Home   Blog   Persoonlijk: hoe Mathijs & ik elkaar leerden kennen en waarin verschillen we van elkaar?

Persoonlijk: hoe Mathijs & ik elkaar leerden kennen en waarin verschillen we van elkaar?

Ben je benieuwd hoe mijn hoogsensitieve partner Mathijs en ik elkaar leerden kennen en waarin verschillen wij van elkaar? In deze videos geven we antwoord:

Over Femke de Grijs

Jarenlang zat mijn hoogsensitiviteit mij in de weg. Ik had het gevoel dat ik aan het overleven, in plaats van leven was.
Femke de Grijs, met logos van de tijdschriften Libelle, Margriet en Happinez

Verschillende momenten zijn voor mij een wake-upcall geweest, waaronder de hersenbloeding van mijn vader. Ik voelde de essentie van leven, dat het fysiek gezien in een split second over kan zijn en wat werkelijk belangrijk voor mij was: liefde ervaren, plezier hebben en genieten.

Ik besloot om hier naar te luisteren, leerde de vruchten van hoogsensitiviteit plukken en ging mijn droom leven. Samen met mijn partner reis ik de wereld over en…

Ben jij een hoogsensitieve vrouw en wil je jouw potentieel benutten, voluit leven en bloeien? Mijn tips deel ik graag met jou, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book, blogs, video’s en begeleiding.

Aanvullende blogs

1 reactie op “Persoonlijk: hoe Mathijs & ik elkaar leerden kennen en waarin verschillen we van elkaar?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Beste lieve Femke ,
    Wat een openbaring voor mij en ook voor mij kinderen zo interessant en zo herkenbaar zeker de alleen geboren tweeling , heb heel mij leven het gevoel dat ik iets mist in mij leven en ging zelfs denken nee kan niet ik voel me altijd of ik ontevreden ben ,dat helse eenzaamheid heel mij leven met een masker op ja gaat goed met mij terwijl ik elke dag sterft en kwam jou naam tegen op internet en las jou verhaal mg wat een openbaring, dit geef mij ook aanmoediging om mij verhaal eens op papier te zetten .
    Dankjewel
    Groetjes Caroline

Scroll naar top