leven en ging zelfs denken nee kan niet ik voel me altijd of ik ontevreden ben ,dat helse eenzaamheid heel mij leven met een masker op ja gaat goed met mij terwijl ik elke dag sterft en kwam jou naam tegen op internet en las jou verhaal mg wat een openbaring, dit geef mij ook aanmoediging om mij verhaal eens op papier te zetten .
    Dankjewel
    Groetjes Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *